Аватарно - лилава тема / Тема No 27

• 16 264
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
Креми, прости ми любопитството. Ще си издадеш ли тайната на пеперудената комбинация? Ти си си я правила, нали? Фотошоп? Много я харесах. Любопитно ми е това с прозрачния фон на част от картинката в подписа

# 571
Айй, Роис е победила  Party От кога чакам да победи в някоя игра, хихи, че винаги е много добра в комбинациите  Mr. Green Роис  Hug , интересна тема, тъкмо ще почетем малко  Mr. Green
Софи, честит празник и на двете ви   bouquet  Hug
Вчера Деница направи 40 дни, по този повод направихме питка и се събрахме само жени- в ролята на орисници  Mr. Green Ще ви сложа някои снимки да ни видите  Blush
Скрит текст:

# 572
Еха, ама, Деска, страшно сте хубави и двете. Да е жива и здрава девойката. А с ква готина лента е.  Heart Eyes

Роис, ако имаш предвид мен, че не харесвам темата изобщо не се кахъри.  Sunglasses  Не съм лирично настроен човек само затова. Много момичета като не им хареса дадена тема просто пропускат играта. А и аз още не съм решила дали ще играя или не.  Peace

# 573
  • В Космоса
Деси, кога минаха 40 дни, тя пораснала момата! Да ти е жива и здрава!  bouquet

# 574
  • I want it all and I want it now.
Да и жива и здрава   bouquet
И двете сте много хубави !

# 575
  • КиТ
Деси прекрасна е малката,верно кога лети това време Crazy

# 576
  • Живее на Луната
Ооо, имаме си победител! Честито Ройс, темата ти ми харесва, с удоволствие ще участвам  Hug

Софи, да ти е жива и здрава дъщеричката!   bouquet

Деси, с малката сте големи сладуранки.  Hug

# 577
най-после и аз видях сладката Деничка Crazy Слдурана-бузурана. Да и нащипкаш бузките. А и мама е много хубава и фина.

# 578
Честито на Ройс и останалите момичета  bouquet

Новата тема е страхотна Grinning

# 579
  • España (Плевен)
Привет..  Hug
Зъбчето утихна и като звъня на доки, какво да ви кажа - имам час чак за вторник..  Crossing Arms ooooh!  Дано да не ме заболи пак до тогава.
Деничка е страхотна. Малка, сладка дундичка..  Hug Hug

Аз уж си направих една комбинациика. И вече съм готова за игpата.  Peace

# 580
Честита победа, Ройсbouquet
Честито и на останалите красиви пеперуди! Heart Eyes
Новата тема е много интересна,но според мен изисква повече време и дано успея да си го осигуря,за да участвам. Rolling Eyes
Софи,честит рожден ден на дъщеря ти! Да е жива ,здрава и щастлива! Да следва мечтите си  и да ги осъществява! 
Скрит текст:
тя е почти колкото мойта,която скоро ще направи 14  Simple Smile
Деска,голяма бузана си имаш,да ти е жива и здрава!

# 581
  • I want it all and I want it now.
Знам ,че тук не е мястото за тази публикация. Ще помоля да я разпространите в рамките на форума за да могат да я видят повече хора.  bouquet
 Мъжът на Мари е онкоболен. Нуждаят се от средства за лъчетерапията.
Ако може да помогнете ще ви бъда благодарна.  

Това е темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=691930.990
Ето я сметката BIС:ТТВВВG22
IBAN: BG13TTBB94001521005354
Валентин Георгиев Николов
 Сметката е в "Сосиете Женерал Експрес Банк"
Много благодаря на всички ,който ще помогнат.   bouquet

Лекарството ,което трябва да му се изписва безплатно му го дават за последно този месец.
Казали са им ,че от другият трябва да се заплати  Crazy Само то струва над 500лв.
Мари е прекрасен човек и не иска да натоварва излишно хората, но нямат възможност да си го платят.
Затова съм сигурна ,че ще можем да и помогнем с общи усилия. Благодаря.

Последна редакция: чт, 09 май 2013, 17:31 от Syn

# 582
  • София
Честита победа, Ройс!   bouquet
Честито и на подглсничките, всички бяхте много красиви!  Heart Eyes
Новата тема е предизвикателство за мен и много се надявам да има време да намеря, това, което искам.
Софи, честита ти рожденичка!  newsm38
Деси, Деничка е голям бонбон! 4470
Марѝ, стискам палци мъжът ти да се оправи.  fingerscrossed

# 583
ау, Деска много сте сладки Heart Eyes

# 584
Софи, честит рожден ден на твоето пораснало момиче! Да ти е жива и здрава, много щастлива и усмихната, и много да те радва Hug И понеже празника е и твой - букет за теб  bouquet
Скрит текст:
Деси, много е сладка малката Дени Heart Eyes Тъй като каза, че на 40 дни се орисва - да расте здрава, умна и красива (като мама) Hug

Ройс, честита победа Hug Новата тема е страхотна, и аз много не помня цитати, но имам някои идеи, тамън малко ще си поразмърдам мозъка и ще измисля нещо Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт