САМО за фенове на Стивън Кинг! - 9 част

• 35 372
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Натали - http://thepiratebay.sx/torrent/7520942/Stephen_King_-_Under_The_Dome_(ePub)
Ако някой я има на бг, много ще се радвам да я получа  Blush

Много мерси за линка, ама и аз на български чакам, че на английски ми е много сложно.... Whistling

# 76

Тази я нямам, кога е издадена  newsm78, как съм пропуснала..

# 77
  • София

Тази я нямам, кога е издадена  newsm78, как съм пропуснала..
Тази е новичка. Другата седмица като почне панаирът на книгата мисля да си я взема. Вече съм си подготвила списък от желани заглавия. Само дето нямам пари за всички  Confused
Препрочитам "Дългата разходка". Не знам защо, но този път нещо не съм впечатлена. А преди петнайсетина години като я четох за първи път просто ме потресе и я изгълтах за часове.

# 78
Мерси Иве за разяснението, попада и в моя списък моментално. Странно само как не съм изобщо разбрала, че има излязла нова книга на Кинг  ooooh!

# 79
  • София
Киф, то тя тая книга не е баш на Кинг, затова не си разбрала. Разкази са, и има само един на Кинг.
Аз изобщо не смятам да я купувам.

# 80
Като я подхвана ще дам мнение. Много обичам разкази и се надявам подборката да е добра.

# 81
Киф, то тя тая книга не е баш на Кинг, затова не си разбрала. Разкази са, и има само един на Кинг.
Хм, това си е чисто подвеждане за мен, не ги обичам аз такива работи  Crossing Arms

# 82
  • София
Да, корицата е малко подвеждаща, ако не се загледаш.
Заглавието и отдолу - Стивън Кинг ...

Снощи гледах по новините на Нова, че Стивън Кинг се е обявил в подкрепа на хартиената книга и против електронните книги и че следващия му роман няма да бъде пуснат в електронен вариант.
Много гот ми стана, че нашия човек го споменават в новините  Simple Smile

# 83
Разказът на Кинг е само един, но в сборника има произведения на титани в жанра като Ричард Матисън, Рамзи Кемпбъл, Денис Етчисън и Йон Айвиде Линдквист  Peace

*

http://www.huffingtonpost.com/2013/05/23/stephen-king-joyland-ex … pt_n_3326641.html
Откъс от романа!

Последна редакция: пт, 24 май 2013, 03:54 от deadface

# 84

Честит празник четящи приятели  Hug

# 85
  • Варна
Здравейте фенове на Стивън Кинг!
Нуждая се от помощ за заглавието на книга на Ст.Кинг, която съм чела преди повече от 15 години.
Беше сборник разкази (или новели) като единият от тях е на тема състезание по надяждане с боровинков пай.
Търся сборника за да го дам на сина ми, който чете предимно фентъзи, искам да го запозная с Стивън Кинг Simple Smile

# 86
  • Раковски
Не бе ли тоя дето всички направиха боата/пицата...

# 87
  • Варна
Точно shadowman,  състезанието завършва с повръщане Wink

# 88
Здравейте! Разказа се казва "Отмъщението на Тлъстия Гъз Хоган", публикуван под псевдонима Гордън Лашанс. Не помня в кой сборник с разкази съм го чела... Но аз не бих го предложила на човек, който сега чете основно фентъзи. Според мен за запознаване с Кинг е по - добре да започне с Талисманът, Подпалвачката или Кристн  Peace

# 89
  • Варна
Много благодаря за отговора относно разказа и за съвета!
Ще потърся тези заглавия. Дано му харесат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт