Отговори
# 540
Just a Dreamer кукличка си имаш тиии. И аз съм с надежда сините очи да му останат при все, че с баща му сме с кафеви, но имаме баба със сини.
И моят цикъл си дойде в началото на годината, но обратно на всички либидото ми спадна да не кажа, че никакво желание нямам. Определено хормоните ми бушуват, но толкова съм изнервена, че не ми се мисли за ласки. А и то с това мрънкало може ли човек да остане насаме със себе си.

# 541
Just a Dreamer кукличка си имаш тиии. И аз съм с надежда сините очи да му останат при все, че с баща му сме с кафеви, но имаме баба със сини.
И моят цикъл си дойде в началото на годината, но обратно на всички либидото ми спадна да не кажа, че никакво желание нямам. Определено хормоните ми бушуват, но толкова съм изнервена, че не ми се мисли за ласки. А и то с това мрънкало може ли човек да остане насаме със себе си.
Има не малко случаи край мен на дечица със сини очи, наследени от някоя баба или дядо Wink
Наистина бебоците ни "изяждат" цялото време, но се опитай да намериш малко време и за себе си, заедно с любимото ти занимание. Забелязвам, че така на мен ми спада напрежението, защото често и аз съм голяма истерия. А когато малката се размрънка я слагам да позяпа бейби тв. Така хем почивам малко, а тя се забавлява с любимите си анимации.

# 542
  • София
Ние заминаваме за Италия в петък и ми е мноооооого притеснено, че се налага и до късно вечерта да пътуваме, а последните дни заспива около 8, вече на предела на силите си. Как да я накарам да спи повече през деня? И за храната се притеснявам, но разчитам че Хип има навсякъде. Обаче с водата ми е най-напечено, каква вода да и давам, и за АМ  newsm78?

Рени, детска бутилирана, би трябвало да я има и там в магазините Hug

Nana-87, ние мислехме да кръщаваме Зарчето на имения му ден - Великден, но само като си представих мазалото в църквите и манастирите... и го отложихме. При всички положения ще го кръстим до 1 годинка (така било правилно), лошото е, че нашата бъдеща кръстница все още не знае, че ще става такава  Mr. Green, самата тя не е кръстена, та първо тя ще трябва да се кръсти. Но мисля, че юли-август, най-късно септември ще го направим  Peace

Диляна колко е сериозна с новата рокля!  Crazy  Hug

За цикъла: аз какво да кажа, като ми е редовен още от ноември  Crossing Arms

# 543
Just a Dreamer, радвам се, че си по-добре! Опитът си казва думата (и от твоя страна, и от тази на Елина!) Flutter и спомага доста по-бързо да се преодоляват подобни моменти. Щом се досещаш и за "виновника", това пък може да ти помага да се опитваш да го избягваш. Wink
Слънчево настроение и на вас, и на всички октомрийски майки и дечица!
  Nature Sunny

# 544
Деси, купих днес оризова безмлечна кашичка на Слънчо и след обед ще дам за проба. Като спец да те питам - като гледах описанието за приготвяне 1 ч.л. се разтваря с около 23 мл вода, т.е. като за пръв ден ще направя 1 лъжичка с 23 мл вода, така ок ли е? Или бъркам нещо? newsm78

# 545
  • София
Деси, купих днес оризова безмлечна кашичка на Слънчо и след обед ще дам за проба. Като спец да те питам - като гледах описанието за приготвяне 1 ч.л. се разтваря с около 23 мл вода, т.е. като за пръв ден ще направя 1 лъжичка с 23 мл вода, така ок ли е? Или бъркам нещо? newsm78

Ооо, мерси за доверието  Hug
След няколко опита да се ръководя по тяхното упътване установих, че най-добре става така: 90 мл вода + 3 мерителни лъжички АМ + 2 мерителни лъжички каша, иначе става безумно блудкава  Peace Просто първия ден можеш да дадеш съвсем малко количество от получената доза или от тази готова каша да добавиш в нещо познато. Но Зарчето я прие и така без никакви проблеми.

# 546
Здравейте,
ние също направихме профилактичните изследвания. Взимането на кръв беше много гадно, тъй като трябваше да направим и изследвания за антитела за варицела. Взеха и кръв венозно, лаборантката малко се дърпаше да взима на толкова малко дете, но излезе смела и сравнително лесно намери вената. Хемоглобина е 115, което до колкото имам спомен е ОК.
Цикъл - имам от няколко месеца, въпреки, че кърмех. От 2 седмици престанах, но ми го няма цикъла. А по принцип си е точен. Сега съм много притеснена защо така??? Закъснява ми 5 дни, днес ще взема да си купя един тест да проверя. Четох и разни гадости из нета, защо може да закъснява и съвсем съм се панирала.
Храненето - при нас да чукам на дърво си вървят гладко нещата. И зеленчуково пюре яде и плодово, каши взимам само млечни на Милупа, по-скъпи са но се разтварят много добре и са приятни на вкус. Другата седмица ще въведа месото. Иначе имаме 2 заместени хранения.
Има ли някой в района на парка Заимов?

