Намаления 2013 - пролет

• 99 194
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Сега се обадих в Зара, намалението е само 20%. Аз ще изчакам по-голямо.

# 436
  • София
Вчера преминах и аз като вихрушка през H&M и купих на малкия повече от на кака му.Имаше хубави дрешки,панталонките по 15лв предимно.Все още се намираха и обувки Laughing
Смятам че си заслужава намалението.Като цяло не е 50%,да кажем 30-40% на някои стоки.Но мисля,че за по-голямао намаление нищо няма да остане. Peace

# 437
Толкова чаках намалението в Зара, сутринта кафето не допих Joy,бегом  в магазина ,а то какво...малко съм разочарована Tired...Има бая намалени неща ,но ако нещо е било 50лв например сега е 40лв, обувки от 100лв на 70лв, а и да не говорим,че това ,което бях харесала въобще не е намалено Joy. Така че ще чакам още. Има намаление и в Бершка и Страдивариус. "Забърсах" 2/3 парцала,да не съм "капо" Whistling, но като цяло не съм доволна.

# 438
  • sofia
В ХиМ намалението е супер, около 50%. Peace Напазарувах 5 парцалки за малкия (на 1 годинка) за общо 45лв. Спестих 40 лв. Simple Smile Но още снощи бяха понамаляли нещата в Сердика. Предполагам до 2-3 дни няма да е останало кой знае какво. Зара не ме вълнува на този етап.

# 439
  • Варна
За метро - доколкото разбрах регистрацията ти дава възможност да видиш предварително списък на намалените стоки. Би трябвало да няма връзка регистрация - пазаруване.

# 440
По повод Метро - списъкът е доста постен, голяма част заемат сезонните (зимни) стоки. Има малко бяла и черна техника. Стоката, която ще се продава е по 3 бройки от артикул ... не знам за обувките дали е от номер или от вид  #Crazy

# 441
  • София
По повод Метро - списъкът е доста постен, голяма част заемат сезонните (зимни) стоки. Има малко бяла и черна техника. Стоката, която ще се продава е по 3 бройки от артикул ... не знам за обувките дали е от номер или от вид  #Crazy

За техниката намалението е почти никакво.В брошурата имало сложени тв, които отдавна са изчерпани поне в магазина на Цариградско шосе,защото ме засилиха да проверя и се уверих!

# 442
  • София
В Зара освен, че намалението е не повече от 30% и то не на всичко, ами и от цвета зависи. На дадени артикули всички цветове са намалени, освен черното. Няколко неща си бях набелязала, всичките черни....еми, няма намаление, даже и някои не бяха изкарани въобще. Каква е логиката на това цветово разграничение, незнам. Rolling Eyes

# 443
Да се отчета от H&M вчера...мъжко - нищо /малки размери/. Дамско - 2 блузки от по 10 лева.
Търсих си рокля и пола ама нищо. Детско за 4г. нищо не харесах. Имаше бермуди на прилични цени.

В Зара след като се напълних с детско миналата година и половината не носихме...тази ще чакам 50% ако нещо остане. Относно цветовете...миналата година тръгнах да вземам един червен пуловер на детето. Ми той не бил...намален че бил от новата колекция. От старата били синьо и зелено.

# 444
Мерси,момичета за включването относно Метро. Hug
В Orsey има 50%намаление.В Есте Лаудер има -30%на всичко до неделя.

# 445
Днес бях в "Парадайз" .
В Rezerved има малки намаления на определени неща . Нищо особено .
В Уайкики - 30 %
В Lee - 50 %
Зара бяха сложили транспаранти за намаление , но аз не ги харесвам , както и Бершка и H&M и не мога да кажа конкретно какво имаше намалено там .
Като цяло почти нищо в целия в мол не е намалено сериозно .

# 446
За метро - доколкото разбрах регистрацията ти дава възможност да видиш предварително списък на намалените стоки. Би трябвало да няма връзка регистрация - пазаруване.

Тъкмо се връщам от Метро - промоцията е била снощи. Вече е късничко, но за всеки случай да не се разкарва някой натам .

# 447
  • София
Ами какво да не се разкара, то в 12ч стана лудница на Метрото на околовръстното. Хората искат нощно пазаруване, охраната не ги пуска, че било затворено, ужас.
И нали промоцията е под наслов - Оранжев уикенд.... не знаех, че уикенда започва от четвъртък  #2gunfire

# 448
  • София
В H&M ваучерите за намаление от върнати стари дрехи важат и за намалените стоки  newsm44

# 449
  • София
Момичета някъде да сте виждали понамалени или на не мн високи ени бански, без подплънки, не големи размери и с избор?

В НМ всичко ли е намалено или само няко парцалки?

Общи условия

Активация на акаунт