Намаления 2013 - пролет

• 99 253
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Дали има намаление в Swisses?

# 376
  • София
 В Swisses в мол Сердика има 50% намаление най-малко от две седмици насам.

# 377
  • София

Благодаря,но вероятно става въпрос за намаление на миналогодишните модели.Аз имам предвид намаление на пролетно-лятната колекция от тази година.

А някакви намаления в Esprit и Marks&Spencer?

# 378
  • София
Във Fashion Gallery има зверски намаления, включително на Зара.

къде е това?

да не е аутлет?  Peace
Нещо като аутлет е, да. Само че смесват марки, продават и обувки, чанти, бански, слънчеви очила... Абе, сбироток.. Ама има какво да се избере... Или поне имаше, като ходих последно, ама и опашката си я биваше.
 Не намерих линк, но имат магазини на "Г.М. Димитров", близо до х-л "Вега" и до метростанция "Люлин". Вчера получих SMS, че намаленията са още по-големи, но са само до 18.06.

Мислех,че има такъв аутлет само в Люлин и мнгог търсих из нета за адрес,но така и не намерих. А това на Г.М. Димитров ми е много по-удобно. Би ли ми казала от коя страна на булеварда е,ако идваш от Симеоновско и преди или след Вега? Благодаря предварително!  bouquet

# 379
  • София

Благодаря,но вероятно става въпрос за намаление на миналогодишните модели.Аз имам предвид намаление на пролетно-лятната колекция от тази година.

А някакви намаления в Esprit и Marks&Spencer?
В Маркс енд Спенсър инфо от вчера, Парадайз център, имаше някаква табелка 20 процента, но нищо което харесах не беше намалено.

# 380
Да се запиша и аз при вас, че винаги ги изпускам тези намаления Mr. Green

# 381
По мои изчисления, другия петък трябва да започват намаленията в Zara и Bershka   smile3508

# 382
  • София
Casyopea B благодаря!

В Бенетон 30% намаление е до 25.06.След това вероятно ще започне 50%,но от магазина не се ангажираха да потвърдят моите предположения.

# 383
Днес бях в Сердика - намаленията текат активно в доста магазини, основно на долния етаж, имаше евтини блузки и дънки, при това наистина хубави. В Бершка и Pull and bear нямаше нищо, в Страдиварус много малко неща. В HM уж частично, в действителност не са почнали сериозно с намаленията. В Reserved пак само някои артикули, повечето от които есенно - зимни, нищо интересно.

Посетих и Fashion Gallery на ГМ Димитров, намира се в дясно от хотел Вега, по посока кръговото на 4км. Ако имате късмет може и да се намери нещо прилично, но рядко... Аз не бих го посетила пак, но пък вътре беше фрашкано.

# 384
Във Fashion Gallery има зверски намаления, включително на Зара.

къде е това?

да не е аутлет?  Peace
Нещо като аутлет е, да. Само че смесват марки, продават и обувки, чанти, бански, слънчеви очила... Абе, сбироток.. Ама има какво да се избере... Или поне имаше, като ходих последно, ама и опашката си я биваше.
 Не намерих линк, но имат магазини на "Г.М. Димитров", близо до х-л "Вега" и до метростанция "Люлин". Вчера получих SMS, че намаленията са още по-големи, но са само до 18.06.

Мислех,че има такъв аутлет само в Люлин и мнгог търсих из нета за адрес,но така и не намерих. А това на Г.М. Димитров ми е много по-удобно. Би ли ми казала от коя страна на булеварда е,ако идваш от Симеоновско и преди или след Вега? Благодаря предварително!  bouquet
Малко след "Вега", точно преди голямата автокъща, там по-рано беше магазин за бани, има огромни витрини, няма как да го сбъркаш. Ако си с кола, това е първата възможна отбивка/пресечка (без изход е, но пък става за паркиране).
 Hug
Lexie, позакъсняла си, за това, предполагам, не си могла да си избереш нищо, доста празничко е вече...

# 385
  • Beyond the Frontiers
Casyopea B благодаря!

В Бенетон 30% намаление е до 25.06.След това вероятно ще започне 50%,но от магазина не се ангажираха да потвърдят моите предположения.

Аз се пробвах в МОЛ Стамболийски -от момчешките потници нямаше нищо, буквално 2-3 броя. За утешение забърсах тениски с дълъг ръкав, от по-плътните за по 13 лв в червено, че обикновено то свършва много бързо като цвят. Mr. Green Не намерих и никакви тениски с къс ръкав за момичета в по-малка възраст, а търсех също в червено. Sad За по-големи имаше.

# 386
И аз да докладвам за едно магазинче - намира се като застанеш с лице към рума на черни връх в дясно има уличка и пак отдясно точно срещу една дървена кръчма е магазинчето, дано сте ме разбрали  Crazy Затварят го края на месеца и цените са с 40% надолу от етикетните. Осановно детски дрешки, за мами има сутиени. Избора не е голям, но аз успях да поизровя нещо Simple Smile Внасят от англия стоки, някои са български- мернах клинчета на mothercare, неща на george и early days.
Дано съм била полезна на някой  Peace

# 387
Casyopea B благодаря!

и според мен най-късно на 25 юни ще стане 50 %, даже може би ден-два по-рано, по наблюдения обичат да почват намаленията в понеделник  Peace

# 388
Аз пък тъкмо видях, че любимото ми сайтче с български обувки са пуснали намаление на новите си модели: http://obuvkigido.com/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD … %D0%BA%D0%B8.html

# 389
  • София
Аз пък тъкмо видях, че любимото ми сайтче с български обувки са пуснали намаление на новите си модели: http://obuvkigido.com/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD … %D0%BA%D0%B8.html
В разгара на лятото намаление на ботушите с 10 лв. ми се вижда много несериозно  Confused

Общи условия

Активация на акаунт