# 547
Цикъл - имам от няколко месеца, въпреки, че кърмех. От 2 седмици престанах, но ми го няма цикъла. А по принцип си е точен. Сега съм много притеснена защо така??? Закъснява ми 5 дни, днес ще взема да си купя един тест да проверя. Четох и разни гадости из нета, защо може да закъснява и съвсем съм се панирала.

chovecheto , и на мен понякога ми закъснява, макар да беше точен цикълът ми. И през тестове за бременност минах, но си казах, че след раждането е нормално и си трябва време организма да си влезе в ритъм. Но ако това ще те успокои, все пак си направи тест и дано всичко е нормално  Hug Съветвам те по малко да четеш из нета, че е пълно със страхотии. Аз откакто не чета, съм много по-спокойна.

А и все се каня да благодаря на момичетата, които ме посъветваха да разстварям елдата със студена вода. От тогава не ми оставаше на бучки и така ще процедирам и с други каши.

# 548
Мерси Деси! Ще кажа после как сме я приели...
И още един тъп въпрос, че нещо изпуснах в предните теми - защо безмлечна каша, а разтваряме с мляко, не е ли по-добре да даваме млечна?
Just a Dreamer, а после ли я затопляш кашата?

# 549

Тъй, като винаги слагам плодово пюре към кашата, ако то е било в хладилника, само тогава я затоплям ( и то на водна баня). Свикнах така Елина  Whistling
А относно млечните каши, в някои има сухо мляко вместо АМ и това ме е спирало да взема именно такава. Карам си на безмлечни, които вече разстварям с водичка, защото има плод и е вкусно. А в началото ги правех с мляко, за да може Елина да ги приеме по-добре, а и бяхме на 4 месеца...

# 550
  • Бургас
Момичета, докато се завърнем сте изписали темата Laughing
Довечера, ако Иво спи, ще се постарая да попрочета назад  Peace
Много хубаво си изкарахме и при свеки и при мама Simple Smile Чак не очаквах Simple Smile Дядовците и те много се радваха на бебока Simple Smile
Ама в къщи си е най- хубаво Simple Smile
Ние пораснахме с още 1 месец... Та да честите месечинките на всички (няма да е поименно Wink  )
Бях решила да ви се пооплача от задръстеното отношение в малките градове, но виждам, че сте на други теми и няма да скофтвам хубавата ни тема Simple Smile
От другата седмица и ние ще сме на плаж по памперс Simple Smile Сега малко да се адаптираме в прекрасното ни ремонтирано жилище (дело на нашия работлив тати) Simple Smile
В четвъртък сме на консултация и ще се отчетем подобаващо Simple Smile Надявам се след гостито да е дръпнал многоооооооо.
Хубав и ден мили дами и спокойни бебоци   bouquet

# 551
Аз още от самото начало на въвеждането на кашите ги правя със вода на стайна температура..даже веднъж бях казала още в началото..не става никога на бучици..
късметче ,оризовата каша на Слънчо е страхотна -много я харесва и моята глезанка ,освен това аз никога ама никога не съм я правила по стойности и грамове..а винаги на око..да е със средна гъстота-така става мигновенно..то и беба ще ти подскаже как я харесва де..От самото начало е хубаво да е малко по -водна..
Just a Dreamer радвам се че ти е поотминало!Страхотна е Елина!!!Весел празник!
Ренета ами то там и бутилирана вода за бебета трябва да има..а и на етикетите по принцип си пише дали могат да се използват веднага!Например сто процента на Хип ще я има водата -тя става! Peace
ПРИ НАС температура вече няма но ми е отпаднало човечето..на всичкото отгоре за първи път падна от спалнята..много плака Tired ,но аз го и очаквах все някога това падане каквото е шило..
Вън времето е прекрасно а аз нямам никакво желания да излизам..,много ми е скапано.. Tired

# 552

Тъй, като винаги слагам плодово пюре към кашата, ако то е било в хладилника, само тогава я затоплям ( и то на водна баня). Свикнах така Елина  Whistling
А относно млечните каши, в някои има сухо мляко вместо АМ и това ме е спирало да взема именно такава. Карам си на безмлечни, които вече разстварям с водичка, защото има плод и е вкусно. А в началото ги правех с мляко, за да може Елина да ги приеме по-добре, а и бяхме на 4 месеца...
Благодаря за пояснението, значи ако се приема добре може и да не слагам мляко, а само водичка или плодово пюре! Супер! Защото не мога да се цедя, а да слагам АМ не искам защото тя не го иска
Благодаря и на теб ciao-ciao  Hug, бързо оздравяване и не се притеснявай за падането, сега се почва  Grinning

# 553
здравейте момичета да се похваля с 2 зъбчета долу този кошмар беше от тях,но всичко продължава най вероятно отгоре мрънкане реване страшно е просто не иска да спи  Shocked

# 554
забравих да ви попитам давате ли още вит Д за рахит Thinking

Общи условия

Активация на акаунт