Отговори
# 225
Привет и от нас!
Бяхме на разходка, заваля дъжд и пак не минахме без бебешки плач и номера. Но в крайна сметка се прибрахме благополучно по прословутия ни баир. Да ни се чуди човек на акъла как в цяло Сараево баш тука се гръмнахме да живеем. Мина е доста кисела, постоянно мрънка, нарива и врещи. Май има подуване на долното венче и нищо чудно да ни изненада със зъбче. Освен това имаше и едно воднисто изпражнение, което също навява на тази мисъл. На Бобо и на него му избиват два кътника, така че зъбната драма у нас е пълна.
Аз най-после направих резервация за нашето моренце през юни и съм доволна. Бяхме решили да е на Св. Константин, но нещо от хотела не ни дадоха добра цена, а и не са сигурни дали ще имат стая за този период, затова заложихме на сигурно в Албена. Само да е живот и здраве, за да отидем с бебка.
Деси, Зарчето е абсолютна атракция в проходилката. Бобо беше на същата възраст, когато по подобни на вашите причини, го сдобихме с проходилка. Два месеца я ползва и това беше най-приятният за мен период от майчинството. После вече не я искаше и докато проходи се държахме за ръчичка.

# 226
момичета изби ни едно зъбче нооо драмата е голяма днес цял ден не е спал само сутринта 30мин като е станал в 7ч неспокоен реве мрънка нз какво може да е друго освен зъби неспокоен е ужасно и реве

# 227
  • София
*Cveteto*, честита лентичка! Лека и безпроблемна до края  Hug

Поли, направо се родих с тази проходилка   Crazy Който не си е взел - препоръчвам горещо с две ръце. Мога да го оставя спокойно там докато правя млякото (защото в кошарката плаче неистово), през деня го оставям за по 20 минути и изобщо забравям за него, много бързо й хвана цаката и вече ходи напред-назад и не иска постоянно на ръце. Яд ме е само, че е много тежък за бънджи, защото иска да подскача и трябва да го държим. Следващата стъпка е люлка - ще видя дали такава за вкъщи със стойка или за навън с въжета. Търсих и комбиниран вариант, но не откривам засега.

Поли, ако не ти е трудно, пусни няколко снимки (и баира задължително Mr. Green), много ми е интересно как е там  Praynig Hug

mirados, 100% е от зъбки. Но това изобщо не значи, че трябва да ги изкара на секундата  Tired, могат да минат месеци. Дано избият по-бързо  Praynig
На детето на етърва ми започнаха да избиват на 5 месеца, детето ревеше неистово месеци наред, а първото зъбче изби чак на 11 ooooh!

# 228
деси ние си имаме един отдолу пробил но това реди 3-4 дена без много мрънкане но това днеска е върха и още не е заспал Cry Cry Cry

# 229
  • София
деси ние си имаме един отдолу пробил но това реди 3-4 дена без много мрънкане но това днеска е върха и още не е заспал Cry Cry Cry

Мажеш ли венците с нещо? Ако нещата станат съвсем зле, му дай 1 милиграм "Панадол"  Hug
Двата долни на Зарчето изобщо не ги усетихме, но сега горните два са по-проблемни - лигави се, мрънка, киселее. Но е нормално, де, костта вече е станала по-твърда, с всеки следващ зъб ще е по-тежко положението  Tired

# 230
ДЕНТОКИНД ДАВАМ и дентинокс мажа

# 231
Еми пак съм се изложила с това ср. р.   Joy Joy Joy

Ние нямаме зъбче.... а го чакаме отдавна, виждам го даже под кожата, но вече три седмици си стои така.
-=Деси=-   аз  царевицата я варих  мноооооооого дълго, но люспата си остана остра и твърда след пасиране. Надявам се при теб да стане номера, аз се отказах за сега.

# 232
  • София
-=Деси=-   аз  царевицата я варих  мноооооооого дълго, но люспата си остана остра и твърда след пасиране. Надявам се при теб да стане номера, аз се отказах за сега.

Сега я пуснах на 45 минути, после ще докладвам  Peace В най-лошия случай ще яде само моркови  Mr. Green

За ср. р. не си се изложила, тенденцията беше в Новия речник да включат "броколи" в ед.ч., ср.р., като формата за членуване да бъде "броколиТО", затова държах да се провери точно там  Peace

Докладвам: царевицата се свари много хубаво, почти всички люспи се пасираха, но все пак прекарах пюрето през цедката и стана чудесно!

