Намаления 2013 - пролет

• 99 312
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
  • I want it all and I want it now.
И на моите талони пише до 30.06.2013
Дадоха ми ги от Сердика.
Явно си зависи къде ще си предадеш пликовете.

Пише ,че ваучера може да бъде използван в една касова бележка. Зелен на цвят е.

# 331
  • София
развлечени бански или скъсани чорапи ... дали ще ги приемат  newsm78

Някой по-напред каза, че бельо, хавлии и т.н не приемат, само дрехи.

Вчера минах през Резерве, все още няма намаления...шъ чакам  Tired

# 332
  • Пловдив
Вчера в LC Waikiki сменяха етикети. Някои дрехи са намалени до -45%.  Peace

# 333
  • София-Лагера
Вчера в LC Waikiki сменяха етикети. Някои дрехи са намалени до -45%.  Peace
Мерси ,ще мръдна до там. Peace

# 334
А в Pull&Bear да сте мяркали?

# 335
  • София-Младост
Някой назад питаше за намаления в ХМ, да доложа Wink - в неделя в мола на бул. България почти нищо нямаше намалено, огледах основно детските неща - явно по-късно ще е. Но питах и ако някой се интересува, още важи кампанията с връщане на дрехи Peace
В какво се състоеше тази кампания...връщаш някакви стари дрехи и получаваш отстъпка от пазаруване...има ли някакви условия?
Носиш торба дрехи и ти дават талон за 15% намаление на продукт по избор при следваща покупка.
Ето го
Скрит текст:

Имам вече 2 талона, но не съм ги ползвала. Все така не ми е ясно дали отстъпката е за едно нещо или за касовата бележка?
Снощи отидох и занесох няколко неща(в The Мoll), не са ги гледали, ваучера важеше до 31.12.2013, може да се ползва само за 1 продукт, а не за цялата касова бележка, ако си купуваш повече неща...купих на детето едни плувни шорти,да не го мисля.

# 336
  • софия
Снощи отидох и занесох няколко неща(в The Мoll), не са ги гледали, ваучера важеше до 31.12.2013, може да се ползва само за 1 продукт, а не за цялата касова бележка, ако си купуваш повече неща...купих на детето едни плувни шорти,да не го мисля.
Благодаря! Мистерията е разбулена. А дали може да се ползва за вече намалени стоки? Thinking

# 337
  • София
На ваучера пише, че не може да се комбинира с други промоции.

# 338
  • Kyustendil
Да се отчета за Бенетон, както обещах - снощи хора почти нямаше, а избор имаше - специално за момчета 6-7 години и по-големи, ризки за 18.90, тениски без ръкавки 9.90, комплектчета за 27.90 и др., както и в мъжкото имаше голям избор на дънки на цена около 55 лв. Не ми остана много време за дамското, защото се забавих с детското и мъжкото, но и там имаше какво да се избере. Дадоха ми и клиентска карта, защото се отчетох подобаващо. След което се включих в нощното пазаруване на Peek&Cloppenburg. Имаше доста стока, чакаше се за пробни и това, което на мен не ми хареса е, че имаше намалени и ненамалени дрехи и трябваше да следиш етикетите непрекъснато, защото дрешките бяха поразместени, но гледайки останалите хора голямо пазаруване падна. Има какво да се избере, но си трябва време и доста ровене. Това е от мен. Хубав ден на всички!!!!

# 339
В кой магазин на Бенетон пазари?  Peace

# 340
  • софия
На ваучера пише, че не може да се комбинира с други промоции.
Знам. Намалението като промоция ли го броят?

# 341
  • София
Снощи посетих нощната разпродажба на Пийк енд Клопенбърг. Хората се бяха подготвили с приятна музика на живо, безалкохолни и малки сладки....докато пазаруваш, да се подслаждаш...  Wink
Като цяло намаленията са доста добри (не, че не може и още), но не са на всичко. Имаше неща намалени с 50%, а като използваш и ваучерите допълнително, става доста добро намаление. Хубавото беше, че имаше номерация почти от всичко и това, което си бях набелязала все още го имаше. То и това мисля беше целта на тази нощна разпродажба. Доволна съм, добре се отчетохме.
Така че от днес намалението там е факт.

п.с. Замислих се, че не е лошо и други магазини да направят подобно нещо. Психологически е доста добър трик. Дори и да не ти трябва нищо, самата мисъл, че отиваш на подобно нещо те кара да пазаруваш.... Laughing

# 342
  • София
Не мога да си представя какво трябва да е намалението, за да се вдигна в 22 часа. Това е само за маниаци Crazy

# 343
  • София-Лагера
2 панталона,1 долно и блуза с дълъг ръкав от Уайкики 45 лв Peace

# 344
  • sofia
2 панталона,1 долно и блуза с дълъг ръкав от Уайкики 45 лв Peace
Деси, това от детското ли и има ли размери? Аз трябва крупно да пазарувам за едногодишно в близките две седмици, че тръгваме на ясла.

Общи условия

Активация на акаунт