САМО за фенове на Стивън Кинг! - 9 част

• 35 660
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Често срещана практика е, да - когато бързат да пуснат някоя особено дебела книга от хитов автор и не им се чака половин година и отгоре. Обикновено се прави с цел по-бързи продажби или за да я отпечатат преди пролетния/зимния панаир на книгата. Когато преводачите са добри и си помагат взаимно, а редакторът си върши съвестно работата, това не се отразява на качеството на превода.

# 376
http://youtu.be/rRLw5u-xkvY
Haven Season 4 - Comic Con Trailer

# 377
Дам, само че къде е този идеален вариант, не е чак пък толкова трудно постижим.  Confused

# 378
Само минавам да ви кажа, че NBC ще правят минисериал по "Tommyknockers".

# 379
  • София
Ау! Дано да е по-хубав от филма  Crazy !

# 380
# 381
Зачетох снощи "Капан за сънища" и се прехласнах още от първите страници. Не съм гледала филма и се чудя струва ли си или да не си развалям доброто впечатление от книгата. Още не съм я дочела, но не вярвам да ме разочарова.

# 382
  • София
Злате, на мен филма ми бледнееше пред книгата, която от своя страна така ме разтърси, че дълго време след нея не можех да захвана никоя друга книга.
Можеш да дадеш шанс и на филма, но след като си дочетеш романа.

# 383
Благодаря, Кали!  Hug Ще видим в какво настроение ще съм като дочета книгата.

# 384
  • София
Аз първо гледах филма "Капан за сънища" и изобщо не ми хареса. Затова дълго отлагах книгата, но тя пък се оказа страхотна.
Да ви кажа за "Рога" на Джо Хил. С една дума - бива. Не е лоша, но не е и нещо особено. Обаче издателите се излагат. Книгата е отпечатана на нещо като рециклирана тоалетна хартия. А коректорката Людмила Петрова трябва да си направи харакири, защото цялата книга е фрашкана с печатни грешки. Да не говоря и за нестандартното оформление първите четири думи на всяка глава да са с по-едър шрифт. Грозноватичко едно такова, а и без връзка с текста. За 17 лв корична цена трябваше доста повече да се постараят. Ето затова хората пиратстват. Зорлем искат да ме откажат да купувам книги.

# 385
На коректорката вероятно само името ѝ стои на книгата. Честа практика било.  Tired

Злате, на мен филма ми бледнееше пред книгата, която от своя страна така ме разтърси, че дълго време след нея не можех да захвана никоя друга книга.

О, о, почвам я тия дни, значи, докато още имам време за четене.

# 386
  • София
Да. То се появи едно съмишлениче, ама спря да пише.
Та май пак съм си самичка  Sad .

Тук съм , просто съм с нов профил, стария ми беше kikylana .
Не съм писала скоро,защото не съм чела Кинг скоро. Преди месец два последно прочетох Торба с кости и съм много доволна,много ми хареса.

# 387
  • София
Да. То се появи едно съмишлениче, ама спря да пише.
Та май пак съм си самичка  Sad .

Тук съм....

Ама къде 'одиш бре  newsm66  Hug Hug Hug ?

Щом ти е харесала Торбата, ти препоръчвам "Дума Ки", ако не си я чела още.

# 388
  • София
Щом ти е харесала Торбата, ти препоръчвам "Дума Ки", ако не си я чела още.

Аааааа,това ми е любимата книгааа! Точно с нея, Кинг ме впечатли. А аз прочетох Торба с кости именно защото ми я препоръчахте,като подобна на Дума Ки : )

# 389
Сигурно сте разбрали вече, че Under the dome ще има втори сезон и че Кинг ще бъде сценарист на първия му епизод Simple Smile

*

Една любопитна статия за семейство Кинг:

http://www.nytimes.com/2013/08/04/magazine/stephen-kings-family- … gewanted=all&

И ново интервю:

http://www.ctn.state.ct.us/ctnplayer.asp?odID=9237

Общи условия

Активация на акаунт