L’Erbolario парфюмерия и козметика

• 85 635
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, я кажете (че нямам пред себе си продукт със състав) как са като съставки продуктите им, че се присетих сега? Има ли парабени и други вредности или са наистина натурални? Мерси предварително...

# 571
Продуктите са напълно натурални, поне тези, които аз съм ползвала. Чела съм им "гърбовете" ред по ред, защото хващам алергия от всичко, и си имам обеца на ухото.  Мога да гарантирам за серията с арганово масло.

# 572
Аз нямам наблюдения толкова върху козметика, колкото въху ароматите (имам крем за ръце и крем за лице, до които не съм стигнала обаче ). , но си позволявам да постна снимка от Murfeishun със състав на крем за тяло

Изчистен е, да, но не е напълно натурален - има силикон, феноксиетанол, безопасни химиики... Лично мен не ме притесняват, но то зависи от собствените ти изисквнаия  Peace

# 573
Благодаря ви, достатъчно ок ми звучат и мисля да придобия и някое от многото мазила за тяло, освен парфюм Simple Smile

# 574
Имайте предвид, че парфюмите им повечето са доста нетрайни.

# 575
  • Бургас
Имайте предвид, че парфюмите им повечето са доста нетрайни.

Така е, но Виолетката сякаш прави изключение.

# 576
Защо пък да са им нетрайни парфюмите?!
Не съм забелязала подобно нещо...
Като имам достатъчно от тях, за да го твърдя.

# 577
Защото при мен траят не повече от 4-5 часа и трябва стабилно подновяване, а за мен това са нетрайни парфюми. Обичам Хедера, но трябва да я нося в чантата и да подновявам през деня, а аз нямам практика да го правя и затова я ползвам само когато съм си вкъщи.

# 578
 радвам се за магазина на Витошка  на много удобно място е,обслужването и атмосферата са на ниво зареждането е малко слабо липсват тестери но разбираемо е ...те са съвсем  нов магазин,закупих си крема за тяло на мака ..препоръ4вам  го ,много е ароматен и дамата ми каза 4е има стягащо действие.моля за отзиви за шампоаните за мазна коса.

# 579
колкото за трайността на парфюмите  ,аз съм много доволна

# 580
Моля, използвай бутона редактирай и не пускай два поредни поста. Peace

# 581
  • София
Магазинът на Витошка работи от днес, но аз не бързайте да отидете. Нямат още мостри заредени, освен това исках да си взема Хедера-та, но не можаха да ми го маркират, защото още не работи системата им. Ще мина след 3-4 дни Simple Smile
На каква цена беше Хедерата? Simple Smile

# 582
  • Пловдив
По спомен е 39-49 лв. 50-100мл.  , любим парфюм !

# 583
  • София
По спомен е 39-49 лв. 50-100мл.  , любим парфюм !
Благодаря!   bouquet

# 584
Да, 44 лева са 50 мл.

Общи условия

Активация на акаунт