Намаления 2013 - пролет

• 99 204
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Имаше щанд на Пренатал в дъното на овиезе в сити центъра, където им е детския кът и аутлета, държаха го тези от детския кът. Информацията ми е от преди месец може би-имаше сутиени и дрешки за бременни, както чувалчета за стоки доста намалени  Peace, но незнам дали още го има

# 481
В Манго има 30 до 50% намаление на почти всичко, мисля, че само част е отразена на сайта, но със сигурност неща, които на сайта са с редовна цена, в магазините са намалени.
30% има и в Капаска и в Андрюс, а за тези, които имат карит за намаление в Андрюс, намалението е 40% ( за дамското само).
Дика също са започнали да намаляват - намалени са малка част от моделите, по скоро спортните и трикотажа, но има и рокли и сака и костюми.

# 482
Има ли намаление на бижутата в ХМ?

# 483
  • София
Има 50 процента в Премама, взех много хубави комплекти за плаж на млаката за около 20лв.,има и хубави роклички по около 30лв.

# 484
  • в ябълковата градина
Има ли намаление в ЕСПРИТ?

# 485
  • София
А някой знае ли какво се разпродава в икеа?

# 486
  • София
А някой знае ли какво се разпродава в икеа?
http://www.ikea.bg/DefaultLM.aspx?page=bg_offers

# 487
  • София
Благодаря:) аз мислех (надявах се ) на нещо по-mащабно.иначе тия неща съм ги гледслз и деуг път на сайта.

# 488
  • в града на вечния купон
Позната, която работи в ХМ каза, че следят изчерпаните размери от намалените стоки и очакват нови зареждания всяка седмица. Освен това през юли ще има още по-големи намаления.
super и аз това чакам, че нищо не си избрах....
а дано и банските намалят, че нещо се излагат.

# 489
В Манго има 30 до 50% намаление на почти всичко, мисля, че само част е отразена на сайта, но със сигурност неща, които на сайта са с редовна цена, в магазините са намалени.

Добри новини - мерси,че сподели! HugНа сайта им нищо не видях аз,но явно по магазините са започнали,което е добре. Simple SmileЩе се ходи..

# 490
В Бата и Елизабет (Дъ МолЪ) имаше намалени неща, не запомних проценти точно, но си заслужава. Зара ме ядосаха, дебна си една блузка от която преди намаленията имаше купища, сега била свършила...Айде пък и то всички размери!

# 491
  • Варна
В Бата и Елизабет (Дъ МолЪ) имаше намалени неща, не запомних проценти точно, но си заслужава. Зара ме ядосаха, дебна си една блузка от която преди намаленията имаше купища, сега била свършила...Айде пък и то всички размери!

По същия начин ме ядосаха мен Масимо Дюти - седмица преди намалението имаше от роклята, която харесвам, а сега - изчерпана.

Отдавна подозирам, че се крие стока и не се изнася всичко. С каква цел, не знам.

Може би се заделя за познати.

# 492
  • София

По същия начин ме ядосаха мен Масимо Дюти - седмица преди намалението имаше от роклята, която харесвам, а сега - изчерпана.

Отдавна подозирам, че се крие стока и не се изнася всичко. С каква цел, не знам.

Може би се заделя за познати.
В Масимо дебна рокля и аз. Така се случи, че ден преди намаленията я имаше и в The Mall и в Парадайз. На следващия ден -йок Stop Хайде, де. Все един размер от наличните от XS до XL щеше да се вее.....

# 493
  • Варна
Нали!  #Cussing out

Значи това важи не само за Варна, но и за София.
Страшно много харесвам дрехите им, изобщо стила, линията, която предлагат, но съм им бясна, откакто видях че, в България слагат надценка между 20-40 евро, сравнение с Испания. Пример - роклята, която харесвам.

# 494
Значи вчера ходих в ХМ- дъ мол. Еми може ли от 0-2г да са намалени неща само за момиченца, абсолютно нищо за момченца #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт