Намаления 2013 - пролет

• 99 219
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Минавайки по бул. Витоша видях, че има 30% намаление в Есте Лаудер (май е на всичко) в периода 20 - 23 юни.

На всичко е да. И във всички магазини.
А аз очаквам с огромно нетърпение намаленията в Зара. Харесала съм си една рокля и се чудя сега ли да я взема или като я намалят (ако я намалят изобщо), но пък тогава за беля няма да я има вече. Изобщоооо, женска ми работа Grinning

# 406
От днес в H&M има 50% намаление на детската ,дамската и мъжката колекция ( и аз все още чакам намалението в Zara  Praynig )

# 407
супер, мерси   bouquet

# 408
От днес в H&M има 50% намаление на детската ,дамската и мъжката колекция ( и аз все още чакам намалението в Zara  Praynig )

всичко ли е 50 %, или е 'до 50 %'

мерси  Peace

# 409
  • София
Бях в H&M в обедната почивка и детското се грабеше като топъл хляб. Незнам дали е до 50% или общо е толкова, но има много изгодни неща. 5,10,15,20 лева бяха при детското....май и 30 видях...но не съм сигурна. Аз за 60 лева напълних една торба и за баткото и за малката, че даже и за нея сандали взех.

# 410
Мишчица в кой мол това?

# 411
  • София
В ДъМол  Peace, но и в Сердика има мисля  Peace.

# 412
  • София
В Swisses в мол Сердика има 50% намаление най-малко от две седмици насам.

Благодаря,но вероятно става въпрос за намаление на миналогодишните модели.Аз имам предвид намаление на пролетно-лятната колекция от тази година.

А някакви намаления в Esprit и Marks&Spencer?

Прясна информация за Swisses в България мол от днес - намаление до 50%, като детските сандали и други артикули от новата им колекция са намалени с 30%.
  В Дебенамс има намаление до 50%, като детското е намалено от 20% до 50%. Там видях приготвена табела и за 70%, но не знам от коя дата ще бъде това намаление.
  В О Кайди също има 50%.

Ако някой се интересува от Паоло Ботичели, там също има 30%. Това е в магазина им в София тауър, но предполагам, че има и при другите.

Последна редакция: чт, 20 юни 2013, 21:34 от Inanna

# 413
Момичета, от утре 50 % намаление в Bershka  newsm44 Нямам търпениееее  newsm68

# 414
Момичета, от утре 50 % намаление в Bershka  newsm44 Нямам търпениееее  newsm68

няма да се спи днес...ама май и същото ще е в Зара, че днес беше голяма лудница в магазина
и преподреждаха стоката.+ това те са от един и същи филиал ...дано е така Praynig Praynig

# 415
  • София
ами massimo dutti и oysho?
Simple Smile

# 416
В Massimo Dutti също утре започва намалението.

# 417
Момичета, от утре 50 % намаление в Bershka  newsm44 Нямам търпениееее  newsm68

няма да се спи днес...ама май и същото ще е в Зара, че днес беше голяма лудница в магазина
и преподреждаха стоката.+ това те са от един и същи филиал ...дано е така Praynig Praynig

Да, дано е така, въпреки че за Zara не пише нищо Rolling Eyes

# 418
А къде пише за Бершка?? В сайта ли, че гледам..ама нещо не довиждам?? newsm78

# 419
В H&M беше мнооооого обрано детското. Едва намерих едно бебешко боди.

Иначе в Humanic има намаление. На някои модели е огромно - червените адидаски с панделката са от 240 на 150  Peace

Общи условия

Активация на акаунт