Отговори
# 540
Блонди,
Скрит текст:
свекър и е починал, не съпруга и

Скрит текст:
Знам, предавах съболезнованията си за него, защото е негов баща.

Но прозвуча вероятно малко неразбираемо, съжалявам

Рошле, честит празник  Hug

# 541
Добро утро  Hug
Честит имен ден на всички празнуващи  Hug И брат ми има имен ден - да е жив и здрав и да му дойде малко акъл в главата  hahaha
Иглуб, дай снимка на твойте чудесии  Twisted Evil
Аз пък ни чадър ползвам, ни гледам да го покривам много  Blush
Блонди, хаха, верно ли кучешките пробиха, браво  Hug
Иначе и аз тия дни като гледам как другите държат Анди и го виждам отстрани така да се каже  Mr. Green ми той огромен станал, един дълъг, егати, а кога беше като смачкан картоф  Whistling
Аз вече си искам в Пловдив, тука е при мама и ми е хубаво, ама моят дом е там и ми е странно тук  Blush Blush
Сами, и Анди е боряк  Party
Егати, мойта диета отиде у кофата, сигурно ще съм + 5 кила  ooooh! ooooh!
Миланова, съболезнования  Cry

# 542
ААА, Елсън, те моите чудесии не изглеждат така красиви:) освен всичко друго няма и 2 дето да са с еднаква големина Simple Smile
Бюти, ще ги снимам с телефона, де Simple Smile

# 543
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ !  easter  ЧЕСТИТ ГЕРГЬОВДЕН!Здраве и щастие на всички именници!
Рош честит празник на малък Рош! Hug

Първо да кажа,че Аргирови са прекрасно семейство  Heart Eyes Млади,хубави,позитивни, абее приказка  Laughing Анди-Панди е страхотен,усмихнат и страшно сладък  Heart Eyes Много се радвам,че се запознах с тях   Flutter

Четох ви малко диагонално,защото тези дни нямах никакво време.Готвене,чистене,посрещане на гости  Crazy айде да минава и днес и да си почина малко  Whistling

Тайра, бързо да се оправя Ема  Hug
Койчева, сигурна съм че всичко е наред,чакаме отчет след прегледа  Hug
Миланова, моите съболезнования  Cry

Еми толкова от мен засега,ставам да шетам,че имам курбан(светец) днес и ще посрещам гости  Whistling

Хубав празник на всички!  Hug  Hug  Hug

# 544
  • София
Привет момичета  Hug
Честит имен ден на всички    bouquet Всички да са живи,здрави и много много щастливи  Hug
Сами уж беше добре снощи,събуди се в 3 да хапне нещо и пак заспа,но в 6 се събуди със зверски рев и с над 38 Т  Tired Дадох пак панадолче и почти веднага й спадна и се успокои.Дори се отпусна да заспи,но като я сложих в леглото се разсъни и започна да ми гука и подскача.Накрая пак заспа при нас.Беше вир вода като се събуди...Пак е доста кисела,но разбираемо 4ти ден с Т...Ако пак вдигне днес отиваме в частното да й изпишат антибиотик,колкото и да не ми се иска  Cry
И аз Емма не я покривам много.Гледам главата да е на сянка като сме навън и колкото я покрие сенника,който също е малък.Имаме чадър,но тъй като постоянно въртя коша й в различна посока и няма голям смисъл от него.

# 545
  • Враца
Честито на всички именници и от мен! Да са много здрави!   bouquet

Бютка, решихте ли по кой път ще се прибирате? Ако е през Враца пак да звъннеш, ейййй!  Hug

# 546
  • By the sea
Честит празник на всички именници! Бъдете много здрави и щастливи!  newsm51 Tada smile3525
При нас е празник на града, тепърва ще обядваме и докато се набутаме до манастира, май няма да успея за бургаска среща  Confused Blush

Блонди, вампир Joy Joy Мустелата тук е по аптеките е около 32 лв., аз я взех около 28 лв. с отстъпка, ей тази http://online.redpoint-bulgaria.com/catalog/product_info.php?cPa … p;products_id=228
Иглуб, и аз не загрях за макароните, помислих, че някакви домашни за беб правиш hahaha Обаче тези мммм Crazy В брошурата на Лидл мин. седмица гледах, че има някакви, едва ли ще са по 70 лв. Crazy
Миланова, много съжалявам, съболезнования Sad Hug
Тайра, дано днес ви е последния критичен ден и за теб и за малката Praynig

# 547
Пейпърче, нищо не видях, Касперски рече - не може  Mr. Green

Дойдоха ми банските и сутиена, всичко ресто  Close сутиена е за който няма цици. Вътре всичко е пълно, отзад има място само за неголямо зърно  Crossing Arms Банският е с френски размери и съответно обиколка 90 отговаря на 75. Аз такова мини гръдно кошче нямам  Crossing Arms Остава и роклята и обувките да не стават и вече се отказвам, нито на сватба ще ходя, нито на море  Crossing Arms

