Намаления 2013 - пролет

• 99 173
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
В Н&M при закупена стока от намаление не връщат пари, а зареждат карта за сумата, която трябва да се върне. Тази сума може да се ползва за всякакви покупки после.
При връщане на НЕнамалени артикули - връщат парите в брой.
Днес в магазина им в Мол София имаше повечето неща от първия ден, с много малко изключения и то основно при момчешкото.

# 541
  • в града на вечния купон
Аксесоари по 2лв за сега няма
Чанти има по 20лв и по 30лв,но хубавите НЕ са намалени

Това в Н&М
NewYoker 70% има супер добри попадения,банските също са им намалени-9.90,аз забърсах една пола в цвят диня за 9.90лв

# 542
  • София
В Бенетон на Витошка - 50%, но няма много от номерацията.

# 543
Най-накрая успях да намеря дрешки на намаление от ХМ за моето момче в Парадайс-даже ми се стори, че за момченцата имаше повече стока отколкото за момиченцата #Crazy Joy

# 544
  • София
Някой виждал ли е в някой от магазините на кенвело бански, днес нещо не видях в сити центъра, в другите дали има или са свършили?

# 545
В Бургас в Okaidi  - 30 и -70%. Взех туника с тънки презрамки за 10лв, клинчета по 15лв имаше тениски за 10 -13лв, но са доста умалени дрешките и липсва номерация. В Benetton-30%. Пиша го това, защото видях, че в С-я намалението е 50%

# 546
Някой виждал ли е в някой от магазините на кенвело бански, днес нещо не видях в сити центъра, в другите дали има или са свършили?
Преди 10-на дни в Скай Сити имаше бански...не вярвам пък чак толкова да свършат, още повече, че тогава още не бяха намалени. Ама знае ли човек...а може пък и да са ги пообрали...

# 547
  • софия
Вчера се убих да търся в мола на Цариградско само долнище бански за детето и накрая само в OVS изрових 2 ooooh! Така и не го захаресвах този мол, но ни беше най на път.

# 548
Вчера подариха потник от Окайди на дъщеря ми за 15лв,а за малкия мъж блуза за 7.99лв.Казаха ми,че имало доста намалени дрешки за момиченца (това в Парадайс),за малки момчета е по-малък избора.Според мен не са умалени дрешките,даже обратното.Блузката за малкия е 74,а изглежда доста по-голяма Simple Smile

# 549
  • 1st floor
Аз търся чанта през рамо, да става за училище. Да не е детска, че става въпрос за тинейджърка. Моля помагайте!  Praynig Видях една в Ню Йоркъра, но ми се видя прекалено мъжка. Иначе беше намалена на 15 лева...
Бенетона ми се видя на минус 50...има инетресни детски дрешки..За Сердика става въпрос...
В Окаиди харесах потник за дребния, но нямаше размер...В Уайкики харесах, но не взех, сега ме е яд....
Манго са на минус 50, но нищо не харесах...

# 550
  • София
Вчера подариха потник от Окайди ........ Според мен не са умалени дрешките,даже обратното.Блузката за малкия е 74,а изглежда доста по-голяма Simple Smile
Аз пък купих от Окайди на сина ми блузка с якичка за 3г., 94см и се оказа 6 см по-тясна от подобна от миналата година на Н&М за 12-18мес., 86см. Иначе намалението е добро, а качеството им е страхотно!
Купих и яке със сваляща се подплата за 60лв., там размерът е добре - за 3г. ръкавите му стигат до върха на пръстите.

# 551
Някой знае ли, до кога е намалението в H&M?

# 552
Знаете ли къде има намаление на слънчеви очила? Simple Smile

# 553
Намаленията в Зара окончателни ли са или ще има по-големи ?

# 554
Намаленията в Зара окончателни ли са или ще има по-големи ?

Не, не са окончателни. Към средата-края на юли трябва да има много по-големи намаления.

Общи условия

Активация на акаунт