Звездни компромати- 171

• 59 487
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
# 436
# 437
Венета Райкова е публикувала на стената си следното:
"Чух, че всички се интересуват кое е новото гадже на Нелина, ами вчера обядвахме на съседни маси в заведение в Лозенец и ги видях!! Мноого са влюбени и да, той е мнооого богат - 60 годишния бизнесмен Н. В.!!"

Разбирам, че за нея всичко е работа, но от човешка гледна точка, не е редно да споделя такива неща - подобно на снимката с Андрей и Надя.  Naughty

# 438
  • София
Тази Венета е супер гнусно същество. И все по-противна става.
Умрели сме от вълнение за новото гадже на Нелина.  ooooh! Но на Винета й е важно да клъвне жената, че гаджето й е старо. И не случайно е споменала, че е мнооого богато. Да, направих си извода и той е че Венета е страшно проста.

# 439
Уилоу Смит  с майка си Джейда Пинкет  кофти е да се говори така за дете, но тази Уилоу ми е мнооого неприятна

Абе кофти: то това на дете да ти прилича??? Направо не мога да си обясня как може тези родители да оставят детето си да си причинява такова нещо. Аз не съм против разни модни залитания, но трябва да има някаква естетическа мярка...

Е този път Бритни направо сцепи мрака с тоалет...

# 440
  • София
Не виждаш ли, че ще сади китки  Joy
Ох, и аз обичам да ходя удобно облечена, ама тя верно води класации  Joy

# 441
Абе то и аз като ходя на пазар не си слагам бална рокля, ама гледам поне цветово да балансирам физическите си дадености Simple Smile Пък и мен не ме снимат денонощно... Ама нейсе, кой иначе ще ни забавлява, ако не тя Simple Smile

# 442
# 443
Ванеса и сестра й са като близначки Laughing
Сандра Бълок и малкия са много сладки Heart Eyes

# 444
Фърги е много красива бременна.

А виж Кортни Лав е една от "знаменитостите", които откровено не мога да понасям. И все по-противна става с годините.

# 445
Венета и Антония Петрова твърдо са заели челните места в класацията ми за "неприятни личности". Много точно определение за тях - селски пръчки, които умират да си навират простотията в медийното пространство. И като кажеш, че не са ти интересни - злобни сме били.

# 446
Джули гримьор
Николчето на Николета - много сладка снимка Heart Eyes
И някаква реклама с Николета - не знам нова ли е, но е доста...зле ooooh!

# 447
Честно, тия как смогват да ходят на всички светски събития??

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151413309700843&se … ype=1&theater

# 448
  • София
Честно, тия как смогват да ходят на всички светски събития??

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151413309700843&se … ype=1&theater

Особено тези двамцата :

Те пък са навсякъде

Ох, на какво се натъкнах :
Доста подходящо облекло на Емилия
Ивана
Това Сашка ли е?
Жена или мъж?
Константин
ВНЛ

Последна редакция: пт, 10 май 2013, 16:56 от violenzaa

# 449
Аз винаги съм имала чувството,че Венета страда,че не се е добрала до богат мъж. Tired

Общи условия

Активация на акаунт