Последна редакция: нд, 12 май 2013, 08:53 от -=Деси=-

# 233
*Cveteto* , честито и от мен!Лека и безпроблемна и поздравления за смелостта за 3-то отроче  Hug
Още веднъж благодаря за всички съвети,които си ни дала и продължаваш да даваш.

Коко снощи се събуди за хапване в 00.00 ч. Отдавна не го беше правил  Grinning ,ако е инцидентно  не ми пречи. От 2 дни откри обръщането от гръб по  корем и сега усилено го тренира  rotfImbo Само дето му се притеснявах толкова,че не се обръща, ама така си е, неволно сравняваме децата  и се почва едно притеснение...

# 234
Здравейте  wavey

*Cveteto* , честито и от мен!Лека и безпроблемна!

Честити зъбки и на озъбилите се  Hug Да растат бели и здрави Simple Smile Иначе и ние още нямаме зъбче, само мнооого лиги  Mr. Green

Обаче и Бузан и Зарчето са върха! Мишо го пускам в бънджи и той е съпер щастлив. Подскача, върти се! Голяма занимавка. Откарва по 1 час вътре, направо забравям че имам дете. И като види някое от кучетата само гледа да го придърпа...

И така, пожелайте ми успех, защото днес е Денят! Тръгвам в 12 на обяд и оставям отрочето на бабите. Дано малкия не ревтуни много и после да не ми трият много сол на главата че съм си зарязала детето  Rolling Eyes

# 235
-=Деси= ще пробвам и каква ти е царевицата? Видях, че и ти ползваш замразена, но на коя марка?

# 236
Здравейте отново и от нас Simple Smile
Вчера вечерта беше кулминацията на неспокойните вечери и за това сутринта реших да заведа Анастасия да и леят куршум /колкото и да не вярвам на тези неща/ и за мое изумление тя снощи беше значително много по-спокойна Simple Smile Може и просто съвпадение .
Да разкава малко и за нашия режим
Сутрин за закуска попара
преди обяд плодово пюре
на обяд редумав зеленчуково и местно пюре /вече по цяло бурканче се изяжда/
след обяд или плодово пюре или каша
към 18ч яде АМ
и вечер към 21-22ч баня и отново АМ Simple Smile
Ето ни и нас  Laughing

# 237
Здравейте,
Много е сладичка малката Анастасия!
Както и предположих снощи, вече си имаме първо зъбче - отпред долу ляво. На Бобо му излезе първото зъбче на същата възраст, после и още едно до него се белна, а останалите почнаха да се показват след два месеца. Не сме имали съществени проблеми покрай зъбоникненето, дано и сега да е така.
Деси, ще направя снимки на баира - май нямам такива все още. Но мога да пусна от други места в Сараево.

# 238
  • София
-=Деси= ще пробвам и каква ти е царевицата? Видях, че и ти ползваш замразена, но на коя марка?

Тази се оказа Кауфландска  Simple Smile В средата горе има емблемата на "Кауфланд", иначе за нас съм взимала на "Бондюел", но тогава дали не я видях, дали бързах... та грабнах първата малка разфасовка. Иначе зеленият фасул е на фирма "АНОНА", от техните миксове съм много доволна  Peace

Страхотна е Анастасия!  Hug

Поли, беше абсолютно права - страхотно съчетание е морков+царевица  Peace

# 239
Здравейте, мами с най-хубавите бебенца!
Да се похваля, вчера бяхме на сватба. Много се чудех как ще се справим с бебчето, но всичко мина чудесно. Беше много захилена и контактна. Гушкаха я много хора и раздаде много усмивки. Много се превъзбуди и умори също така и чак към 22ч. се усамотихме в колата за преобличане,  кърмене и спинкане - нямаше как с роклята иначе Simple Smile. После я сложихме в количката и тя поспа и в ресторанта, въпреки данданията. Чак тази сутрин спа до късно - вместо до 7, почти до 9.
ciao-ciao и аз имах един притеснен период, с много неприятна и болезнена малка бучка, която се падаше от вътрешната страна, до гръдната кост (абе м/у циците кажи речи, но на дясната). Много странно място и болка ми се стори и взех да се плаша чак. Чат пат уж изчезваше, но си болеше сигурно поне 2 седмици... Оправи се, де - май топлите душове и сукането помагаха най много.
Cveteto Честито и безпроблемно! И на мен ми се прииска пак! Simple Smile
Poli BK Честито ви здраво зъбче! Ние сме беззъби още.

Общи условия

Активация на акаунт