С яйчице и козунак в ръка, СЕПТЕМВРИйчето посреща своя пръв Великден у дома!

• 22 920
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Добър вечер и от мен!
Стефи, +1глас от мен.Честито на баткото, супер подарък .
Стаси, дано се оправят нещата при тебе по-бързо. Успех на прегледа, дано не е нещо сериозно,май ти трябва почивка.
Фейт, дано да е било само инцидентно, повече да не повръща малкия.
Зори  beer3
 И аз нещо се сдухвам. Малката от сутрин до вечер само ънка, като скърцащ гардероб е. На всичкото отгоре не мога да разбера кога огладнява за пюретата и все предлагам, става едно хранене от 2часа като накрая тя е спечелила естествено битката.Резултата изядено  около 50гр. пюре. Ако я оставя пък да прегладнее дърпа яко блузата ми и плаче за гърда,отказва всичко друго. Не знам как ще се справям с тези манджи, но обмислям вече варианта да си взема успокоителен чай, адски много се изнервям. Иначе и тя спи след обяд по 2часа, но трябва задължително да сме си вкъщи и да лежа до нея. Утре ще я водя  на имунизация, така че сега отивам  да почивам,та  поне да съм наспана за утрешния очертаващ се тежък ден.Лека вечер от мен момичета!

# 661
Добро утро  Hug
Снощи Пламен пак ака рядко със слуз  Thinking Ще го изчакам и днес да видя как ще е и ако пак има отивам при педи. Иначе не е повръщал повече. Мислим с ММ, че сме го панастинали, че онзи ден духаше бая ... ще видим.

Тета .. калко пазната история, само дето аз не вадя цица  Mr. Green ами още си ходя с термоса и млякото по парковете и правя химии  ooooh! писна ми е на мен, наистина  Tired
Днес купувам купоните за кухнята, пък каквото ще да става ...  Sunglasses

Хубав ден на всички  Hug

# 662
Добро утро!
Фейт,ако ака до 2-3 пъти рядко не е разстройство,може и да сте го простудили,за твое успокоение може да го прегледа джипито. Кажи отзиви от кухнята,дано прояде нещо,аз с нея се родих,и детето ми стана ящно.
След малко будя баткото и отиваме на градина.Лек ден от нас!

# 663
Добро утро! Хубав и успешен ден на всички, изпълнен с много усмивки.
Моят ден започна както обикновено в последната седмица - с ънкане. Ужас направо.
Фейт,  моята дофторица се изказа,че децата като се запишели на кухня прояждали - а дано де! Така,че успех ви желая!

# 664
Фейт,  моята дофторица се изказа,че децата като се запишели на кухня прояждали - а дано де! Така,че успех ви желая!

Ох .. даноооооооооооооо  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 665
  • Бургас
Тета,да ти кажа две деца на едни приятелки така проядоха,та може и да е вярно Simple Smile

# 666

Ох .. даноооооооооооооо  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
и аз днес ще взимам купони

# 667
и да се оплача имам първи МЦ  Sick

Стаси, бързо да се оправяш  Hug

# 668
Стаси ... покрай цялата хамалогия с Пламен те забравих ooooh! Бързо да се оправяш и дано не е нещо сериозно  Praynig Hug

Велвиамо ... Иво много е пораснал, страхотен е просто  Hug

Бели ... честито  Mr. Green

# 669
Добро утро.
Това за кухнята и аз мисля, че може да е вярно. След само 1 ден на кухня, моята започна да яде и зеленчукови и месни и то без мрънкане, за 5 мин. изяжда всичко. Фейт, дано и при теб подейства  Hug

# 670
Здравейте!
Наминавам само  да ви се оплача.Вчера малкия получи алергична реакция(спред педи),а днес вече е с червени петна по тялото си.Ходих отново при педи и му би урбазон.Много плака милия и се надявам утре да не се налага отново да му бие.Петната уж се поуспокояват,че давидим.Молете се да му мине бързичко,че хем него го сърби ,хем на мен ми е мъка така да си гледам детето.Мислих да говодя на дерматолог,но педи каза,че е за педиатър или алерголог.

# 671
Дано бързо се оправи.  Praynig От какво е тази реакция- нова храна ли и ако да какво му даде?

# 672
  • shumen
Добър ден!
Даная да се оправя бързо малкия.От какво се получи тази алергична реакция?
Аз да похваля моето дете вече 2 ден си яде кухнята и май му хареса повече.Дано и занапред да е така.

# 673
  • София
Ох момичета като чета за мрънкащи бебета се успокоявам че не сме само ние. Дано скоро отмине този период, че ми иде да си посегна на моменти Twisted Evil

# 674
Последната храна ,която вкарах бе кисел мляко.Първия ден хапна 1 малка лъжичка-нямаше реакция.Втория ден може да се каже,че само близна,тъй като бях го смесила с попарата ,а той отказа да я яде.
Сега сме изцяло на АМ -хипоалергично,докато се изчисти и после не знам какво ще правя и как ще процедирам

Общи условия

Активация на акаунт