Намаления 2013 - пролет

• 99 203
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
 кога започва намалението в  OVS    някой знае ли

# 511
Фурла - 30% нещо пак скъпи ми се виждат.
В OVS - има намаление незнам колко но е добро. Основно бански /някой беше питал за момчета са слип. Няма избор на шортите/. Комплекти тениска и къси панталонки около 11 лева.
На детето забърса още едни сандали от Richtershoes че имат 30% отстъпка. В това време може би ботуши трябваше да търся.
Някой вижда ли е тениска за плаж /тези с UV/ - че единствената която намерих на Адидас е 60 лева.
Иначе взех хубави бански /шорти/ от Уайкики за 13 лева.

# 512
  • София
 О кайди в мол България имат 70% намаление. Там също има бански тип шорти от определени цветове по 12-13 лв., но номерата вече почти са изчерпани.

# 513
Фурла - 30% нещо пак скъпи ми се виждат.
В OVS - има намаление незнам колко но е добро. Основно бански /някой беше питал за момчета са слип. Няма избор на шортите/. Комплекти тениска и къси панталонки около 11 лева.
На детето забърса още едни сандали от Richtershoes че имат 30% отстъпка. В това време може би ботуши трябваше да търся.
Някой вижда ли е тениска за плаж /тези с UV/ - че единствената която намерих на Адидас е 60 лева.

Аз взех от Спортсдайрект за 5 лири. Има повече за момченца. И в Ибей има много.
Търси като rash vest.

# 514
Вчера в ХМ нищо не ми хареса като дрехи, а от сутиените 75Б беше изчерпано от всички намалени модели  Laughing явно повечето жени са с малък бюст като моя,какво да правиш- късмет  Laughing Laughing

# 515
  • София
Вчера от ХМ взех на дъщеря ми 2 потника по 5 лв.Тояно такива цветове ми трябваха.Иначе като цяло всичко,което ми харесва там не беше намалено.

# 516
Това намаление къде е?

# 517
Аleks мерси...
OVS в The Mall

# 518
  • Cambridge, UK
сутринта влизайки в Хепи в Мол София, мернах по пътя от централния вход през ескалаторите до горе, сумати магазини с намаления - до колко са реални не знам ...

пиша само тези които запомних - kenvelo -60%, mexx -50%

# 519
  • в града на вечния купон
OVS e do -50%

# 520
  • София
Виждала съм такива тениски в Debenhams в мол България и в Marks & Spencer, не помня цените, май бяха от порядъка 30-40лв. Има и в SLS, но там май са по-скъпи.

# 521
  • София
Интересува ме в M&S дали има намаление?

# 522
  • София
Интересува ме в M&S дали има намаление?
Рекламата гласи: "До 50% на определени артикули."
Незнам как е в момента, но съм уцелвала хубави детски дрехи, намалени до прилични цени.
Преди 2г. си купих от намалението памучен панталон за 25-30лв., това лято го бяха пуснали същия модел са 60лв.

# 523
  • София
О кайди в мол България имат 70% намаление. Там също има бански тип шорти от определени цветове по 12-13 лв., но номерата вече почти са изчерпани.
Inanna ,обърна ли внимание, на всички стоки ли е намалението, или само на старата колекция

# 524
  • Berlin
За намалението в Зара - момчешка ризка взех за 19.90, пишеше стара цена 29.90, но отдолу на стария етикет беше ок 26лв. (не си спомням точно). Имам и едни обувки, но им хвърлих етикета, не можах да ги проверя.

Общи условия

Активация на акаунт