Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът, който остана в сърцата ни !~ 91

• 41 149
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
За Госпожата и всички дами от форума цветя от фестивала на лалето- Истанбул-2013 г.
http://snbankova.snimka.bg/travel/istanbul-2013.747073

newsm51 newsm51 newsm51
Много ти благодаря, че ги сподели ! Такава красота, че чак дъха ти спира !  Crazy

# 16
Тук намерих нещо на бг за историята на фестивала. Може да ви е интересно
http://www.obektiv.info/?cat=5&article=1572

# 17

Сватбата на батко Джем !  Peace

# 18

Роминка,  Heart Eyes благодаря !   bouquet

# 19
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Дами да се похваля в неделя имам намерението да ходя ето тук....Дано времето да е хубаво и да имам късмет да го разгледам добрее Peace

# 20
Лудостче, ние сме били няколко пъти в този невероятен град, направо ми взе ума! Харесах го повече от Венеция  Heart Eyes Дано имам възможност да видиш повече неща, но той не е голям, може да се разгледа спокойно за 2-3 дни.

# 21
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Лудостче, ние сме били няколко пъти в този невероятен град, направо ми взе ума! Харесах го повече от Венеция  Heart Eyes Дано имам възможност да видиш повече неща, но той не е голям, може да се разгледа спокойно за 2-3 дни.

То е по скоро парк до един град или нещо като село което тук не е като Българско село де ама до колкото знам не е град, ама като цяло разполагам с 5 часа колкото ми стигнат толкова Simple Smile дано да успея   bouquet
От много одавна го искам и чакам дано не се прецака нещо  Whistling

# 22

То е по скоро парк до един град или нещо като село което тук не е като Българско село де ама до колкото знам не е град, ама като цяло разполагам с 5 часа колкото ми стигнат толкова Simple Smile дано да успея   bouquet
От много одавна го искам и чакам дано не се прецака нещо  Whistling

Да, в него се отглеждат лалетата. Много е красив

# 23

Поли,  Hug много красиво местенце ! Приятна разходка !   bouquet

# 24

Последна редакция: пт, 26 апр 2013, 00:06 от gospojata

# 25
Добро утро ! Прекрасен петък ви пожелавам !  Hug

# 26
# 27
# 28
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Hug Здрасти! Гледам сватбени снимки,кой се е женил и това родителите на
Къванч ли са?

Желая хубави и светли празнични дни на всички в темата! Hug Heart Eyes

# 29
Hug Hug Здрасти! Гледам сватбени снимки,кой се е женил и това родителите на
Къванч ли са?

Желая хубави и светли празнични дни на всички в темата! Hug Heart Eyes

Редемче,  Hug добре си ми дошла, джанъм !  bouquet
Жени се най- големият брат на Къванч - Джем ! А това са родителите им, да !  Peace Виж, Киво колко прилича на баща си, нали ?
Другият брат на Къванч, е също така рус и синеок, ама изобщо не е изписан като нашето момче . Имат и две сестри, едната е тъмна като Джем, другата, най- малката - светлокоса ! Peace

Общи условия

Активация на акаунт