Дискова херния - 7

• 149 062
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Общо взето намираме проблем, защото се взираме и го търсим. Не знам. niksi70 е прав, както явно и тези, които са разчитали ЯМР.

# 586
niksi70, точно това бяха и думите на доктора,който разчете ЯМР днес. ooooh!
А така силно ме боли в момента кръста, че .....
Хей ще Ви черпя, нямам ДХ  Joy, ама няма да ме изгоните от темата нали, ако наистина нямам  newsm78

# 587
Ева и аз нямам ДХ, не мисля че ще ни изгонят  Hug
Искаше ми се да имам диск с ЯМР ,за да ви го покажа и да чуя от вас мнение, защото аман от "разбиращи" лекари  Shocked

# 588
  • София
Ева и Магдалена, убедена съм, че никой няма и помисли да ви гони от темата, въпреки че искрено бих ви пожелала да не се налага да пишете в нея.
Ева, като разгледах снимките ти, честно казано малко ти завидях, (благородно все пак). Диска ти направо слънце и си е съвсем нормален без каквото и да било херниране. Търси проблема при ортопед и в тазобедрените стави. А дори да е неврологичен проблем, той не е херния или протрузия.

# 589
  bouquet
На мен са ми правени 2 снимки на тазобедрените стави и нищо, мисля си че е от двете протрузии, ама нали са лекостепенни и толкова месеци да ме тормозят и да не се повлияват от лекарства е много странно,сближих с един завършващ студент по кинезо терапия, дори той не може да обясни самата чувствителност  Rolling Eyes

# 590
Ева, то си е за почерпка  Simple Smile Направо слънце са ти дисковете поне за моето аматьорско око.  Няма гонене, тука плътно в темата поне да сме си подкрепа  Hug

Иначе куриози много, мой роднина го бяха диагностицирали уж с болест на Бехтерев и сума ти верме го тровиха с лекарства за тази болест... бъбреците му съсипаха и най-накрая проблема се оказа в тазобедрените стави, но той си е и по-възрастен човека.

# 591
Момичета, как се справяте с паниките от болките? Споделете какво взимате.

# 592
Момичета, как се справяте с паниките от болките? Споделете какво взимате.
Валериан хапчета или мента, глог и валериан капки

# 593
NP_Z - мента, глог и валериан, аз го предпочитам на сироп, но става и на хапчета. Когато много ме стегнеше - музика и дълбоко дишане. Ако те влече опитай и йога  и не им се давай на гадните болки Hug

# 594
Валидоли, мента голг и  валериан. Има едно дормиплант се казва, то е по-силна концентрация на валериан-две вечер и две сутрин се пият.
Пия си и деанкситче,когато ме стегне силно нервата.

# 595
На някой хрумвало ли му е, че 90% от симптомите при тези проблеми могат да се дължат на някаква скрита инфекция? Как да си обясня иначе факта, че има хора с огромни хернии без да имат никакви симптоми и други с протузии или износвания, които имат ежедневни болки (като мен). Ако има логика в това, което казвам, дали има място и начин, по който може да се провери дали проблемът не се мултиплицира именно заради някаква неоткрита инфекция (на практика човек постоянно се бори с нещо дори без да осъзнава - запушен нос, зъб, настинка, грип, бронхит и т.н. - ако това е хронично няма ли логика да е част от проблема)?
Така е.Има една статия в Гардиан в която се говори че Датски екип открил,че 20-40% от болките в кръста са предизвикано от бактерия и се лекуват с 100дневен курс с антибиотик.На този сайт може да се пращат снимки и от там да преценят дали е възможно да имате бактерията.Коментарите след статията са интересни,а има и чат с откривателите,в който казват интересни неща.

# 596
Добре де, една бактериална инфекция може да се открие с едно просто изследване на CRP. Колко скрита може да остане евентуална инфекция при изследване?

# 597
Ох, толкова валериан изпих, че вече не мога да го понасям. Сега съм на капки глог и мента. Но сутрин ми е много трудно със ставането. Казаха ми да опитам с книжен пакет (да дишам в него). Ще пробвам.
А към тези  деанксит и дормиплант привиква ли се? Иска ми се да взимам нещо при силен страх.

# 598
Здравейте, включвам се с въпрос за д-р Киряков(Варна), някой оперирал ли се е при него? Rolling Eyes
Какви са ви отзивите за него?

# 599
Деанксита и дормипланта-не не се привиква. Дормипланта е силно концентриран валериан само.
Аз с деанксита се спасявам. Пие се сутрин едно и до към 2 часа още едно. С рецепта по принцип ги дават в аптеката, но пробвай в някоя квартална.
Възможно ли е проблемите в крака и кръста да идват и от шийните прешлени? Там на ренгена няма херния или протрузия,но то от ренгена не мисля,че е толкова ясно. Дали да ходя и там да направя ЯМР

Последна редакция: сб, 08 юни 2013, 14:22 от evak

Общи условия

Активация на акаунт