L’Erbolario парфюмерия и козметика

• 85 299
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
ЕЕе, не е никак честно! Един от най-добре изглеждащите продукти да е спрян  Tired . Позвъни в София да попиташ, възможно е да има останали бройки, доставката е безплатна   Party .

Последна редакция: сб, 11 май 2013, 19:48 от aH~

# 31
  • София
Пудрата я гледах в софийския им магазин преди 3 седмици някъде. Можеш да звъннеш по телефона и ако искаш, да си я поръчаш  Peace

# 32
aH~, наистина не е честно.   #2gunfire Е, ще взема и крема за тяло да го пробвам де.  Hug

Ати, в почивните дни работи ли магазина в София ?/в неделя например, че днес вече изтървах влака/
Ох, дано да имам късмет!!!

# 33
Софийският магазин работи и в неделя, намира се в единия от Моловете, така че от 10 поне до 18 ще работи със сигурност.

Аз днес ги посетих, купувах подарък за една приятелка, а на себе си си взех мляко за почистване на лицето. Щях да си купувам и парфюм Нарцис, обаче пак помирисах пустия му мак и се зачудих кое от двете да си взема и накрая взехме на половина парфюм Папрат Simple Smile Та за мен при следващото посещение.

# 34
  • София
Щях да си купувам и парфюм Нарцис, обаче пак помирисах пустия му мак и се зачудих кое от двете да си взема и накрая взехме на половина парфюм Папрат Simple Smile Та за мен при следващото посещение.

Jaded - ей супер, че сте взели Felci за твоят любим  Simple Smile чудесен избор
Ама следващия път да вземеш мака за теб Grinning

# 35
  • София
Макът е прекрасен  Heart Eyes Само имайте предвид, че не е много подходящ за предстоящите жеги, плътен и сладичък е.

# 36
Макът е прекрасен  Heart Eyes Само имайте предвид, че не е много подходящ за предстоящите жеги, плътен и сладичък е.

Аз точно заради това не го взех днес... Искаше ми се нещо по-лекичко и "въздушно", обаче всеки път като го помириша и всичко друго след него не ме харесва вече толкова Sad

# 37
  • София
В такъв случай ти препоръчвам да обърнеш внимание на Хедера - истинска прелест е за жегите  Heart Eyes

# 38
  • София
присъединявам се към Атти за Хедера и добавям още един хубав избор за лято - Fiore dell'Onda

Скрит текст:

# 39
В такъв случай ти препоръчвам да обърнеш внимание на Хедера - истинска прелест е за жегите  Heart Eyes

Благодаря, ще го проверя следващия път.
Току що изпробвах почистващото мляко, е много е приятно. Загледах и слънцезащитните, видяха ми се добри като цени и съставки, но ще потърся мнения на изпробвали я, че ми е важно...

# 40
  • на североизток от Рая
 Благодарение на Jaded , днес разгледах с удоволствие каталога на Ерболарио.

Лежах си и разглеждах, и установих, че искам тоолкова много неща.

Кофти е, че няма цени. Но пък се насладих на прекрасните снимки и описания.

Jaded , благодаря за самоинициативата да ме зарадваш, благодаря и за мострите, които ми изпрати. Чак ми свиди да ги отворя. Прекрасни са на вид.  Simple Smile

# 41
Нели, радвам се, че са пристигнали толкова бързо при теб и че ти харесват Simple Smile На сайта им във Фейсбук ги има цените на повечето неща (https://www.facebook.com/erbolario.bg?fref=ts), обаче е малко разбъркано всичко.

Аз се влюбих в маковия парфюм и сега само се чудя какъв повод да си измисля да си го купя Simple Smile

# 42
  • София
Да напиша и аз своите впечатления… Днес се замечтах за нещо ново, лятно и свежо и се сетих, че в темата „Парфюмни размисли и страсти”, която следя, Deetron беше писал, че за летни аромати ще се насочи към L’Erbolario, та реших и аз така. От ревюта в Интернет се наточих за „Citrus” и отидох в магазина. Потвърждавам всички позитивни мнения за магазина и обслужването – много приятно място и много добро обслужване.

Цитруса в крайна сметка не го взех, защото бях с нагласата, че искам да усещам горчивината на грейпфрута, а този аромат ми беше сладък, но си купих други 2 благинки. Консултантката ми даде да тествам Иглика (“Primaverde”)  и ароматът ме спечели от раз. В книжката им го описват като „зелена свежест, пролетна утрин, пълна със светлина и хармония”. Другото, което си купих, е „3 рози”. По принцип не обичам парфюми с подчертан аромат на рози и сама не бих посегнала към този, но пак консултантката ми го препоръча и ми се видя толкова лекичък и нежен, че го отнесох и него.

Макът, който Jaded коментира, наистина е много интересен. Другите неща, които пробвах, бяха: нероли, бял чай (Te Bianco), зелен чай (Te Verde), светли цветя (Fiori Chiari), ванилия и джинджифил (Vaniglia e Zenzero), бръшлян (Hedera), цвете на вълните (Fiore DellÓnda). Всички бяха много хубави, дори да не са съвсем точно по моя вкус, ги оценявам. Дори ванилията и джинджифила, които в магазина щом ги помирисах, ги отхвърлих, но сега вкъщи не мога да спра да „душа” блотера.

Както вече бе коментирано, при покупката щедро дават мостри. Направих сравнение с Бюти Зоун, където са много стиснати на мостри, поне моят опит е такъв.

Въобще за обобщение след дългия пост – хубаво място с хубави продукти.

# 43
  • София
amiraN, щом искаш аромат на горчив грейпфрут, бих ти предложила да пробваш там следващия път от спрей-ароматите за стая "Мандарина и касис". Изключително правдоподобен грейпфрут заедно с кората, касис няма изобщо. Много е нетраен, но този проблем се решава с подновяване Simple Smile

# 44
  • София
amiraN, щом искаш аромат на горчив грейпфрут, бих ти предложила да пробваш там следващия път от спрей-ароматите за стая "Мандарина и касис". Изключително правдоподобен грейпфрут заедно с кората, касис няма изобщо. Много е нетраен, но този проблем се решава с подновяване Simple Smile

Атти, мерси много за идеята! Непременно ще отида да видя какво е положението  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт