Виждам че има такава тема вече,но в нея не е писано от доста време,и се надявам някой да напише нещо което да помага.В началото на тази година ни сполетя тази напаст божия ,съжалявам за израза но не знам как да го нарека вече.Към днешна дата двамата с ММ се борим тези пристъпи , при него установиха диагноза Клъстърно главоболие,а на мен ми поставиха диагноза Мигрена - аз съм с повръщане,световъртеж,не мога да изляза на светло без слънчеви очила.Няма покой,няма живот,няма спокойствие,от началото на годината живеем в един кошмар.
ММ се съсипа с пиене ха хапчета,беналгин,енетра,аулин,аналгин,хедан,конфергамин - който помага 5 към 1 ,и още куп други хапчета който са без ефект.На всичко отгоре е с първична хипертония която утежнява положението.
Като в числото за хапчетата съм включена и аз ,само че без хедан.При мен положението се оправи със средство,което не е много законно но ми помага и съм щастлива от този факт,въпреки че не е много хубаво,и за това го вземам само в краен случай.Но при него не действа с тази сила.

Виждам че някой от вас са писали за иглотерапия и хомеопатия бихте ли споделили - има ли ефект,какво пиете.
Но най важното за в момента е как живеете,как изкарвате пристъпите когато децата са около вас.Поне в това отношение ние сме добре - за сега нямаме деца.При нас всичко се срина за три месеца.Изнервени сме,стигнахме и до моменти в който не можем да се понасяме.Никога сме нямали скандали или караници,но сега положението е зле.Не може да излезем с приятели,нямали сме една спокойна вечер от не помня кога. За сега аз не работя,но ММ работи а това определено не му е в полза,когато се появи на работа не спал с подути очи и изнервен че по средата на деня адски го боли главата.
Знам че стана дълго но моля хората който страдат от това,да пишат.Започвам да се отчайвам че няма вече бял ден