Ти си точно с 10 г. по-млада от мен 

Много сте хубави с малката.

Калоян като види топка иска да е захапе, на мама кученцето
Калоян като види топка иска да е захапе, на мама кученцето
Много е сладъкк!
Уж аз бях зле /повръщах 8 пъти/ и се чувствах много отпаднала, съответно се надявах ММ да гледа дребното, обаче .... преди да си легнем и той каза, че го свива стомаха, но нищо ... В 1,30 чувам адски тътен и едно тупп... отивам и го гледав в банята си мие ръцето и му викам какво стана и ти ли повръщата ... Докато ми каже Да ... започна да се сгромолясва и да припада. Бих му няколко шамара и пак му викам дали е добре и дали да се обадя на 112. Той пак вика, че е добре и докато го каже и пак припада и губи съзнание за секунди. Направо не знаех къде се намирам и какво да правя. Викам му отивам да видя дребното, че ми се стори, че ревна и докато тсе върна чуваме вече много силно падане. Той се свлякъл на плочките в банята в/у коритото на дребното, коша за пране, абе много жестоко падене и тогава вече се обадих на 112. Казаха уж, че тръгват веднага, обаче след 1/2 минути той започва да трепери и да го тресе, а малко по-съно ми казва, че му се схваща цялото тяло и езика му беше станал двоен, не разбирах много добре какво казва. В паниката звъннах на комшиите /хора на средна възраст/ че направо не знаех какво да правя ви казвам. Търча да гледам дребния да не стане, постоянно бягах на прозореца да видя какво направи линейката ... ужас, ужас ви казвам...Препоръчани теми