Отговори
# 570
  • София
Деси, със сигурност има и 4+, които са от 9 до 20кг, те са в лилава опаковка, ама според мен още сте си идеални и за 4. ДМ-ските са абсолютно същите като Либеро, аз поне не виждам разлики, освен в картинките.

От ДМ-ските не съм слагала вечер, не мисля че ще пропуснат, но ми се виждат твърдички като са пълни, през нощта слагам Премиум Кеър. За пълненето през нощта си зависи от детето, Танчето преди много ги пълнеше, а сега вече си остават почти сухи и не пишка докато спи.

Памперси на Ганчев взех един малък пакет за проба, стават, но не съм очарована, доста са дебели. Горе-долу са като обикновените Pampers Active Baby, но новите на Pampers са значително по-тънички. За сметка на това пък Ганчев не миришат, а в новите Памперс са прекалили с ароматизирането. Близо до нас направиха нов магазин на Ганчев, в него продават всякакви марки, не само Ганчев и една приятелка много ми хвали едно немско адаптирано мляко, което продават там, с едно щъркелче е на опаковката, два пакета в картонена кутия, като се разходя пак до там ще напиша и марката. Иначе ако купиш продукти на Ганчев за над 20лв. ти вадят клиентска карта за отстъпка пак за техните продукти.

Вигантола го спряхме още след 2-рия месец заради малка фонтанела, нито пък аз пия някакви витамини, дори откак не спазвам диета без млечни пак ям предимно разни боклуци и основно шоколад. Не й се е отразило по никакъв начин, няма рахит.

# 571
  • София
Деси, със сигурност има и 4+, които са от 9 до 20кг, те са в лилава опаковка, ама според мен още сте си идеални и за 4. ДМ-ските са абсолютно същите като Либеро, аз поне не виждам разлики, освен в картинките.

От ДМ-ските не съм слагала вечер, не мисля че ще пропуснат, но ми се виждат твърдички като са пълни, през нощта слагам Премиум Кеър. За пълненето през нощта си зависи от детето, Танчето преди много ги пълнеше, а сега вече си остават почти сухи и не пишка докато спи.

Мерси  Hug Значи не случайно в главата ми е останало нещо за лилавия цвят. Мислех тези дни да пробваме и малко по-голям номер, защото ластикът доста му стяга на крачетата, иначе на дупе му е много добре 4-ката.

Това, че са "твърдички" нещо не ми звучи добре  Tired Ще ги пробвам, де, с това "Либеро" вече не издържаме финансово  ooooh!

# 572
Здравейте  Hug  Hug  Hug
Ние се поизгубихме за няколко дни и виждам, че темата сте я изписали.
Местихме се и нямах време за форума. Сега като прочетох и аз ще питам нашата пед. за вигантола.
Честит празник на именниците  smile3525
лек и приятен ден от нас  Kissing Heart

# 573
Здравейте,
на Йоана днес и излязоха резултатите от теста за варицела. Оказа се, че наистина е било варицела. Донякъде ми олекна, защото я изкара леко и няма да я мисля после в кой неподходящ момент ще вземе да я хване.
Разходките при нас са супер изнервящи. Не спи навън и нон-стоп хленчи в количката. Вчера е мрънкала 2 часа и половина навън и се прибрах направо полудяла.

# 574
Честит имен ден на всички именници! В частност и на моя сладкиш Simple Smile Да растат здрави и много щастливи!

Човечето, кофти е така с разходките. Ние, за разлика от храненето, при тях се представяме страхотно. Колкото и да му е криво - в количката всичко се оправя. Седи кротко и раздава усмивки наляво и надясно. Но с храненето продължава да е мъка. Днес отказа и кашата?!?!?!? Връщаме се на млечен режим  #Crazy И по този повод - Рени, естествено, че ме е грижа да не стане злояд, но и за храната ми пука. Все пак имаме и друго дете, а бюджетът не е неограничен. Ето - днес пак метнах цяла порция в кофата! И понеже му предлагам едно, пък второ, пък трето, а той само плюе ли плюе - перото за детски манджорляци става доста прилична цифра. Е, как да не се ядосвам  Tired

Днес се очертава при нас слънчев ден и смятам да се възползваме максимално с децата Simple Smile
Хубав ден и на вас, момичета!

# 575
  • София
Здравейте и от мен. Днес мога да се похваля, че на Адриан му се показаха две долни зъбчета Simple Smile На фона на това че ми е супер спокоен имаше няколко по-мрънкави нощи, но си е имало защо. Иначе сме по цял ден навън и ни е супер.

Вече яде почти всички зеленчуци и оризова каша с банан Simple Smile Нещото, което ме изуми вчера е че отказа плодово пюре банан и праскова, а само банан в натурален вид много обича.

Иначе на фона на гигантските размери с които се роди (4400) сега върви повече от скромно едва 7450 е на 7 месеца. Но не му се шашкам -има си бузки и бутчета, а иначе му се броят ребърцата. Предполагам, че сега с кашите ще дръпне.

Аз вигантола на своя глава го спрях, а и педи каза този месец, че няма смисъл. Той е по цял ден на слънце и вече е като цигане, въпреки че го мажа.

Айде това е от нас. Отиваме на фризьор и после на разходка.

Хубав слънчев ден на всички!! Simple Smile

# 576
Здравейте, момичета,
ако някой има за разходки от Варна, райони младостите, трошево, да пише на лични, много скучно така сам  ooooh!

# 577
Здравейте!

Вит. Д също спрях да давам. Всеки ден сме на разходка. На есен пак ще го започна да давам, като намалеят слънчевите дни Simple Smile

На разходка Мишо също не спи, но на мен така ми харесва. Той спи 2 пъти в деня и аз държа да си спи в леглото. Разходката ни е разходка, изморява се хубаво и после спи спокойно вкъщи.

