Намаления 2013 - пролет

• 99 114
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
jhkt , да те питам - сандалите от H&M в МОЛа на Цариградско ли ги взе? Че аз ходих, ама никъде не видях такива. Иначе много ми харесват и бих взела. Къде в магазина са разположени?

# 601
Натали, тези сандали ги имаше и миналата година, но на мен нещо не ми харесаха още тогава- сега чакам нови неща, но не пускат Crossing Arms

# 602
Благодаря, leninka! Днес също ходих в H&M. Такива сандали няма, има други, които изобщо не ми харесаха за 20 лв. с намалението.
Има къси гащи, в които се огледах, но не купих, за 10 лв., тениските също. Това е за момчета.
За момичета имаше по-голям избор.

Не ги купих тези гащи, защото в Спридер има намаление 50% и ми допадат повече дрешките.

В Карфура са обявили уж 30% намаление на тениските за днес. Уловката е, че не всички са намалени, само с червените етикети, от които нищо не харесах.

# 603
  • София, България
А ние трябва да ходим на гости за нова къща - да знаете дали някъде, има намаление на хубави ... де да знам, например купи, или нещо покривка за маса, абе нещо подходящо

# 604
  • софия
А ние трябва да ходим на гости за нова къща - да знаете дали някъде, има намаление на хубави ... де да знам, например купи, или нещо покривка за маса, абе нещо подходящо
Много харесвам нещата на Крео, но не знам дали имат намаление. На Гладстон 27  има outlet с неща на доста приятни цени.

# 605
  • София

Виж в ИКЕЯ,имат неща  за различен вкус.И цените са им нормални.

# 606
Има ли Зара в Мола на Цариградско?

# 607
Има ли Зара в Мола на Цариградско?
Има   Simple Smile

# 608
  • София
Аз да попитам дали някой знае за текущо намаление на диоптрични рамки и стълка из големите оптики, че аз забелязах само на слънчеви newsm78

# 609
Аз да попитам дали някой знае за текущо намаление на диоптрични рамки и стълка из големите оптики, че аз забелязах само на слънчеви newsm78

Има намаление, но не знам до колко е сезонно. В Сердика всички съм ги обиколила и навсякъде има  Peace

# 610
Има една оптика в кв. Лозенец, на ъгъла на Милин Камък и Света гора, до бензиностанцията, там има -10% за редовни клиенти, правят и безплатни прегледи. Стъкла с антирефлекс и диоптър от 35 на 31.50 лв. Simple Smile 
Оптиката не е от верига, но лекарката е мн добра и смятам, че има изгодни предложения Simple Smile

# 611
jhkt , да те питам - сандалите от H&M в МОЛа на Цариградско ли ги взе? Че аз ходих, ама никъде не видях такива. Иначе много ми харесват и бих взела. Къде в магазина са разположени?

Съжалявам, от Бургас са.

Последна редакция: пн, 08 юли 2013, 22:46 от jhkt

# 612
Да следя темата.

# 613
  • София
blackisback, despereta, Благодаря ви!

# 614
  • София
Затвориха и Манго в Сердиката  Sad  Няма вече никъде Манго, освен на Витошка...така ми казаха...

Общи условия

Активация на акаунт