Намаления 2013 - пролет

• 99 286
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Моля,споделете какво е  това нощно пазаруване в Peek and cloppenburg!Благодаря!

# 346
  • София-Лагера
2 панталона,1 долно и блуза с дълъг ръкав от Уайкики 45 лв Peace
Деси, това от детското ли и има ли размери? Аз трябва крупно да пазарувам за едногодишно в близките две седмици, че тръгваме на ясла.
Детското да.
Имаше размери,и проверят и в склада.От там ми извадиха единия панталон.
Блузки имаше по 5.90 много сладки.

# 347
  • Kyustendil
В кой магазин на Бенетон пазари?  Peace
В The Mall.

# 348
# 349
  • sofia
2 панталона,1 долно и блуза с дълъг ръкав от Уайкики 45 лв Peace
Деси, това от детското ли и има ли размери? Аз трябва крупно да пазарувам за едногодишно в близките две седмици, че тръгваме на ясла.
Детското да.
Имаше размери,и проверят и в склада.От там ми извадиха единия панталон.
Блузки имаше по 5.90 много сладки.

Мерси, че сподели!  bouquet

# 350
  • Kyustendil
Моля,споделете какво е  това нощно пазаруване в Peek and cloppenburg!Благодаря!
Притежателите на клиентски карти получиха покани за 12 юни за специална нощна разпродажба от 22.00 до 00.30 ч. и имаха шанса преди всички други да пазаруват преди деня, от който стартира официалното им намаление. Забавно беше!

# 351
Емилина,благодаря много за бързото разяснение! HugЗвучи наистина забавно...

# 352
И аз се присъединявам към мамите, които чакат с нетърпение намаленията в Zara  Wink Тъй като не съм от София, ако някой има информация дали са започнали, нека сподели  Hug

# 353
  • София
някой да знае дали вече има намаление в massimo dutti?  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: пт, 14 юни 2013, 16:47 от kpucu

# 354
Bershka намаления на всичко ли правят или на избрани стоки? Харесах си едно дънково яке, но 50 лв не ми се дават на този етап, дали ще има някакъв шанс да го намалят  Laughing Laughing В Адидас аутлета в Бургас кога пускат намаленията?

# 355
Може ли да споделите как се стига до споменатия по - горе Fashion Gallery, бил някъде до метрото - до коя метро станция?

# 356
  • София
Може ли да споделите как се стига до споменатия по - горе Fashion Gallery, бил някъде до метрото - до коя метро станция?

метро станция Люлин, отсрещната страна на Технополис и Билла

# 357

мерси  Simple Smile

# 358
  • София

мерси  Simple Smile

Има и сравнително нов магазин на бул. Г. М. Димитров, срещу Дианабат и близо до автокъща Софавто.
Прощавайте, ако вече е споменато  Peace

# 359

мерси  Simple Smile

Има и сравнително нов магазин на бул. Г. М. Димитров, срещу Дианабат и близо до автокъща Софавто.
Прощавайте, ако вече е споменато  Peace
Благодаря за информацията! Пак Fashion Gallery ли е? Като цяло в този в Люлин и на ГМ Димитров струва ли си да се ходи?

Общи условия

Активация на акаунт