Да питам вие как ще приготвяте домашните каши от ръж и ечемик. Искам да въведа поне единия тип преди пшеницата, но идея нямам как. Иначе аз съм много доволна от Мишо, до сега само 2 пъти се е мръщил на храна и въпреки мръщенето си изяде всичко  Mr. Green

Честит празник на всички именници!

# 578
Момичета, вече имам голям проблем със цеденето, а педито ми препоръча да нямаме безмлечно хранене до 1 годинка. Но тогава пък не мога да се отделя от Елина и се чудя дали да не взема някаква млечна каша, защото отказва да пие АМ. Търсих по-назад коментара на dolce_vita за този тип каши, но не успях да го намеря. Кои от каши от вносните са с АМ? Все пак днес ще питам и педито за мнение, но ще се радвам да чуя и вашите коментари  Hug

Благодаря за пожеланията и честито на останалите именници днес!   ura

# 579
  • София
Just a Dreamer, от млечните взех за Зарчето "Лека нощ" на "Хипп", страшно му харесва  Peace Иначе твърдо ще взимам от тези на "Слънчо" - каквото и да купиш, няма да сбъркаш, всичките са много вкусни  Peace

Ние се връщаме от преглед: 9900 (+600 гр) и 69 (+1 см). За белега педиатърката каза, че изобщо не е нужно да стои като точка или пъпка. Белегът трябва да изглежда като по-тъмно червено или синьо-черно петънце под кожата. Така че ние си имаме  Simple Smile Зъб горен също е изкарал, напипа го с шпатулата, каза да чакаме и втория, защото са доста подути венците.

Каза да започна и попарите, та към момичета с опит: чаят от шипка (примерно) на "Хипп" ще свърши ли работа или да купувам от истински шипки? И колко размекнати трябва да са сухарите? Предполагам че не чак да се разкашкат  newsm78

# 580
Честит имен ден на Елина и Константин!   bouquet Да са ви живи и здрави!  Hug

Вигантол ще давам по 1капка до годинката, така каза нашата педиатърка.  Peace
Мария, защо не приготвяш по малко храна? Аз като отворя едно малко бюрканче и разпределям количеството в няколко (напр. по 2 лъж., по 3 лъж., надписвам ги (колко е количеството и датата, на която съм разпределила)) и прибирам във фризера. Правя и комбинации от два-три зеленчука и също надписвам. Комбинациите правя по една, че ако не се хареса, на другия ден да предложа друга. Като количество на хранене приготвям по 40мл (първите 20 мл изяжда без проблем, следващите се мръщи, плюе, върти се, след 30-тия мл давам малко вода и с малко клоунади успявам да пробутам и следващите 10мл). Не знам дали постъпвам правилно, не помня как беше с каката (спомням си, че тя всичко ново приемаше с охота и когато трябваше да яде по-големи количества, не всеки път ги приемаше). Тогава на 4мес. се въвеждаше жълтъка и тя толкова го харесваше, че още първия път щеше да изяде цял, ако и` бях дала. На около 9мес и` дадох пюре картоф със зелении (лапад) и също много го хареса, но след това дълго време отказваше да го яде. Истински прояде след като я отбих, та и сега тая такива надежди.  Mr. Green
И малко да споделя:
Скрит текст:
Днес каката има матура по БЕЛ и ми е малко притеснено. Дано да се справи.  Praynig Катрин пък последните два дни будува повече, мрънка, през нощта започна пак да се буди в 3 часа за бързо хранене. Похвалих я, че е поспалива и тя започна да пропуска единия дневен сън, в резултат на моменти става много кисела. На разходките не спи, но поне кротува и се оглежда, усмихва, пу-пу.  

# 581
  • София
Честит имен ден на всички, които празнуват днес   bouquet

Фортуна, не се притеснявай, ще се справи прекрасно, гледах един приблизителен тест, съвсем елементарен е  Peace

# 582
Деси аз гледах кашите на Слънчо и в съдържанието пишеше сухо мляко?! Ще ми обясниш ли какво се има впредвид? А на Хип "Лека нощ" нямаха ли захар? Макар, че в обновеният сайт на Хип пише, че са без захар..  Crazy Знам, че ти позволяваш в кашите да има захар (ако не бъркам де), докато аз по мои си съображения мисля още да я избягвам  Hug
Фортуна вярвам, че вашата кака ще се справи чудесно днес!  Hug

# 583
Здравейте Simple Smile
И аз да се запиша в Неделя Анастасия навърши 7 месеца и в Понеделник бяхме на консултация
Резултатите са :
вече 68 см (+2см) и 7,700 кг(+650гр)
Simple Smile за наше щастие белега за БЦЖ е ок
Пожелаваме Ви хубави слънчеви дни и спокойни малки принцове и принцеси
ето ни и нас

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200577573596194&se … ype=3&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200715174396128&se … ype=3&theater

# 584
Благодаря за пожеланията bouquet
Фортуна, мерси и за специалния поздрав, и за съветите! За съжаление след опитите ни за ядене е такова мазало, че не остава нищо за съхранение. Смесвам част от количеството с банан, част с кърма, част с АМ. Местя в различни купички, пробвам с различни лъжици. И прекалявам с упорството да натикам нещо в устата. В резултат на всичко това цялата къща е в зеленчуци (а днес и в каша). Май и аз съм се поизнервила. Мисля да престана да му давам каквото и да е за няколко дни (освен мляко, де Simple Smile ), пък после пак да въвеждам по лъжичка-две. Той имаше период, през който хапваше и изведнъж отказа всичко.

Общи условия

Активация на акаунт