Складове за турски дрехи

• 3 491
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте направих тази тема защото се нуждая спешно от информация!Ако можете да ми дадете информация от къде или по то4но в Димитровград,Пловдив или пък София мога да заредя турски детски дрешки да са ка4ественни и красиви.А ако някои знае и друга информация която ще ми е от полза защото имам нов детски магазин за българска или китайска стока може да сподели ще ви бъда много благодарна ако може да побързате защото в петък трябва да ходя на стока Simple Smile

# 1
  • София-Лагера
Отиваш на Илиенци и си зареждаш магазина.

# 2
Благодаря ако някои знае още места може да пише всяка иноформация ще ми е от полза и ако може да е по то4на илиенци е доста общо понятие има и илиенци 2

# 3
Мога да Ви дам насока за качествени турски детски дрешки-Aziz bebe,Cikoby,Cichlid,Flexi,Eon,Mackays...от тези фирми съм купувала и съм доволна от качеството,но цената им е малко висока за малкото време ,което се носят..

# 4
da moje da mi dadete info ne prechi da ogledam vsichko 6te mi e ot polza blagodarq predvaritelno Simple Smile

# 5
Нали се сещате че каквото и инфо да Ви дадат, ще се счете от модераторите за реклама, а тя е забранена в този форум. Много лесно е да ползвате някоя интернет търсачка.

Общи условия

Активация на акаунт