Ще имам близнаци! Тема с продължение 28

• 29 940
  • 781
  •   1
Отговори
# 495
Sky dreamer , и аз съм с намалени води на едната,но точно тя ми е наседнала канала с дупето и трудно я разбирам мърда ли не ли,освен ако не е много силно,тогавамн боли,като свредел е Simple Smile
Аз си чакам за прегледа. Днес май ми падна част от тапата и сега ме боли кръста...обаче иди разбери-тапа ли е било,или от ходенето ме боли кръста... newsm78 ей това да си първескиня е ужасно...
Аз например не съм първескиня, имам дъщеря на 19, неуспешно раждане преди 17 години   и сега 3 бременост с близнаци. Обаче нищо не си спомням. Бях на 18 когато родих, тогава нямаше ехограф и разни технологии, нямаше интернет. Отиваш, раждаш и каквото стане, без да му мислиш много ( то пък на 18 години какво ли имаш да мислиш) Сега във времето на технологиите, информацията и интернета май са по-трудни нещата и много по-големи притесненията Thinking

# 496
Татяна, и аз съм точно като теб Peace

# 497
  • София
Да се отчета и тук. Върнаха си ме по живо по здраво вкъщи Grinning а аз стегнала багажа и готова...
Според лекаря водите са намалели,но са в нормата, а бебетата са по 2500 и до секциото,което ще е евентуално следв. седмица средата (ако не тръгнат по-рано де), ще са супер за близнаци. КОето може само да ме радва.
И най-готиното- долната пак се е обърнала!!! И сега пак е главично...убива ме, 37 седмица, корема ми е пълен, а тя се върти като свредел!

# 498
Браво Канари, накрая може и в един ден да родим hahaha hahaha

# 499
  • София
Така както е тръгнало, от първа,може и последна да стана Joy

# 500
Браво  Канари ;че всичко е наред.Ще стискаме палци другата седмица всичко да мине добре.
Страх ли те е от секциото?

# 501
kanari, ти ще вземеш да преносиш! Браво, всичко изглежда чудесно!

# 502
Kanari, ти си нашата гордост. стискай кълки още малко

# 503
Здравейте, мамчета  bouquet
изчакахме си чакането тука с някои от вас:)
И на мен ми остана само седмица, чак не мога да го повярвам Whistling
Желая ви леко раждане, никой никого да не прережда- до тук като сме я докарали и вече до нови срещи в.....коя е темата за новородените близнаци bowuu
Аз също съм варнЙенка Mr. Green
така че като позакрепнат бебоците ще се озовем на родна земя и ще се радвам да се видим с близнашките мами и да си ги премерим Hug
Успех на всички и леко бременеене  bouquet

# 504
tatyana - 34 г.с.  ненавършена още съм, ама гледам докато се наспя и оправили лентичките Simple Smile
kanari - браво за прегледа, давай все така че то малко ти остана  Hug
Мен отсега започва да ме обзема паниката, но иначе още чантата не съм приготвила - ту си мисля, че има време, ту се шашкам. Накрая ще я стегна в последния момент, но аз съм си такава  Simple Smile

# 505
bebe_may, Канари- Браво, момичета ! Всички ние знаем какво сте изтърпели през тия 8 месеца- наистина сте героини   bouquet

# 506
Kanari, значи все пак момите ще са моята зодия.  Grinning Много се радвам, че сте добре, слава Богу!  Praynig

# 507
канари, хубаво е да устискаш до другата седмица. ние тук ще стискаме дружно палчета всичко да мине по вода  Hug

ама като гледам то няколко бременелки може да ни зарадват другата седмица  Mr. Green

# 508
  • София
Браво  Канари ;че всичко е наред.Ще стискаме палци другата седмица всичко да мине добре.
Страх ли те е от секциото?
Глезотийка, не, мен операции не ме плашат,плаши ме прибирането с двете вързопчета,когато остснем сами с тях.
Благодаря ви за окуражаването...голямо нетърпение ме е обзело,обаче като отидох в болницата и малко се стегнах,аз съм с нервен стомах и веднага си разбирам кога съм притеснена.обаче лекарят ми е такава душа,съвсем спокоен,отговаря на всичко,показва на видеозона и т н.
В крайна сметка близнаци ще са си -както си и исках.но все пак да не прибързваме-има пще седмица дотогава Simple Smile
Ех,да видим как вървят жебешорите и ако са спокойни ще стигнем до варна.само дето там сме на 5 ет и няма асансьор и това ме протеснява.

# 509
Канари, и мен ме е страх от двете вързопчета като се приберем в къщи. Почвам да губя вяра в себе си и май възрастта си оказва влияние( някой път си мисля, че наистина забременяването е ''работа'' на младите Thinking), колкото повече наближава, толкова повече неуверена се чувст newsm78вам

Общи условия

Активация на акаунт