Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 55 от 24.04 до 08.05.2013

• 26 584
  • 274
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Преди време обсъждахте органайзери за дамски чанти, може ли да ми препоръчате нещо?!

Бавят ли ви се поръчките от английското Джавари?! newsm78

# 136
  • До сърцето...
Бавят ли ви се поръчките от английското Джавари?! newsm78

Моите пристигат за седмица максимум, покрай едни празници дойдоха по-бавно, но е изключение.

# 137
Влизам да се похваля,че получихме обувките за бала на синът ми.
https://www.javari.fr/dp/B006G93R0E
Благодаря на всички съфорумки,които много активно се включиха в търсенето и ме консултираха! Hug
Специални благодарности на Деси,която даде линк към тях! Hug

Обувките са просто жестоки!Страхотна кожа и изработка,уникален модел!Много яка подплата и подметка. Направо ми минава мисъл да си ги сложа някъде на вдно място,да ги гледам.
Ообачеее,както се притеснявах са една идея големи на синът ми. И по-специално лявата обувка му е леко широка и леко му хлопа отзад. Като му мерих краката,левия е с 2мм. по-къс и явно е и малко по-тесен и това се отразява. Като гледам обувките ми изглеждат еднакви,но не е изключено и те да имат 1-2мм.разлика.С една стелка са О.К.Тъй като никога не е обувал такъв тип обувка,идея си нямам как ще върви с тях. Обувките са доста остри в предната част и докато ги пробва за 2 метра се спъна 3 пъти:))),ужас.Ще трябва да се репетира.Иначе се връзват перфектно с костюма,цвета  и ефектите са много яки.Абе,супер гъзарски обувки.(ама ние не сме чак такива гъзари-веднага даде изявлвние"много са готини,ама нали знаеш,че другаде няма да ги обуя тия обувки)

# 138
Момичета, искам да взема на ММ  тези :http://www.javari.fr/s/ref=topnav_sk__s/279-3634571-4301441/?ons … 22%26pageCode%3Dd, но не мога да се ориентирам в ширината.Превеждам с преводача , че troit   - всъщност е тесен ,но това малкото еотпред , дали не променя значението на думата?
Малко дълго стана ,но дано сте ме разбрали Hug

# 139
  • София-Лагера
sasi6 сложи стелка на лявата обувка и тя ,ще обере милиметрите.
Единия крак винаги е по-голям от другия.

# 140
Преди време обсъждахте органайзери за дамски чанти, може ли да ми препоръчате нещо?!

http://www.ebay.co.uk/itm/150802325733?var=450075437162&ssPa … p3984.m1497.l2649
Този поръчах, доставката до Бг е безплатна.

# 141
  • София
Момичета, искам да взема на ММ  тези :http://www.javari.fr/s/ref=topnav_sk__s/279-3634571-4301441/?ons … 22%26pageCode%3Dd, но не мога да се ориентирам в ширината.Превеждам с преводача , че troit   - всъщност е тесен ,но това малкото еотпред , дали не променя значението на думата?
Малко дълго стана ,но дано сте ме разбрали Hug
Не виждам къде в описанието го четеш, но étroit със сигурност означава тесен.

# 142
  • Бг
Получих в петък това портмоне, в черно. Марката е някаква дъщерна на MAITRE. Много добра изработка, с място за много карти и джобчета. Препоръчвам, идеално е за подарък.  А как ухае на кожа  Laughing. Ето как изглежда
Скрит текст:

Голяма скука с тез цени  hahaha.

# 143
  • Варна

http://www.ebay.co.uk/itm/150802325733?var=450075437162&ssPa … p3984.m1497.l2649
Този поръчах, доставката до Бг е безплатна.

И аз поръчах на 12/04 покрай обсъжданията тук..някой да го е получил слуучайно, знам, че е рано, но да попитам... Mr. Green

# 144
Абе, момичета, преди известно време обувките не идваха ли за ден-два от Германия? Така помня, като съм съм хвърляла око на темата. Но тогава обувките ги оценях като скъпи, явно защото не знаех къде, какво и как го търся, но сега се ориентирам прекрасно.  Twisted Evil И само по мой номер разбрах как се търси...  Mr. Green

# 145
  • Варна
Абе, момичета, преди известно време обувките не идваха ли за ден-два от Германия? Така помня, като съм съм хвърляла око на темата. Но тогава обувките ги оценях като скъпи, явно защото не знаех къде, какво и как го търся, но сега се ориентирам прекрасно.  Twisted Evil И само по мой номер разбрах как се търси...  Mr. Green

За ден-два никога не са идвали. Naughty

# 146
  • София
Мишелин, Ронка получава обувките за ден-два след поръчката. Ама тя е във Франция Wink
Изгубих вече търпение, френския петък го изпуснах заради картата ми от ОББ, германците с нищо не искат да ни зарадват... Каква кандидат-стоножка съм и аз...

# 147
  • ...на безопасно
ОООо, що не се повтори 1 март, сега на 1 май.....
Що не стане традиция Party

# 148
  • Пловдив
vanyaes , благодаря за предложението, но ми идва малко голям и обемен. Непременно да споделиш като го получиш дали си доволна.
 Peace

# 149
Вместо да питам тук за първомартенското намаление, реших напрво на прегледам темата. И само като видях 119 страници... всичко ми стана ясно...  Crazy Crazy Що не съм ви открила преди два месеца, що?!?! Искам такова намаление пак  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт