Нашите second hand находки - част 18!

• 69 214
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
Суперска рокля! Много хубаво ти стои ... и коремчето ти е сладичко  Hug

# 541
  • София, България
Tinkerbella, роклята е убийствена!  Hug

# 542
Здравейте, момичета   bouquet

Толкова отдавна ви следя, че вече не помня откога, вие ме зарибихте по тези магазини, значи поне 2 години  Embarassed Не съм се наканила да пиша, основно защото до скоро имах проблем със снимането, пък си знам, че е тъпо да обясняваш без да показваш нагледно.

Като е започнал летният сезон, да ви питам - имате ли проблеми с купуването на бански? Аз по принцип не, и сутиени съм си купувала, но онзи ден видях един страхооооотен бански, половинки, ама нейсе, за по-пищни дами, та викам екстра, тъкмо за сестра ми (уф, тъй то... Господ някъде дал, дал, че се олял). Тя не е от гнусливите, и друг съм и подарявала дрехи от ВУ, ама все пак, беше от тия без лепенките, без видими следи от употреба, но най-вероятно ползван... Та, чудех се, ако го изваря дали има проблем?  Вие "варите" ли си банските, тъй да се каже  Laughing

Питам не за друго, ами тя има малки гинекологични проблеми, по-точно имаше съмнения за някакви гъбоци... последните й изследвания са ок, ама не искам да я притеснявам...

Последна редакция: сб, 25 май 2013, 20:43 от AdeliaMiss

# 543
  • София
Много съм горда от последната придобивка. Излезе около 4 лева. Изключително лека и приятна материя е и според ММ коремчето ми най-накрая си личало в нещо (от което той е много горд) Laughing
извинявам се за снимката, но автоматично ми го прави вече телефона.  ooooh!
Скрит текст:

Разкошна е роклята  Hug

# 544
От много време с интерес следя темите и да ви кажа честно- вие ме вдъхновите за пазарувам ВУ  smile3525
Исках да питам по- опитните от мен- какво точно представляват т.н. ПРЕКУПВАЧИ?
Има ли начин да се избегнат  #2gunfire  или да се мине под радара им? Или си трабва сериозна  fight  за някоя по-хубава дрешка?

# 545
ти отиваш и купуваш каквото ти падне. не те интересуват размери и количество.
те това се наричат прекупвачи. купуват за да препродават после.  Laughing

# 546
Значи утре ще имам близка среща с тях в ЗЗ Пловдив  smile3521
Стискайте палци да са останали хубави дрешки   Stuck Out Tongue

# 547
Magrat 2007, Мона Лиза, miss july, Moringa много благодаря.  Hug  bouquet

Поне лятото ще се нанося на рокли. И аз май като сестра ми няма да се чувствам добре в панталони. Laughing
После ще снимам новите придобивки, които забърсах вчера.  Mr. Green

# 548
После ще снимам новите придобивки, които забърсах вчера.  Mr. Green
снимките да са на манекен  #Cussing out  иначе ще си помислим ,че си прекупвач  hahaha

# 549
AdeliaMiss, здравей и добре дошла   bouquet
Не мога да изкажа мнение дали трябва да се изваряват банските, защото аз лично не си купувам от ВУ бельо, но чисто по женски ако сестра ти има гинекологични проблеми, по-добре да не рискува ... Но това си е лично мое мнение, не си заслужава за един бански ако после стане нещо дори да не е от него, тя непрекъснато ще си мисли, че в него е причината (поне аз така правя с други неща) ...
Надявам се скоро да ни покажеш находки (предпочитаме на манекен  Mr. Green )

ayaska, здравей и на теб  Hug - това прекупвача е особена порода животно - нахално и нагло, алчно и егоистично ... ако се стигне до разправия за дреха с тях, по-добре отстъпи - повече са на брой и със сигурност имат повече опит в саморазправянето ... явно трабва да се опитаме да не падаме на тяхното ниво. Може би в крайна сметка не е виновен този, който яде баницата, а този, който му я дава (т.е. щом собствениците на магазините го позволяват, онези защо да не се възползват ... ) Очакваме и твоите находки в скоро време ...

# 550
знаеш ле утре каква е цената в ЗЗ Пловдив че ми се струва че обърках сметката с датите коя седмица следва  Grinning Grinning

# 551
Благодаря за посрещането   bouquet
  Ето и най-новите ми находки от вчера

http://prikachi.com/images.php?images/195/6152195w.jpg - от Мания в Пазарджик- излезе около 4.20

http://prikachi.com/images.php?images/196/6152196K.jpg - отново от Мания- червено късо сако за есента беше малко по соленко- около 7 лв

http://prikachi.com/images.php?images/197/6152197m.jpg - най-голямата ми находка е това късо яке от изкуствена кожа  newsm47 Като го видях как стои самотно на една окачалка и реших, че ме е чакало да го осиновя  newsm62

P.S съжалявам за качеството с телефон съм

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 12:54 от ayaska

# 552
знаеш ле утре каква е цената в ЗЗ Пловдив че ми се струва че обърках сметката с датите коя седмица следва  Grinning Grinning

Нямам представа  newsm78  Миналата седмица бях в понеделник и беше 5.99 май, но ми казаха, че в петък ще зареждат и предполагам,че вече тече новия календар.
Няма да е зле да качват тия календари в ФБ Crossing Arms

# 553

Нямам представа  newsm78  Миналата седмица бях в понеделник и беше 5.99 май, но ми казаха, че в петък ще зареждат и предполагам,че вече тече новия календар.
Няма да е зле да качват тия календари в ФБ Crossing Arms

Кой петък ще зареждат  newsm78 не е ли този дето идва сега ... да не съм изтървала зареждането  ooooh!

# 554
Здравейте, отдавна чета темичката и най-накрая да ми остане време да се включа. От пловдив съм и редовно посещавам ЗЗ. Ще кача някои скорошни придобивки
http://prikachi.com/images/879/6152879k.jpg сако ЗЗ и рокля от Фреа
http://prikachi.com/images/892/6152892X.jpg  пола и потник ЗЗ, впрочем и сутиена,който се вижда леко е от там  Joy
http://prikachi.com/images.php?images/908/6152908r.jpg рокля ЗЗ и пак същото сако
А скоро като посетих ЗЗ ми то само скъсани и нацапани неща и зимни дрехи.Иначе цената днес трябва да е 4лв

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 15:25 от winipooh

Общи условия

Активация на акаунт