Аватарно - лилава тема / Тема No 27

• 16 357
  • 730
  •   1
Отговори
# 15
  • в огледалото на живота
Фусте,  bouquet
Всичко се отваря  Peace

# 16
  • КиТ
Копирай и поста на другите участвали,т.е не като линк така както си го сложила,а да се виждат картинките, както Роис го е направила,надявам се ме разбра Crazy Peace

# 17
  • София
Фустичке, благодаря за новата тема!   bouquet

# 18
 Има някакъв проблем с този пост. Не става в скрит текст, затова съм дала линк към страницата. Тя тогава затова и Ройс така го пусна. Може би картинките да идват много  newsm78

# 19
  • Сопот, Пловдив
Фустичке, много мерси за новата темичка, страхотно е оформлението!   bouquet  Аз се извинявам, че наистина точно сега не можах да подготвям тема, но тепърва сядам да работя по служебни задачи.  ooooh! Аз никога не съм искала да изземам еднолично подготвянето на новите теми, правя ги с удоволствие, когато имам време, но нямам нищо против и с друг да си делим приятното задължение, така че, Фустичке( или някой друг) , при желание, може и занапред да ги правим заедно или да се редуваме, или каквото дойде.  Mr. Green А и Поли може да реши да се завръне по-трайно някой ден.  Grinning

Рождения ден не мина зле, като се има предвид, че Мартин не може да яде нищо освен картоф, ориз и лечебна хумана, а той и за трите не ще и да чуе вече. Като се нарадва на камиона от леля си  Grinning , много се радва на моя подарък, който, може да ви е смешно, е една детска кухня с котлон, фурна, мивка и шкафове. Момичешка играчка е, но той много обича да готви и мие.   chef

Ради, честита годишнина!   bouquet

Софи, да оздравявап бързо!  Hug

Изивнявам с,е ако съм пропуснала нечий друг приятен или неприятен повод.

# 20
  • Once there was a Hushpuppy...
Ето ме Party - тътъръм/така казва моя син Wink/
Казвам ви аз че ще наглася бързо с home decoration на великденска тема Grinning
Късно ли е да ме добавиш, Вили newsm78

Фустичке, мерси за новата хубава лилава тема   bouquet

# 21
Късно ли е да ме добавиш, Вили newsm78

Не е късно, запаметих те  Peace

# 22
  • Once there was a Hushpuppy...
Мерси,Вили Peace

Ройс - болен ли е Симон, охх горкичкия Tired Напследък му се струпа да боледува, но и това ще мине Peace....ще видиш, има светлина в тунела с болестите Hug

# 23
Благодаря за новата темичка!   bouquet

Ето ме и мен лилавичка  Hug

Вчера си видях 100%товата комбинация и днес наново търсих. Надявам се да не се повтарям с никой, не съм Ви разглеждала  Hug

# 24
  • España (Плевен)
Запис от мен в новата тема  Hug  Благодаря..  Peace

# 25
  • Бургас
Готова съм и аз.Извинявам се за забавянето.

# 26
Ето ме и мен Grinning съжалявам, че се замотах Blush
За извинение черпя с тематична почерпка Mr. Green
Скрит текст:

И понеже съм голям заплес и пропуснах преди малко:
Ради, честита годишнина! Желая ви много семейно щастие и още много по 12 Hug
Джери, Моника е прекрасна Heart Eyes

П.С. Надявам се, че съм достатъчно лилава Rolling Eyes Много обичам патладжани и затова реших да си спретна някаква комбинация с тях.

# 27
Селен не си само ти заплес  Mr. Green и аз пропуснах да поздравя Ради.
Честита годишнина, желая ти още много такива да празнувате, нека щастието и любовта винаги бъдат с вас! Hug

# 28
Е,ся като обичаш патладжан значи черпиш с кьопуло,а ти боровинки и смокинки си наслагала Mr. Green

# 29
Е,ся като обичаш патладжан значи черпиш с кьопуло,а ти боровинки и смокинки си наслагала Mr. Green

Скрит текст:
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт