АФК~184~Основното при щастието е човек да желае да бъде това, което е.

• 54 173
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро Hug
Стели  bouquet
Романтиче  bouquet
Лек ден !:)

До снимката има изписано на английски-новият Чаатай.Дали не визират новият сериял на Ча и как ще изглежда? newsm78

# 646

С тези негови шапки,които постоянно носи може и да го вземат да рекламира някоя марка  Laughing

# 647
малее голям смях ще пада ако изглежда така в новия сериал  Mr. Green или сега го загрозяват нарочно и накрая да пуснат бомбата ама не ми се вярва много много  Joy

# 648
Здравейте и добре дошли на новите момичета в темата.
Cagatay with Can (eski) haven't seen it before. ‎NEW‬ CU.

Последна редакция: вт, 23 юли 2013, 10:38 от Neidjal

# 649
Вяра и аз да ти кажа си помислих това Simple Smile Те като му сложат грима,като му оправят проческата,та може и да се пооправи повече  Joy

# 650
И тази ми изглежда нова  newsm78 Перчема сякаш се вее  Mr. Green Може таксиджията да го е фотал  Laughing

# 651
Юхууу  Hug
Гледам голямо раздвиждане тука, та нали съм си клю-клю Mr. Green викам си да проверя какво става  hahaha Joy
Добре дошли на новите  Hug

Аз съм на моренце при Майчето и Маминка  Heart Eyes добре ме глезят  Hug (само да не чуят систърите, че и те ще искат Mr. Green)

# 652
Здравейте и аз да се запиша
Знаели се как се казва новия филм в който ще участва Ча

# 653
Стели, Вани,  bouquet  bouquet

Г-жа Нервакова, добре дошла!

Може таксиджията да го е фотал  Laughing
Joy

Май и двете снимки са нови...

Мелих Селчук: от старите ... Модел: Чаатай Улусой

Последна редакция: вт, 23 юли 2013, 10:56 от nesi_

# 654
Вилиии Hug моренце, а?! и да не поканиш братовчедката Rolling Eyes

Здравейте и аз да се запиша
Знаели се как се казва новия филм в който ще участва Ча
добре дошла!
в края на месеца ще научим името му Peace

# 655
Благодаря

# 656
Ай Систърчето ми,е не е честно,защо само теб глезят  Crossing Arms Само да чуе малката Сис ще видиш ти  Laughing

Неси,много хубави снимки прави Мелих.  Peace

# 657
 fergis, добре дошла.
New Ceyda Ates.
Брат й.

# 658

Ами... newsm56 то... сега... Rolling Eyes Не съм виновна аз само това да знаеш Crazy Mr. Green hahaha

Много нови попълнения има в темичката Hug радвам се, значи доста хора чакаме серилачето на Ча  Heart Eyes

# 659

Ами... newsm56 то... сега... Rolling Eyes Не съм виновна аз само това да знаеш Crazy Mr. Green hahaha

ха, така да бъде Laughing

А сега погледнах профила на таксиджията. Сменил си е потребителското име: НарекохСеЧаатай  newsm62
"приятели, само един път съм взимал Чаатай в таксито, дадох му номера си, но заради вниманието, което ми обръщате, мисля, че въобще няма да ми се обади"
заради вниманието, което са му обърнали Joy ми к'вото си е надробил, такоз да сърба hahaha

Вани, права си, тази снимка на Ча е постната от таксиджията. Текстът е към снимката: "надявам се Чаатай да не се ядоса, че съм постнал тази снимка, понеже я снимах без неговото знание"

Общи условия

Активация на акаунт