САМО за фенове на Стивън Кинг! - 9 част

• 35 613
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Ми кво да се обяснявам, Кали, ти така добре казваш нещата, аз само добавям глас.  Mr. Green

Злате, на мен цялата първа част ми е по-любима. Нея съм чела и значително повече, защото едно време втората я изяде кучето на един приятел и дълги години бях без нея. Скоро си я купих, но съм назад с около десетина прочита спрямо първата. Laughing

# 496
Четири след полунощ  newsm53

Peace Абсолютно !!! Те ме зарибиха по Кинг едно време!Дано ти харесат.

Започни ако искаш по ред - първо "Ланголиерите" и "Таен прозорец, тайна градина" , а  после "Библиотечна полиция" (тежка тема!) и "Слънчевото куче".
Бре Кали все едно аз съм го писала  Heart Eyes

Виви , да не можеш да познаеш Wentworth Miller ..тц тц направо ти го вземам не само за едно кръгче  Twisted Evil

# 497
  • София
Киф, така е, защото аз съм единствената останала жена, която не е гледала "Бягство от затвора"  Mr. Green и аз не знам по какви причини. Но ще го изгледам някои по-добър ден де  hahaha

Колкото кръгчета искаш  Heart Eyes

Благодаря за препоръката момичета   bouquet

# 498
  • София
...защото аз съм единствената останала жена, която не е гледала "Бягство от затвора"  ...

Аууу! Пропуск! Голям пропуск!
На поправителен  Naughty !

(Не, че аз не трябва да ходя, заради тия "Тюдори"  hahaha)

# 499
  • София
Абе направо съм за повтаряне, ама айде  hahaha

# 500
Вивиан, не си само ти  Embarassed
Толкова голям пропуск ли е? Да се заемам веднага щом таласъмчетата тръгнат на училище след двайсетина дена  Laughing
Днес бях решила да посъбера малко багаж, но се отплеснах с книгата и остана за утре  Peace

# 501
  • София
Толкова голям пропуск ли е?

Сериалът е много хубав  Peace ! Един от най-добрите, които съм гледала. И най-хубавото му е, че си има логичен и съвсем завършен, истински край, а не изсмукан от пръстите, заради рейтинг и печалби. И това не е, защото съм пристрастна към мой приятел, който играе в сериала  Mr. Green !

Я, Вив, сега кажИ - Тюдорите 4 сезона ли е и завършена ли е историята или се чака пореден сезон?

# 502

Толкова голям пропуск ли е?

Голям, голям! Страхотен сериал, даже мисля да го повторя  Peace

# 503
Бягството и аз не съм го гледала.
Тюдорите много ми хареса преди 2-3 години, когато го гледах, ама и актьорът си е.....  Heart Eyes

# 504
  • София
Кали, нямам идея, защото и аз още не съм го изгледала до край  Embarassed
Но доколкото знам си е завършена историята, да.

# 505
И аз не съм. За Тюдорите даже няма да отварям уста, да не ме напъдите.

# 506
  • София
 Joy Joy Joy

Е, не! Вив, ти ме разби!
Аз като захвана някой сериал, особено ако има герой, който е балсам за очите, съм в състояние да изгледам 10 сезона за две седмици.
True Blood, например, му "видях сметката" (5 сезона) за има няма и 10 дни. Ама там има един Ерик ...  Two Hearts smile3544 !

Пуц, мисля, че "Бягството" ще ти хареса. Всъщност, все още не съм срещала човек, на който да не му харесва.

# 507
Пуц, мисля, че "Бягството" ще ти хареса. Всъщност, все още не съм срещала човек, на който да не му харесва.
Приятно ми е да се запознаем, Злата с метлата се казвам.  Grinning Не ми харесва. Едва изгледах първия сезон.
Скрит текст:
А след това реших, че не мога да гледам втори сезон на сериал, който се казва "Бягство от затвора" при положение, че героите вече избягаха в края на първи.

# 508
 Joy Злато, спихвателко на човешкия оптимизъм и вяра в доброто!

Аз като захвана някой сериал, особено ако има герой, който е балсам за очите, съм в състояние да изгледам 10 сезона за две седмици.

Може ли пак да кажа +100? Даже не ми трябва балсам, но с него си е по-добре. Естествено, балсама мога и да си го гледам как стои и се взира в стена, не е проблем.  Mr. Green Абе, тая тема не беше ли литературна?  Embarassed

# 509
Joy Злато, спихвателко на човешкия оптимизъм и вяра в доброто!
Приятно ми е да се запознаем, Злата с метлата.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт