L’Erbolario парфюмерия и козметика

• 85 619
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
  • София
И аз много-много съм настроена на Хедера Simple Smile А за този аромат някой дали може да сподели нещо? http://www.fragrantica.com/perfume/L-Erbolario/Fiore-dell-Onda-11237.html  Praynig

# 601
Те губят , обадих се и питах. Нямат никакво намаление , само 10% на определени продукти . Казах им , че при това положение ще се свържа с магазина на Ерболарио във Варна . Изгубиха ме , от както са отворили и то тихомълком съм им редовен клиент .
Във Варна 20% ли е намалението?

Да получила съм мейл за 20% на всички серии.

# 602
И аз много-много съм настроена на Хедера Simple Smile А за този аромат някой дали може да сподели нещо? http://www.fragrantica.com/perfume/L-Erbolario/Fiore-dell-Onda-11237.html  Praynig
Подариха ми мостричка и като го отворих ми се струваше, че ще е идеален-един лек такъв, нежен, но....нищо такова, дали защото е мостра не знам, но почти на нищо не миришеше, нещо много леко, не мога да го определя, не го усетих дори, като на въздух( тъпо обяснение, но който е имал козметика с кислород знае как миришат), не беше изобщо траен, не искам да го заклеймявам де, може да е от мострата( пак казвам), но аз не бих го купила, ще чакам отзиви от някой, който е ползвал парфюма.  Wink

# 603
Аз го ползвам от години Хедерата. Не е лек, мирише на смокини, но има слаба трайност от 4-5 часа.

А сега видях че става въпрос за друг парфюм. Не го харесвам него въобще. Не понасям акватици.

# 604
  • София
А за този аромат някой дали може да сподели нещо? http://www.fragrantica.com/perfume/L-Erbolario/Fiore-dell-Onda-11237.html  Praynig
Акватичен и въздушен аромат, определено унисекс, за млад мъж например би бил много подходящ. От породата на мъжката Аква ди Джио и Булгари Аква Марин. Трайността не е нещо особено, но това е обща черта на всичко от бранда.

# 605
  • София
Благодаря, Svedi, Атти  bouquet Все пак е някакво мнение. Ще чакам още някой да се включи евентуално. Или като отида в магазина, ако го има този парфюм, ще го видя там Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 мар 2015, 21:59 от sympathy

# 606
  • Стара Загора
Каква е цената на Хедера 50 мл., че не я виждам в сайта им?

# 607
  • София
Каква е цената на Хедера 50 мл., че не я виждам в сайта им?
44 лева са 50 мл. Simple Smile

# 608
  • Стара Загора
sympathy, благодаря! Ще го мисля.

# 609
  • София
sympathy, благодаря! Ще го мисля.
smile3521

# 610
  • Бургас
Какво ми отговориха :
"Всеки от магазините на Ерболарио разполага с оперативната самостоятелност сам да определя продуктите в промоция и размера на отстъпката, а клиентите разполагат с правото на избор.Магазина в Бургас има отделна фейсбук страница, при въпроси свързани с него можете да пишете на нея".
Дето се казва - оплачи се на арменския поп.

# 611
  • в 1001-та нощ
Явно не са всички под една шапка, ами на някакъв франчайз принцип  Thinking

# 612
  • София
Така по мъжки, реших да се възползвам от намалението за женския празник  Grinning и си взех два парфюма, които от доста време искам и все отлагах - Плодово-Дървесната линия (Legni Fruttati) и Хибискус (Ibisco). Много им се радвам, защото и двата аромата за мен са много интересни, хубаво съчетани и предизвикват позитивно настроение от първия фъс.

Следващите два, които със сигурност ще взема, са Хедера (Hedera) и Иглика (Primaverde).
За Хедера е писано достатъчно, мога само да се присъединя към суперлативите - страхотен избор за пролет лято, като при мен, трайността му е много добра - горе долу един работен ден.

Две думи и за Иглика (Primaverde) - според мен, един от силните парфюми на L`Erbolario и горещо го препоръчвам! Няма нeщо необичайно или претенциозно в него, просто една отлично забъркана жизнерадостна и лека композиция от цитруси, цветя и плодове, като си мисля, че хората харесващи аромат на чай от праскова, биха оценили още по-високо Иглика...

Svedi - Fiore dell'Onda ми е един от любимите аромати за жеги - много свеж, носещ автентично морско ухание. Колкото до трайността му - при мен е чудесна - издържа цял работен ден. Жена ми го ползва без никакво притеснение, че напомня на мъжки парфюм. Вярно, че в него няма грам сладост или пък плодове, а цветята са тихи, но въпреки това, Цвете на Вълните носи нужната доза унисекс свежест, която би се харесала независимо от пола, стига конкретния човек да си пада по такъв тип подчертани морско сини аромати.

Имам няколко парфюма на L`Erbolario в разлчни стилове - летни, пролетни, зимни и всичките имат много добра трайност и сила при мен. Споменавам го това, защото ми се иска, хората имащи интерес към ароматите на тази марка, да не остават с впечатление, че те са слаби в това отношение и да ги подминат без изобщо да са ги тествали... Моят опит с  парфюми на L`Erbolario ми показа, че най-малкото не отстъпват на повечето дизайнерски, а някои са даже по-трайни и силни.

Последна редакция: сб, 07 мар 2015, 22:27 от Deetron

# 613
  • София
И върху мен са трайни повечето аромати. Странно ми е, защото супер присъствени и силни парфюми при мен миришат макс.  по 7-8-9 часа, а с l'erbolario същата трайност. Мисля следващата ми покупка да е продукт от серията с портокалови цветчета. Simple Smile
В София има ли отстъпка за7-8 март, че видях само за Варна и Бургас?
извинявайте, сега видях на фб страницата, че са писали, че има.

# 614
Това ми е един от любимите аромати на мен.
Изключително лек, ефирен, летен и морски. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт