САМО за фенове на Стивън Кинг! - 9 част

• 35 627
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Хора, дайте идея какво да чета  Rolling Eyes Цяло лято карам на трилърчета, но сега ми се чете нещо по-стойностно и запомнящо се. Все ми е едно какъв жанр. Само да не е някоя префърцунено феминистична тъпня като "Оризовата майка" или Елиф Шафак. Това не мога да го понеса.
Благодарение на вас открих Харлан Коубън и ви благодаря  Hug
П.С. И на мен "Клетка" ми харесва много повече от "Дума Ки". Втората не ми е в десетката на любимите на Кинг. Даже и в първите двадесет не е.

# 466
  • София
Пуцо, четИ бре  Hug :

Сами, ще го скрия, че си е спойлер:

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Не ми хареса двойния финал. Тамън си свърши книгата, логически, съвсем издържано и завършено, и хайде хоп - една допълнителна сцена, която само разводни финала, уж да е стряскащо, но беше крайно излишно. Сякаш самият Кинг не е могъл да реши точно кой вариант за край да остави и е набутал и двата.

Сами,
Скрит текст:
На мен Бейл 'ич, ама 'ич не ми харесва  Confused .

# 467
Звинете, пропуснал.  Embarassed Ква е тая сцена, нямам спомен. Обяснявай се, за да не се разсърдя, че за мен почерпка няма.  Mr. Green

# 468
  • София
Скрит текст:
На плажа, когато ПАК се появи съществото, след като беше веднъж уж съвсем умрЕло.

# 469
Абсолютно и напълно съм го забравила тоя момент.  ooooh!
Скрит текст:
То тези гадини нямат убиване.  Mr. Green

# 470
Кали , добрее , нямам забележки Party Доволна, вземам и на Вив, тъй като не се е включила да си го заплюе  Party   smile3534

И друг път Кали, като раздаваш подаръци- да не мЪ забравяш!!!

# 471
Оооо, само за мен ли си е Бейл, хич нямам против. Моя вкус за мъже е малко изчанчен -  не харесвам абсолютни красавци.

Тази сцена и аз я бях забравила, добре, че Кали ми я припомни.

# 472
  • София
Киф, недей така с Вив, че не е момента:
Скрит текст:
Да си на диета и да си отказала цигарите е лошо съчетание по едно и също време. Да не вземе да направи нещо неразумно  smile3540 , че и подаръците й крадеш!

# 473
Кали, мерси за Оливията Simple Smile Ето ти нещо и от мен:

Скрит текст:

# 474
Хора, дайте идея какво да чета  Rolling Eyes Цяло лято карам на трилърчета, но сега ми се чете нещо по-стойностно и запомнящо се. Все ми е едно какъв жанр. Само да не е някоя префърцунено феминистична тъпня като "Оризовата майка" или Елиф Шафак. Това не мога да го понеса.
Благодарение на вас открих Харлан Коубън и ви благодаря  Hug
П.С. И на мен "Клетка" ми харесва много повече от "Дума Ки". Втората не ми е в десетката на любимите на Кинг. Даже и в първите двадесет не е.

Макар да не са на господин Кинг бих ти препоръчала "Пазители" и "Драконови сълзи" на Кунц! Мисля, че ще ти допаднат. Wink

# 475
  • София
Ето! deadface   omm txtloves  - единственият, който оцени подобаващо усилията ми!

# 476
Simple Smile

Хора, дайте идея какво да чета  Rolling Eyes Цяло лято карам на трилърчета, но сега ми се чете нещо по-стойностно и запомнящо се. Все ми е едно какъв жанр.
Прочети "Повече от човешки" на Теодор Стърджън  Peace

И тези разкази, много любими:

То
Съкилийник
Бог в градината
Пухчо
Котаракът Хеликс
Върховният егоист
Ухание на ефирно създание
Ръцете на Бианка

"Ръцете на Бианка" не отстъпва по нищо на най-добрите психарии на По и Кинг.

# 477
Леле, то голям купон тук  Laughing
И на мен като омъжена, поне ми остана да плакна очички  Flutter
И да не е съвсем спам, да си кажа че започвам "Under the Dome" , много искам да го прочета преди да гледам сериала   bouquet

# 478
  • София
lilqnski, deadface, благодаря за предложенията  Hug
Прочетох набързо "Ръцете на Бианка", хареса ми. Дано и другите да са такива психарски  Mr. Green

# 479
  • София
Започнах Мизъри поради това,че доколкото разбрах е малко тип ''Дума Ки'' ии за сега нещо не успя да ме впечатли,но все пак съм още на 50-тата страница и няма да спирам да я чета,ще й дам шанс.

А вчера изгледах 1-вия епизод на Under the dome и събуди любопитството ми,доста ми хареса,ще видим по-натам как ще е.
Някак си не ми се искаше да почвам сериала,а първо да прочета книгата,ама докато стигна до нея.. и все пак реших да гледам филмчето.

Общи условия

Активация на акаунт