# 548
Фери, ще питам мъжо и ако решим през Враца шти звънна баце, как не  Hug
Блонди, ужас  Crossing Arms затова май най-добре всичко да се мери и да не поръчваме от нета  Naughty аз пък дори, когато пазаря на живо имам навика да не меря и затова постоянно хвърлям обувки и дрехи, които са ми малки  Mr. Green Mr. Green
Пенелопе  Hug и на нас ни беше много приятно  Party

# 549
Пейпър, гледах ги и аз в Лидл. ЛМ се шегуваше да сме вземели ако не станели моите Simple Smile Те бяха 10лв, не помня колко броя.
Бюти, минете през СЗ по-добре Simple Smile
Хайде събота пак среща Simple Smile Васе, понеделник е имаш тъкмо време да кажеш какъв е планът за събота на ТМ Simple Smile

Забравих, любимата ми Кийра Найтли се оженила. Носила рокля, която вече е обличала и цялата сватба струвала около 3500 евро (според едни немци Simple Smile ) Много готино, те българските сватби повече излизат, а не се провеждат във Франция Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 06 май 2013, 14:28 от иглуб

# 550
Койчева, не се шашкай, това че виси на балкона по цяла нощ съвсем не значи, че пие мляко цяла нощ, те нали си имат техника за сучене без сучене, тоест само за задоволяване на сукателния инстинкт. И при нас има нощи, след които се събуждаме с почти сух памперс. Наскоро и аз се вкарах в този филм, понеже и нали съм на диета, бях решила, че нямам достатъчно кърма, та се цедих пробно.  Засега Беб не изглежда обезводнен, чай от копър пийва по малко и мисля така да го приуча към водата, като постепенно намалявам количеството на чая, тази техника я подочух от Марли.   bouquet А и надали вече ще пишкат колкото когато бяха само на кърма. Сигурна съм, че на Борко нищо му няма, нека каже нефрологът. Между другото, при кой нефролог сте? Аз се опитах да запазя час седмица преди да тръгнем, но ударих на камък, всичко заето. Сега ще запиша като наближи да си дойдем, препоръчайте ми някой.

Иглуб, не живеем още, засега още домът ни е в Атина, въпреки че скиторим напред-назад, нали съм в майчинство, но натам отиват нещата, колкото и да не ми се ще. Като стане, ще сменя местожителството. Леле, малкият за 9 месеца има 9 полета дотук и не се очертава да се кротнем.

# 551
Честит празник момичета!
Бургазлийки,ние току що се прибираме от морската, на дребната много й се приспа и не ми се чакаше до 3ч.
Нищо, следващия път, но дано срещата да е в по удобен час.
Приятен слънчев ден!

# 552
Честит празник на имениците, да са живи и здрави  Hug
Миланова, съболезнования  Sad
Койчева, скоро преглеждах развитието на детето през 9-12 меец. Пишеше, че някои бебета още тогава са готови да бъдат слагани пробно на гърне и един от показателите, че са готови е ако сутрин памперсът е сух. Нещо такова ми се върти. Хубаво е обаче, че сте записали час и за нефролог. Чакаме те с добри новини  Hug
Елси, това за пълнолунието е велико  Heart Eyes

Моят синковец е нетърпимммм. Такова мрънкане и цвиленеее  Crossing Arms 'гати и зъбите, 'бати и чудото  #Crazy  и взе беззъб ходи. Извинете за израза  Rolling Eyes ама съм супер изморена вече  ooooh!
И да се оплача още-въпреки машинката на Чико Явор пак е изпохапан. Има 15 пъпки, ухапано от комар. Цяла нощ ги чувам гадовете как бръмчат и ме влудяват. Днес взех и репелент на Чико и Аутан, че Яворче е като крастав и чумав  Confused Абе без да съм сметкаджийка за едни комари тези дни похарчихме 60 лв  Tired И само да напомня - машинките с  таблетки не стават за деца под 3 години, имайте предвид ако ви се наложи! Само машинки с ултразвук за бебета и малки деца   Shocked

# 553
Тефи, добре ме подсети да намеря уредчето на Чико. Аз миналото лято бях доволна от него, при нас комари бол, но не съм видяла и една пъпка на Джулия. newsm78
Репелента на Чико колко струва?
Абе, как гледате за зъби? Абсурд да й отворя устата, веднага пръста ми бива засмукан.

# 554
Мъжо, аз като бяхме бременни още писах, че тази машинарийка на Чико е пълен боклук. Както и всяко тяхно нещо между другото  Rolling Eyes

Иглуб, само като видя, че Кийра Найтли участва някъде и бягам далече като от чума, не мога да й понасям излъчването и визията  Embarassed Joy

Общи условия

Активация на акаунт