Намаления 2013 - пролет

• 99 189
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • София
В НМ всичко ли е намалено или само няко парцалки?
Малко неща са намалени и се изчерпват бързо. Вчера взех детски джапанки по 2 лв и тениски по 5 лв. Дамско нищо не харесах нито намалено, нито на редовни цени.

# 451
Момичета някъде да сте виждали понамалени или на не мн високи ени бански, без подплънки, не големи размери и с избор?

В H&M имаше намалени бански - по 15 лв. за част.

# 452
  • София
Момичета някъде да сте виждали понамалени или на не мн високи ени бански, без подплънки, не големи размери и с избор?

В H&M имаше намалени бански - по 15 лв. за част.

а дали има горнища без подплънки, че така по снимките в сайта не мога да преценя кое как е...

# 453
а дали има горнища без подплънки, че така по снимките в сайта не мога да преценя кое как е...

Има  Peace

# 454
H&M имаше доста намалени неща, но като цяло беше изчерпано, особено детското за 1-2 години.
От Bershka си купих 2 клина за по 6,99  Laughing Имаше доста неща на добри цени, пише че намалението е до 21.07, дано след това да стане -70 Simple Smile
В ZARA доста неща съм си харесала, но ще чакам по-голямо намаление, за Бургас става въпрос Simple Smile
Получих мейл от New Yorker, има 70% намаление.

Последна редакция: сб, 22 юни 2013, 22:27 от jhkt

# 455
  • София
Здравейте!Някой да е видял дали в Еспри има вече намаление?

# 456
  • София
Здравейте!Някой да е видял дали в Есприт има вече намаление?

Да има 30% намаление.

# 457
  • София
Някой знае ли дали магазина на Prenatal в The Mall е преместен или са го закрили окончателно?

# 458
  • София
Благодаря за отговорите Simple Smile

# 459
Това че ваучерите от върнати дрехи могат да се ползват и на намаление, проверено ли е ? Много се учудих, защото изрично пише че не се комбинират с други намаления

# 460
  • sofia
Това че ваучерите от върнати дрехи могат да се ползват и на намаление, проверено ли е ? Много се учудих, защото изрично пише че не се комбинират с други намаления
В Сердика ги ползвах на намалени, но в Парадайз казаха, че не може и не ми ги приеха.

# 461
  • София
В Бициани на Витошка вчера видях "50% на всичко"  Peace. На витрината имаше рокли с цени по 30-40 лева, мерна ми се и мъжко ленено сако с цена около 100 лева. Не влизах, така пътьом забелязах  Peace.

# 462
много полезна тема,записвам се да ви следя  Simple Smile и също имам въпрос-откъде мога да си купя хубав,качествен бански на разумна цена? знаете ли някой аутлет?

# 463
  • СОФИЯ
В Сити център в Oviesse  дали вече има намаление?
Намалението е 30% в момента, пазарувах детски неща, има налични размери.

# 464
От сума ти време дебна Мюзет, моля ако някой види намаление да даде знак, предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт