САМО за фенове на Стивън Кинг! - 9 част

• 35 569
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
 Shocked Абсолютно неочаквано настръхнах. А дано!

# 571
Уф, на мен пък не ми харесва актрисата за ролята на Кери. Кинг я е описал така живо, че образът в главата ми е много ярък.

# 572
Като този от `76г. едва ли ще го докарат. Sissy Spacek беше чудесна Кери  Heart Eyes
Но с удоволствие ще изгледам и новата  Blush

# 573
Уф, на мен пък не ми харесва актрисата за ролята на Кери. Кинг я е описал така живо, че образът в главата ми е много ярък.

Съгласна съм, твърде миловидна е някак, не е и достатъчно неугледна, но това да е. На пръв поглед и Джулиан Мур няма нищо общо с чудовищната ѝ майка, но като я загледах, лъхна на лудост, така че за нея съм сигурна, че няма да ме разочарова.

# 574
Мноого ми харесва трейлъра. Кери наистина е малко по-разхубавена отколкото трябва, ама наистина това да му е кусура на филма. Накрая музиката ме накара да настръхна, ще се ходи на кино, определено.

Иначе през септември започвам отдавна планувания Кинг препрочит, може би точно с Кери.

# 575

Съгласна съм, твърде миловидна е някак, не е и достатъчно неугледна, но това да е. На пръв поглед и Джулиан Мур няма нищо общо с чудовищната ѝ майка, но като я загледах, лъхна на лудост, така че за нея съм сигурна, че няма да ме разочарова.

Джулиан Мур е добра актриса, ще се справи според мен Simple Smile

# 576

Може би най-доброто изображение на ТО, което съм срещала. Този ми изкара ангелите, честно...зъл е.

# 577
Тъкмо време да стане много, много интересно, не се отказвай от книгата, струва си.
Добре,ще я прочета, но ако не беше на Кинг да съм я зарязала..  Peace

Днес в библиотеката на открито в Южния парк прочетох първата глава на Град Отчаяние. Много ми хареса, ще я потърся да си я допрочета...Някой да даде отзиви за нея?

Тези двете - "Мизъри" и "Град Отчаяние" са ми най- назад в класацията от Кинг. Така и не мога да определя, защо не ми харесаха, доста скоростно ги прочетох, може и нагласа да съм нямала  Thinking

Сами  Shocked , ако не спя спокойно, ти си виновна , да знаеш  Whistling

# 578
  • по света... (иначе от Пловдив)

Може би най-доброто изображение на ТО, което съм срещала. Този ми изкара ангелите, честно...зъл е.

Heart Eyes.... Много, много добър..... зъл  Mr. Green

# 579
Най-якият Пениуайз-artwork, който съм виждал, е този:

Twisted Evil

# 580
За мен няма друг Пениуайз освен Тим Къри. Страшен кошмар!
За феновете на СПН - наскоро се светнах, че лапето, което играе Бевърли в То има роля в Свръхестествено. Обаче каква роля  hahaha
Скрит текст:

# 581
Най-якият Пениуайз-artwork, който съм виждал, е този:

Twisted Evil

Е тука направо подскочих.  Mr. Green

# 582
За феновете на СПН - наскоро се светнах, че лапето, което играе Бевърли в То има роля в Свръхестествено. Обаче каква роля  hahaha
Нивга нямаше да я позная, Кате.  Laughing

Хареса ми трейлъра на "Кери". Даже е актрисата ми се връзва. Тя и Кери в книгата малко преди бала се беше поразхубавила.

Онзи ден свърших "Град Отчаяние" и отначало малко недоволна останах от края, но вече поразмислих и май става и така като го написал Кинг.  hahaha
Сега захванах "Отмъстителите". Не съм особено очарована.
Планирам след това да прочета оново "Сблъсък", че съм го забравила напълно и да видя дали ще се присъединя към групата на Кали.  Grinning

# 583
Злате, кое издание на град Отчаяние чете? Защото май само в най-новото има последните 15 страници, които в останалите липсват? А даже май така и не се потвърди дали и в най-новото ги има.

На мен Отмъстителите също не ми е сред любимите, не ми хареса особено.

# 584
Злате, кое издание на град Отчаяние чете? Защото май само в най-новото има последните 15 страници, които в останалите липсват? А даже май така и не се потвърди дали и в най-новото ги има.
Аха! Знаех си, че не е наред работата и на мен на недовършено ми приличаше. Четох това, което го има в Читанка.

Може ли да ми преразкажеш вкратце какво става след като Джони взриви пещерата. Това което аз четох свършва точно с взрива.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт