Намаления 2013 - пролет

• 99 331
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • софия
Някой знае ли кога има намаления в PARFOIS?

# 166
  • sofia
Вчера взех от кенвело в скай сити (Гео Милев) мъжки бермуди за 30 лв (много готино червено и тъмно синьо) и тениски за по 12-13 лв. Махнали са детския сектор, а този магазин ми е най-удобен.
Сайта им е под всякаква критика откъм наличности.

# 167
  • Варна

По спомени юли, но не съм 100% сигурна.

Аз си харесах чанта от там, но май няма да дочакам намаленията им.

Някой има ли впечатления от качеството на чантите им?

# 168
  • София

Не съм очарована от качеството  Heart Eyes На визия ги докарват , ама само това май.

# 169
Вчера взех от кенвело в скай сити (Гео Милев) мъжки бермуди за 30 лв (много готино червено и тъмно синьо) и тениски за по 12-13 лв. Махнали са детския сектор, а този магазин ми е най-удобен.
Сайта им е под всякаква критика откъм наличности.

Не че е по темата , но Кенвело май навсякъде са махнали детския сектор.Жалко!

# 170
  • Berlin
Днес обикалях Сердика център, ама по-особени намаления по масовите магазини не видях, да не казвам, че няма ...

# 171
Малко спам, но обещах да се похваля. Благодарение на вас, момичета днес от щанда на Ипанема в Сити център-а се сдобих с желаните сандали Ипанема.

Не са намалени, та не е много по темата, но...цената им е 30лв.
От сезон на сезон, все по сушава работа откъм намаления... Tired

# 172
  • 1st floor
Страхотни са, ще ги потърся за дъщеря ми!!! Аз съм пълна със сандали и тази година няма да си купувам...освен, ако няма нещо супер изгодно в края на лятото!  Mr. Green

# 173
  • Варна

Не съм очарована от качеството  Heart Eyes На визия ги докарват , ама само това май.
Аз имам две чанти, обмислям покупка на трета. На едната кожата й се обели по ръбовете, на другата нищо й няма вече втора година. Има частично намаление в момента.

# 174
  • София
Малко извън темата, но много от чантите ми се прецакват заради обелени ръбове. Искаше ми се да ви питам, как ги опазвате , ако изобщо има някакъв начин да бъдат опазени ....... особенно светлите цветове

# 175
  bouquet записвам се да ви следя

# 176
  • Варна
Малко извън темата, но много от чантите ми се прецакват заради обелени ръбове. Искаше ми се да ви питам, как ги опазвате , ако изобщо има някакъв начин да бъдат опазени ....... особенно светлите цветове

Може би, начина е, да имаш достатъчно на брой чанти, така че, да не носиш една й съща два дни поред.

Не съм го пробвала, аз имам една чанта за есенно-зимния сезон и една за пролетно-летния Simple Smile

# 177
  • У дома !
Вчера в H&M видях летни дрехи от миналата година,които си ги купих на намаление тогава за по 5 и 10 лв,сложени между новата колекция и то на реални цени(17,90лв и 39,90лв! Мошеници! Същото така мернах една тениска,която съм я купувала на сина ми от Солун много преди да отворят магазин тук в Бг....има няма преди 3-4 г.Опитват се да ни пробутат изостанали неща.......и то без намаление! Mr. Green

# 178
Вчера в H&M видях летни дрехи от миналата година,които си ги купих на намаление тогава за по 5 и 10 лв,сложени между новата колекция и то на реални цени(17,90лв и 39,90лв! Мошеници! Същото така мернах една тениска,която съм я купувала на сина ми от Солун много преди да отворят магазин тук в Бг....има няма преди 3-4 г.Опитват се да ни пробутат изостанали неща.......и то без намаление! Mr. Green

Подкрепям +1 Peace..даже подобно нещо бях писала в тази или предната тема. Whistling

# 179
По повод чантите - аз си ожулвам ръбовете , защото не внимавам ... - редовно обирам разни ръбове на сгради или влизам в колата с чантата на рамо и така ...
Относно Н&M - аз отдавна съм ги забранила ... Тук в БГ е пълно с боклуци изостанали от преди години . В момента имат в магазина тениските , които съм купувала на сина ми от Швейцария преди 3-4 години  Confused Затова и много стоки нямат поредна номерация ...

В Уайкики в Сердика имаше много намалени детски дрешки . Тениски 10лв., анцузи 10лв., дънки 20лв. Основно гледах за момчета и съм много доволна .

Общи условия

Активация на акаунт