Намаления 2013 - пролет

• 99 218
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
А къде пише за Бершка?? В сайта ли, че гледам..ама нещо не довиждам?? newsm78

Във facebook профила - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151428569775936&se … ype=1&theater

# 421
А къде пише за Бершка?? В сайта ли, че гледам..ама нещо не довиждам?? newsm78

Във facebook профила - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151428569775936&se … ype=1&theater

Аха мерси... Peace

# 422
Моля Simple Smile
Нека, ако някой има път към Bershka утре, да сподели какво е намалението, защото аз няма да мога да отскоча утре Sad
По принцип винаги публикуват в сайта им, като има намаление и там следя като цяло цените, но сега е рано още  newsm78

# 423
Zara публикуваха току що във Фейсбук, че намалението започва днес! Йееее  Heart Eyes Но не пише дали е 50% ... ако някой ходи, нека сподели Simple Smile

# 424
 Hug
На Zara, мисля че е 30 %

# 425
В момента разглеждам сайта им. Там също намалението вече е отразено.

# 426
В Сити център в Oviesse  дали вече има намаление?

# 427
Здравейте!
За нощното пазаруване в Метро дали е необходима предварителна регистрация?!Моля,който е наясно,да сподели!Благодаря!

# 428
Здравейте!
За нощното пазаруване в Метро дали е необходима предварителна регистрация?!Моля,който е наясно,да сподели!Благодаря!

Има ли някой регистрирал, за да разбере промоциите? Заслужава ли си?

# 429
Здравейте!

Аз се регистрирах от любопитство  Embarassed
Според мен не си заслужава.. само дреболии имаше в списъка, но все пак зависи кой какво търси  Peace

# 430
  • Варна
Zara публикуваха току що във Фейсбук, че намалението започва днес! Йееее  Heart Eyes Но не пише дали е 50% ... ако някой ходи, нека сподели Simple Smile

Провери в сайта им, има всички нови цени, но наистина е до 30%, поне на дрехите, които мен ме интересуват.

# 431
Към края на юли ли са финалните намаления в ZARA и Bershka до 70%?

# 432
Здравейте!

Аз се регистрирах от любопитство  Embarassed
Според мен не си заслужава.. само дреболии имаше в списъка, но все пак зависи кой какво търси  Peace
благодаря, отказвам се за регистрация и аз от любопитство Simple Smile

# 433
А без регистрация може ли да се отиде тази вечер в Метро?Необходимо ли е да се регистриран,за да си там?

# 434
Това за метро не беше ли за снощи нали от 00-6ч.  newsm78
Според мен не си заслужава, защото отдолу пишеше, че от артикулите може да има единични бройки- или едни маратонки адидас например да са останали само 36 номер Joy

Общи условия

Активация на акаунт