L’Erbolario парфюмерия и козметика

• 85 651
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Права е Алена само за Варна  е, забравих че имат изключително глупава система и моята клиентска карта важи за Варна, за това имам мейл.
 Grinning
А и в Бургас нали вече имаше 10% .

# 556
Сериозно?!  newsm78 Картите издадени в един град не важат за друг?! Това не го знаех. Мислех, че са им свързани магазините - не е толкова трудно все пак. Изненадахте ме. Извинявайте в такъв случай за фалшивият анонс  bouquet

# 557
  • Бургас
2 пъти съм питала в Бургас и дори се обадиха да питат, в който магазин/град е издадена картата само там важи картата . То има и някаква друга карта или аз се бъркам където ти правят отстъпка .

# 558
Аз имам само една карта,  а за отстъпката, когато направя 100 лева ми дават едно талонче (като касов бон) с код на него.

# 559
  • в 1001-та нощ
Изключително глупаво е това за обвързването на картите с дадена локация ...

Там, където излиза отстъпката се въвежда - това от талончето, когато я ползваш. Мисля, че беше баркод и се минава на четеца, но не съм сигурна - трябва да погледна и явно може да се ползва само в системата, в която е натрупано ...

# 560
  • Бургас
Ами понеже не попитаха дали жената има клиентска карта , а ми с друго име и казаха "карта с отстъпка" , разбира се мен не ме питаха , все пак аз бях там трети път и все  с покупка откакто е открит магазина , а жената дори не знаеше  къде се намира .  Laughing

# 561
  • в 1001-та нощ
Има мейл за намалението на серията с ХК ..... вероятно се чете в темата  Crazy

Град не е посочен  Blush

# 562
Последно като ходих в магазина им в мол "България", имаха вече нов софтуер и отпада пазенето на талончетата с кода за отстъпка. Предният софтуер си беше италиански, а сега си е чисто български и когато имаш точки, ти се отчитат и показват при регистрирането на картата.
Вече и касовите им бележки са си на български.
Предполагам, така е във всичките им магазини...

# 563
Издават ли вече карти в Бургас?

# 564
  • Бургас
goddess би трябвало вече да издават . Другият месец може би ще си направя вече, все пак съм им редовен клиент .

# 565
Магазинът на Витошка работи от днес, но аз не бързайте да отидете. Нямат още мостри заредени, освен това исках да си взема Хедера-та, но не можаха да ми го маркират, защото още не работи системата им. Ще мина след 3-4 дни Simple Smile

# 566
Мерси за хубавата информация,но на кой номер на Витошка се  намира магазина.

# 567
Витоша 56

# 568
  • в 1001-та нощ
А колко по-надолу е от БЗ?

# 569
А колко по-надолу е от БЗ?
Много малко, не мога да кажа точно но ~15-20 метра може би..

Общи условия

Активация на акаунт