Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 55 от 24.04 до 08.05.2013

• 26 584
  • 274
  •   1
Отговори
# 60
Мариана, чудя се дали да си поръчам тези обувки: http://www.javari.de/Tamaris-1-1-22471-39-Damen-Klassische-Schwa … L=%2FshoppingCart Та, затова разпитвам. Първа поръчка ще ми е, от скоро следя темата и не съм запозната още Blush

# 61
Мариана, чудя се дали да си поръчам тези обувки: http://www.javari.de/Tamaris-1-1-22471-39-Damen-Klassische-Schwa … L=%2FshoppingCart Та, затова разпитвам. Първа поръчка ще ми е, от скоро следя темата и не съм запозната още Blush
Не съм Мариана, но наскоро ги поръчвах за колежка. Много елегантни и стилни са и си отговарят на размера. Лакът не е твърд. Заслужават си цената- универсална обувка, на която може да се разчита.

# 62
Супер, благодаря за отговора. Бях ги махнала от кошницата, но май ще ги връщам.

На предпоследна стъпка от поръчката съм... Обаче не съм сигурна кой е билинг адреса ми. Не помня какъв адрес съм дала в банката при откриването на сметката. Ами сега?  ooooh!

# 63
  • Сф
Не ти трябва адреса, който си дала в банката. Билинг адресът е този, който ще се появи на фактурата. Аз обикновенно пиша домашния си адрес  Peace

# 64
МИсля,че няма голямо значение билинг адреса. Аз съм плащала с моята карта,а за билинг съм писала адреса на сестра ми. Пробвай смело!

# 65
 Hug

Първата ми поръчка е факт... Дано да дойдат бързичко!

Лека вечер, момичета!

# 66
  • Бургас
Благодаря за темичката!
Записвам се да следя, в очакване на намаление! Hug

# 67
  • София
Айде някой готин код, намаленийце нещо....то направо не е интересно така....

# 68
  • Sofia
Айде някой готин код, намаленийце нещо....то направо не е интересно така....

Мда, абсолютна скука..

От 50-60 артикула в уиша, 99 % е на нормални цени #Crazy

# 69
  • В кошера...
Голяма дилема - да се поръчва или не? Защо си ги стискат тези ботуши не знам... Да им вдигат цените ми се струва странно! От 35 на 120 евро!

# 70
Изпуснах Ви няколко теми, сега да наваксвам  Mr. Green

Аник, Ботушите са страхотни  Hug

# 71
  • Варна
Здравейте момичета! Тъй като до сега съм поръчвала от amazon, и за пръв път мисля да поръчам от този сайт, имам няколко въпроса:
 1. Доколкото разбрах от 1-ва страница, доставката до БГ е безплатна или греша? В amazon е доста сериозна и с тях ползвам посредник.
 2. Как "дебнете" кога пада цената на артикула, който ви интересува?

Здравей! Да, правилно си разбрала, че доставката до БГ е безплатна. Пращат по пощата, DHL, UPS.
На втория ти въпрос - слагаш в кошницата и с редовно влизане в сайта следиш. Аз поне не знам друг начин.  Peace

# 72
  • София
InaDot, ето от мен две амазонски предложения Simple Smile 1 и 2
В джавари на същите цените са 60Е  Rolling Eyes

# 73
Мерси за новата тема   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Чакам си и аз намаленията.

# 74
Здравейте момичета! Тъй като до сега съм поръчвала от amazon, и за пръв път мисля да поръчам от този сайт, имам няколко въпроса:
 1. Доколкото разбрах от 1-ва страница, доставката до БГ е безплатна или греша? В amazon е доста сериозна и с тях ползвам посредник.
 2. Как "дебнете" кога пада цената на артикула, който ви интересува?

Здравей! Да, правилно си разбрала, че доставката до БГ е безплатна. Пращат по пощата, DHL, UPS.
На втория ти въпрос - слагаш в кошницата и с редовно влизане в сайта следиш. Аз поне не знам друг начин.  Peace

От кошницата ги местиш в с бутона Auf die Merkliste в Мерак листата (както и казваме по форумски ) и там стоят и ги наблюдаваш , дори и да се изчерпат!  Blush

Общи условия

Активация на акаунт