Намаления 2013 - пролет

• 99 266
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • София
В метро ще има уикенд със до 74% намаление, ще има предварително нощно пазаруване от 00 до 06ч
http://www.metro.bg/public/bg/Home/METRO_Offers/Orange+weekend

# 361
Във Fashion Gallery има зверски намаления, включително на Зара.

къде е това?

да не е аутлет?  Peace
Нещо като аутлет е, да. Само че смесват марки, продават и обувки, чанти, бански, слънчеви очила... Абе, сбироток.. Ама има какво да се избере... Или поне имаше, като ходих последно, ама и опашката си я биваше.
 Не намерих линк, но имат магазини на "Г.М. Димитров", близо до х-л "Вега" и до метростанция "Люлин". Вчера получих SMS, че намаленията са още по-големи, но са само до 18.06.

# 362
Някой има ли наблюдения как е положението в сердика? Започнали ли са вече намаленията? Струва ли си да се ходи?

Хубав уикенд  bouquet

# 363
Някой има ли наблюдения как е положението в сердика? Започнали ли са вече намаленията? Струва ли си да се ходи?

Хубав уикенд  bouquet

почнали са, но са 20 до 30 % в повечето магазини  Peace

# 364
  • Berlin
до -30% в Алдо, -40% на пролетната колекция в ГАП, в Зара и ко няма нищо, от днес в Дъ Мол. Simple Smile В П&К наистина не всичко е намалено и трябва да се гледа етикета. Аз бях харесала един зимен панталон, ама днес го нямаше, някой ме е изпреварил. Mr. Green И ме е яд, че не си получих ваучерите и покана по пощата. Crossing Arms

# 365
До 55% намаление в House в Сердика. 20,30% в Cropp. Някакви намаления и в Reserved на долния етаж имаше някаква намаления, ама нищо интересно  Rolling Eyes

# 366
В Reserve имаше намалени неща, в александра също, в орсе все още няма, а там има интересни неща  Embarassed Общо взето нищо интересно, взех си едно якенце от александра, за да не си тръгвам с празни ръце  Laughing

За обувки - в gianni има също намаление с около 20лв на чифт

# 367
до -30% в Алдо, -40% на пролетната колекция в ГАП, в Зара и ко няма нищо, от днес в Дъ Мол. Simple Smile В П&К наистина не всичко е намалено и трябва да се гледа етикета. Аз бях харесала един зимен панталон, ама днес го нямаше, някой ме е изпреварил. Mr. Green И ме е яд, че не си получих ваучерите и покана по пощата. Crossing Arms

Това за Зара само в Дъ мол ли е или по всички молове  в страната?? newsm78

Последна редакция: сб, 15 юни 2013, 22:07 от *Semora*

# 368
  • София
Някаква информация за намаления в Орсей или Уайкики?

# 369
  • Berlin

Това за Зара само в Дъ мол ли е или по всички молове  в страната?? newsm78

Ами никой не е писал, че има намаление в Зара, тъй че е за всички. Simple Smile

# 370
от днес в Сердика- в Зара няма намаление, В Уайкики- само частично, в Бенетон- -30% и беше пълно с хора, от там напазарих за сина ми ,имаше много неща за момчета 5-6-7-8г

# 371
Просто така съм се настървила на Зара, че даже и прочитам нещата погрешно Joy ooooh!
Ще чакаме още, миналата година намалението беше в края на юни.  Peace ще дебна Twisted Evil

# 372
В "Дика" кога започват намаленията?

# 373
Caliope -50%,до колкото видях почти на всичко и Deichmann-50% на избрани артикули. Това видях днес , но нищо впечатляващо Tired

# 374
  • София
Моля някой ако чуе нещо за намаления в Massimo Dutti, да пише, че много ги чакам:)

Общи условия

Активация на акаунт