Препоръчайте хубав криминален сериал

• 29 485
  • 65
  •   1
Отговори
# 30
Dexter
Хареса ми много. За две седмици изгледах 6 сезона.
В момента тече 8-ми сезон.
Препоръчвам. Peace

Е,да,То това е сериалът на сериалите  Mr. Green Но не мислех,че има някой,който да не го е гледал.Честно казано направо ти завиждам  Heart Eyes Да можех сега и аз да го изгледам така за първи път....
От около година изобщо гледам сериали. Преди само игрални филми. Имам много да наваксвам, но и доста изгледах.
Посочи ми някой, за който да завиждаш!  Hug

# 31
Dexter
Хареса ми много. За две седмици изгледах 6 сезона.
В момента тече 8-ми сезон.
Препоръчвам. Peace

Е,да,То това е сериалът на сериалите  Mr. Green Но не мислех,че има някой,който да не го е гледал.Честно казано направо ти завиждам  Heart Eyes Да можех сега и аз да го изгледам така за първи път....
От около година изобщо гледам сериали. Преди само игрални филми. Имам много да наваксвам, но и доста изгледах.
Посочи ми някой, за който да завиждаш!  Hug

LOST  Heart Eyes

OZ  Heart Eyes

Сем.Сопрано  Heart Eyes

Game of thrones  Heart Eyes

Не са точно кримки,но на мен тези са ми любимите,които съм изгледала на един дъх буквално серия след серия по цял ден  Laughing

# 32
Благодаря ти!  Hug
Само последния изгледах и то съвсем скоро и нямам търпение за нов сезон. Simple Smile

Значи имам да наваксвам.

# 33
Благодаря ти!  Hug
Само последния изгледах и то съвсем скоро и нямам търпение за нов сезон. Simple Smile

Значи имам да наваксвам.

Аз другите ги харесвам даже повече."Игра на тронове" беше увлекателен в първи сезон,но после малко му изгубих дирите,че много нови лица се появиха  Crazy

"LOST" ми е тотален фаворит обаче  bowuu Такава зарибявка просто нямаше  Laughing

# 34
  • Луната ни пази
http://www.imdb.com/title/tt2406376/?ref_=fn_al_tt_5 Този много ми харесва. Нов е. По Фокс крайм вървят с една седмица назад с премиерата в US.

# 35
  • Варна/Лондон
Някой гледал ли е Endeavour, да сподели дали става? Simple Smile
 m_kiki в Замунда.се не мога да влезна, макар да имам рег. в другата. Ще те затрудня ли, ако напишеш оригиналните заглавия? Hug

# 36
Здравейте!Аз съм завършила микробиология и умирам да гледам криминалисти как разкриват престъпления, но филми в които има трупове, лабораторни тестове като CSI, Кости, 24, , Касъл и други криминани разследвания.
Снощните два епизода на касъл ми харесаха. Но много бързо ги разузнават и ми е малко сладникъв.

А Този ьктьор Adam Rodriguez от  CSI Маями направо ми разтреперва коленете...секс идол ми е. Такъв красавец е. Много прилича на един мой сстудент, в който бя влюбена.
Страхотни са актьорите и няма сладникави и банални сцени, а истински загадки.
Съгласна съм за лост.Страхотно интересен ми бе и не съм го догледала.
Covert Affairs (TV Series 2010) много ми харесва и го гледам. Мацката е готина и все намират интересни случки да разиграят.
Мога да ти препоръчам също няколко криминални филми, като Брадвата, в който се разказва за французин с голямо семейство, неугледен и не особено красив, но търсещ работа. Не може да спечели ни един шефи е принуден да кандидатсва в една голяма фирма, където има много претенденти за шеф на отдел, като се решава да убие всички, за да го вземат. Толкова ми е смешно обаче, че като се сетя ми е като комедия;) Grinning
CSI: Crime Scene -също ми харесва, особено защото съм гледала актьора Тед Дансън играе във филма трима мъже и едно бебе... Laughing

Последна редакция: ср, 11 сеп 2013, 15:47 от Анонимен

# 37
Jelezni_krile ..... Covert Affair, или както го преведоха нашите "Тайнствени афери", е страхотен.. Simple Smile поне аз си го харесвам много...следя го някъде от средата на 1 сезон и засега, в 4 сезон, още не се е разбозил. Mr. Green

А за Касъл не говори..той си ми е слабост...заедно със Burn Notice...направо изтръпвам като ги гледам.. Crazy

