Пазаруване от taobao.com - китайски реплики (№2)

• 74 646
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • някъде там
Аз пак да питам с китайчето за колко време пристигат нещата

# 706
извинявам се много.. имам три ордера към мистертао.. мога ли да ги обеденя с една обща доставка? ще тежи около 7-8кг. дали ще имам проблем на митница.. а първо дали мистертао ще се съгласи? мерси предварително и се извинявам много..
И обикновената и сингапурската поща има лимит до 2 кг. за пратка няма как да ги обединиш, можеш да им пишеш съобщение дали има как да се комбинира и как ще ти излезе по-изгодно изпращането

# 707
При мен за сега са коректни с грамажа, последно поръчах една чанта за която попитах колко тежи, без да искам пуснах 2 пъти запитването, едната ми отговори, че търговецът и казал 1200гр., а другата 0.800гр. все пак пуснах поръчката и на 2 плащане ми излезе 0.720гр.

# 708
Да вметна и аз за грамажа,това последното яке което поръчах http://item.taobao.com/item.htm?spm=2013.1.0.0.dUSf6E&scm=10 … id=p200501532ce11 не бях сигурна в грамажа и попитах колко тежи,продавача им казал около 1750гр.И какво се получи,на второ плащане бум 2800гр-ужас около 70$ само за доставка,плачеше ми се.И когато пристигна го мерих,наистина е толкова,да знаете някой  ако поръчва от тези якета,тежки са.Пристигна в един голям кашон-оригиналната му кутия и разни други екстри вътре-торба за сахренение и четка за сресване на косъма.Якето е страхотно,но тази доставка ме уби.Винаги като идва пратка си я претеглям,всичко е точно +–10-30гр.
Момичета относно поръчките,и аз имам една пратка изпратена на 18.09 и никаква я няма....дойдоха ми пратки изпратени на 25-26.09.Незнам какво става с тези китайски пощи.И тази вечер ди проверявам 5 пратки,които бяха със статус от 23.09 и 29.09 Departure from outward office of exchange, 出口总包直封封发, 北京国际, BG(което означава че са излетели нали?) и днес виждам всички пратки с същия статус но с втора дата 11.10.....не мога да разбера,това означаваа че са стояли в Китайските пощи до 11.10...ужас ако е така....
Извинявам се за дългия пост

# 709
katrin77 - влюбех се в твоето яке Heart Eyes мисля да го поръчам Peace

# 710

Якето е скъпо но си заслужава,и другите от този магазин наистина са много хубави....ако искаш мога да ти изпратя реални снимки на е-майл.Може на лични да ми пишеш.Но е едно към едно с снимките в таобао.

# 711
да ви информирам по моя проблем в мистъртао..
китайчетата се съгласиха да ми обединят и трите поръчки(ордерите) в една с доставка ЕМС .. с 40% отстъпка от доставката, при положение че заплатя по 3$ на ордер затова, че ги обединявам и сега чакам отговор колко ще ми струва всичко Simple Smile
ох и аз се влюбих в това яке  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 712
  • Ямбол
cacharellоколо месец

# 713
  • София
Аз пък се разправям с китайчето на Никид. Поръчах му ето този часовник
http://item.taobao.com/item.htm?id=13594087418&spm=2014.12642556.0.0
Разбрахме се цена 95$ тотал. Не че е по-евтино от Мистър Тао, но аз съм с виртуалната на БДСК и доколкото разбрах оттук няма да мога да им платя.
Седмица по-късно китаеца ми праща съобщение, че модела от снимката не е наличен, да избера друг модел или да чакам поне до края на месеца. Избрах друг модел, и той не бил наличен  ooooh!
Накрая намерих първия модел при друг търговец (не знам колко е ок, по-запознатите да споделят)
http://item.taobao.com/item.htm?id=26999568587
Пращам му го, той ми иска доплащане 8$, което не е така изобщо, разликата е 2.11$ в цената, да не говорим, че в Мистертао, дори по-скъпия финално ми излиза 94.47$. Не е сериозно това. изпратих му Printscreen на китаеца да види. Не ми е за 8$, ама все пак откъде на къде? Naughty
Чудя се, ако се запъне дали да не анулирам поръчката и да опитам новия търговец на Никид, който препоръча преди известно време и кой линк да му изпратя? Дали при първия търговец наистина няма никаква наличност и от двата  часовника?  newsm78

# 714
  • София
Сега ми писа, че часовника бил по-тежък, а не 350г, бил поне 500гр. Но дори и след 600гр. domestic shipping не се променя. Дайде съвет? Да се занимавам ли още с него или не? При цена на часовника 75$ искат да платя тотал 103$, не е ли много това?

# 715
Сега ми писа, че часовника бил по-тежък, а не 350г, бил поне 500гр. Но дори и след 600гр. domestic shipping не се променя. Дайде съвет? Да се занимавам ли още с него или не? При цена на часовника 75$ искат да платя тотал 103$, не е ли много това?
[/quote

и аз не останах доволна от неговите цени за 2 чифта дънки и 2 блузи ми даде цена около 35 $ повече от колкото ми излезна с mistertao  Crossing Arms

# 716
и аз писах на Китайчето че търся цена по ниска от 45,86$ и той ок. крайна цена 45.50$  Shocked Joy Joy Joy

# 717
  • София
Чудя се дали да не канселирам, но първо да видя другия партньор на никид, лошото е, че само ми изгуби времето.  ooooh! Ако канселирам поръчката колко време ще отнеме да ми се върнат парите?
Не мога да платя през Мистър Тао, защото съм с виртуалната на БДСК. И сега кой линк да дам? Дали китайчето наистина може да е излъгал за наличностите на двата часовника newsm78

# 718
Чудя се дали да не канселирам, но първо да видя другия партньор на никид, лошото е, че само ми изгуби времето.  ooooh! Ако канселирам поръчката колко време ще отнеме да ми се върнат парите?
Не мога да платя през Мистър Тао, защото съм с виртуалната на БДСК. И сега кой линк да дам? Дали китайчето наистина може да е излъгал за наличностите на двата часовника newsm78

защо да не може да платиш със виртуалната на ДСК  newsm78,тя е със номер на кредитна карта и не би трябвало да имаш проблем,сложи повече пари във картата понякога системите искат по голям остатък

# 719
  • София
Тук четох, че имаше момичета с проблем при плащането с виртуалната на БДСК. Сега писах на другия китаец на Никид да видим той какво ще каже. Дадох му линка и на двата часовника. Ако пусна от мистъртао кой магазин да дам се чудя... първия е с висок рейтинг, но китайчето твърди, че няма наличност. Втория не съм сигурна за рейтинга.... хвърлете един поглед:
http://item.taobao.com/item.htm?id=26999568587

Общи условия

Активация на акаунт