L’Erbolario парфюмерия и козметика

• 85 331
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
Атти, благодаля ти  Hug
Вчера отидох до магазина. За съжаление точно нещата, които бях набелязала нямаха мостри. А момичето не знаеше нищо за ексфолианта им. Чудех се дали е с по-едри частици, как мирише и т.н., но тя нямаше представа.
Взех си един околоочен гел, малко на риск, за тъмни кръгове и торбички е, дано ми се отрази добре. Разгледах подробно и набелязах и други неща, за които се сдобих с мостри. Пробвах ароматите мак и хедера. Мака не е за мен, не ми се разви добре, даже накрая на деня ми беше неприятен. Хедера обаче приятно ме изненада  Flutter
Изобщо си тръгнах с много приятно усещане, пак ще се отбия  Blush

# 61
  • София
Ако нямат фабрични мостри от някой продукт, отсипват в мънички контейнерчета, стига да има наличен тестер (говоря за кремчетата). Напомни им, като отидеш следващия път и нямат мостри Simple Smile

# 62
Атти, ще напомня непременно  Hug

# 63
  • Пловдив
Да се похваля,че вече си имам сухо олио за тяло с бял чай Flutter Един малък разкош е! Отидох в магазина в СФ и едно русокосо къдраво момиче ми обърна страхотно внимание,беше супер мила,даде ми тестери и ми обясни ми всичко подробно Hug Останах със много приятни чувства от посещението в магазина и с най голямо удоволствие ще се върна отново Hug
За мой късмет пулверизатора на шишето е с лек дефект и малко подлива,нооо ще си го изпръскам с кеф Hug

# 64
  • гр.Добрич
Най-накрая и аз посетих магазина във Варна. Продавачката беше много внимателна и любезна. Изпръскахме от почти всичко. Макът направо ме разби. Игликата също ми хареса, но повлечена от форумската вълна се сдобих с Хедра. Тръгнах си с 2 100-тачки и мострички. Другият път ще разгледам продуктите за тяло.

# 65
Купих си маслото от арган за коса, мисля, че е около 40 лв, , пробвах го вече и останах доволна.Косата ми е суха и то и подейства вълшебно. А и ухае много добре.

# 66
  • Пловдив
Неалкалния сапун, който бях взела е много хубав  Heart Eyes , направо ми е идеал за сапун, не се размеква, не изсушава кожата, пяната е съвсем лека и деликатна, аромата е много приятен - същия като парфюма. НО ... доста е неикономичен ,бързо свърши за около 10 дни... , редовната му цена мисля беше 9лв. и ми се струват много по 30 лв. на месец само за сапун в банята  Laughing , взимала съм на Ла Рош сапуна, мисля към 14лв. беше но над месец го използвах , на Eucerin също.. Simple Smile , на Ерболарио ми допадна повече, но при това положение ще го взимам само като реша да се поглезя, няма да е продукт, който постоянно присъства в банята ми  Wink , не е чудо невиждано все пак.

# 67
  • Пловдив
За мое голямо съжаление олиото за тяло с бял чай ми изсуши кожата на тялото Tired Опитвам се да я възстановя с бутер масло от какао което всяка вечер разтапям на водна баня.След това отново минавам на Нукс. Crossing Arms
Това не пречи да пробвам друг продукт на марката,но няма да е сега Peace

# 68
  • София
Ерболарио имат промоция в момента:
Скрит текст:
Участвайте в нашата промоция!
При закупуване на продукти от магазини L'ERBOLARIO
на стойност надвишаваща 50.00 лева, в периода 20 юни - 20 август 2013 г.,
Вие получавате ТАЛОН ЗА УЧАСТИЕ, с който може да спечелите:
5 дни почивка в хотел КОСТА БУЛГАРА, Черноморец
в периода от 1 до 5 септември 2013 г.

# 69
  • Пловдив
И някакви две чанти даваха при закупени продукти за слънцезащита, незнам дали важи все още. На страницата им в фейсбук го прочетох.  Laughing

# 70
Мили дами, не само за вас но и за мъжете има много добри предложения.
Аз съм изключително доволен от серията за бръснене и продуктите за плаж. А приятелско семейство вече втори месец ползва само от тази козметика за две годишната си дъщеря.
Обслужването направо е на "друго" ниво - все едно не пазаруваш в БГ магазин а в бутик някъде в Париж!
Препоръчвам.  Grinning

# 71
  • Пловдив
Отново са пуснали за Коледа пудрата за тяло, този път в два аромата  Heart Eyes и Ortensia, някой мирисал ли е втората - дали е приятен аромата?

Последна редакция: пн, 23 дек 2013, 10:48 от aH~

# 72
  • Sofia
Потвърждавам страхотните впечатления от обслужването в магазина  Peace Много мили и сладки продавачки. Засега имам само един лосион за тяло, но тествах доста мострички, Ortensia включително. Малко е сладък аромата за моя вкус, но определено е приятен. Мек, флорален, ненатрапчив. Пробвах и Виолата, за сравнение мога да кажа, че тя ми е мнооого сладка и тежка и остра. Имам лосиона с Иглика и вече се влюбих в следващия - този с горските плодове  Heart Eyes

# 73
  • в 1001-та нощ
Привет и от мен  Hug ,

радвам се, че след дълга и упорита съпротива от моя страна да надникна в бутика (живея до мола и често го посещавам по един или друг повод)  Embarassed в крайна сметка го направих и се почувствах и обгрижена и доволна  Blush

Като че ли - от ароматите - най-много ме впечатли нарциса, но не се задълбочих много  Blush

Взех си серията за бременни - крем за тяло, крем за бюст и екфолиант  Peace С аромат на сладък бадем са  Mr. Green

Като следващи покупки обмислям нещо от серията нарцис и пудрата Виола, но ще видим, като посетя отново  Blush

Не четох много внимателно, но май не попаднах на инфо за клиентските карти и отстъпките при пазаруване с тях - някой ползвал ли си е бонусите?  Rolling Eyes

# 74
  • София
Да - когато направиш покупки за 100 лв, ти правят намаление от 10 лв еднократно за следващата покупка, без значение от цената й. Като заплатената от теб сума се вписва отново в картата ти. И за 200 лв имаше нещо, ама още не съм стигнала дотам Simple Smile Можеш да ги питаш във фейса, ако те интересува нещо.
Пудрата Виола често се изчерпва, зареждат малко бройки и/или доста се купува  Peace

Общи условия

Активация на акаунт