Мога да препоръчам едни други сериалчета...единият е новодошлият Graceland...сега тече първият му сезон и мога да кажа, че има потенциал...водят го по истински случай..
Другият наскоро го открих..макар че не е нов.. Strike Back...английски е..ноо цялото действие се развива предимно в близкия изток или Африка... Laughing пада си малко военен..ама няма да разказвам цялата история Rolling Eyes...та ето линкове за тея двама;дд
http://www.imdb.com/title/tt2393813/  - Грейсланд
http://www.imdb.com/title/tt1492179/  - Strike Back

# 38
Здравейте! Мерси T.H.E C.R.I.M.E !
Аз също харесвам Касъл...много е секси, обаче онзи още му има зъб и скоро ще се опита отново да го убие.
Харесвам и партньорката му, макар, че се дърпа повече от еобходимото като се има в предвид че го харесва. като се усмихне Касъл и е много готин.
 Не мога да стана разногледа да гледам повече от тези два филма м момента-Касъл и тайнствените афери, защото са ми много. Обикновенно като се пирбера обичам или комедии или тези крими.
А има един филм, не мога да го намеря и освен също любимия ми "Кости" е много добър. В него главен герой е актьора от сериала "Дарма и Грег", който също не е за изхвърляне.
вечер обичам да сменям каналите, изгледам "Хаус" и почвам по-хард.
Хю също ми е любимец. За мъжете от неговия тип казват, че като остареят и стават по-красиви.  Joy

# 39
Щом не знаеш за Касъл и Бекет...значи не гледаш епизодите напред..предполагам го следиш по Нова, нали...  Mr. Green
Кости наистина е страхотен..аз и него следя... Laughing А главния герой само да му мярна гола снимка... Twisted Evil

# 40
Здравей T.H.E C.R.I.M.E !
Държа да казваш на окй говориш! Аз знам и двете главни лица. Laughing
Поздрави! Чакам с нетърпение да видя Красавицата и Звяра.

# 41
  • бг
Някой гледал ли е Endeavour, да сподели дали става? Simple Smile
 m_kiki в Замунда.се не мога да влезна, макар да имам рег. в другата. Ще те затрудня ли, ако напишеш оригиналните заглавия? Hug

Johan Falk
Arne Dahl (2011-2012) Movie Pack
Person of Interest
The Killing
Bron / Broen
Hypnotisoren / The Hypnotist
Vares - Uhkapelimerkki / Gambling Chip
The    Following
Nobels testamente / Nobel's Last Will
Studio Sex / Студио секс
Den Roda Vargen / The Red Wolf / Червеният вълк
Millennium - Season 1 / Милениум - Сезон 1 (1996)
Maria Wern

# 42
Няколко и от мен:

Forbrydelsen - оригинала на THE KILLING, страхотен е
Braquo
Broadchurch
Endeavour
Engrenages
Fjallbackamorden
Hostages
Human target
In plain sight
Kidnapped
Leverage
Luther
Maria Wern
Persons Unkonown
Rizzoli & Isles
Spooks
Strike back
The Americans
The Fall
Wallander
Whitechapel
Common Law
Dark Blue
Falcon
Eureka - забавно е
Warehouse 13

и разбира се вече споменатите

Homeland, White Collar, Covert Affairs, Burn Notice, Bron, Elementary, Johan Falk, Varg Veum

За любителите на Homeland препоръчвам Strike Back

Последна редакция: сб, 24 яну 2015, 14:21 от bobo_13

# 43
http://www.imdb.com/title/tt2406376/?=fn_al_tt_5 Този много ми харесва. Нов е. По Фокс крайм вървят с една седмица назад с премиерата в US.

това е американската версия на BRON

# 44
  • Русе, България
Виждам, че никой не е споделил един френски криминален, по който аз луднах!!! Profilage - Профилиране. Даваха го АХN, знам, че есента излезе 5-ти сезон, но така и не успях да гледам епизоди от него. С този сериал общо взето... както казват: Came for the language (от малка знам френски и много ми липсва, че не го ползвам често!), stayed for the plot! И да, има един красавец там (виждам, че някои много се вълнуват от това Grinning ), няма лабораторни измишльотини, всеки епизод е за криминален случай, но паралелно има сюжетна линия за самите герои полицаи, която се развива през сезоните.
Добър е!

Edit: Абе сега видях, че темата е на повече от две години! Защо ги изравяте тези архивни писания не мога да разбера! Crossing Arms Пък като се покаже като коментирана тема в заглавната страница, си мисля, че е нещо, което е обсъждано сега. NVM! Гледайте Profilage и не прекалявайте с чипса през екрана!

Общи условия

Активация на акаунт