Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 80

• 38 666
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
Времето тече бавничко, а. Гюнейчо ще се оправи и ще стане "доброто момче" за Симай! Е, още малко ще побеснее, ама ще даврандиса накрая - вече каза, че си е бесен за собствените глупости. Ха да видим newsm78
Ромина, благодаря  bouquet

# 16
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Времето тече бавничко, а. Гюнейчо ще се оправи и ще стане "доброто момче" за Симай! Е, още малко ще побеснее, ама ще даврандиса накрая - вече каза, че си е бесен за собствените глупости. Ха да видим newsm78
Ромина, благодаря  bouquet
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Мац, Heart Eyes направо разцепи с тоя оптимизъм...

и пак... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Дами, аз съм сериозно притеснена...Къде е Дафне???? newsm78

# 17
# 18
# 19
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Значи, тука сте били! А пък аз си пиша в старата тема като абдал (или апдал?).
Роминка, тенкю за труда ти, сладурче! За къде сме без теб!
Зизунка, ти хубаво си засадила петуниите, ами има ли кой да ти ги полива, като заминаваш? Щото на тоя пек и както са прясно засадени, да не отидат на кино?

# 20
Зизунка, ти хубаво си засадила петуниите, ами има ли кой да ти ги полива, като заминаваш? Щото на тоя пек и както са прясно засадени, да не отидат на кино?

Аптал, всъщност  Laughing
Дами, пожелавам ви приятно гледане довечера. Да ми запазите линк, че ние ще пътуваме много рано и няма да гледам

# 21

Аптал, всъщност  Laughing
Дами, пожелавам ви приятно гледане довечера. Да ми запазите линк, че ние ще пътуваме много рано и няма да гледам

Лек път, Роминка. И като пристигнеш, се обади!

# 22
Eми Зизу, утре нямам първи час  newsm44, ще си гледам на спокойствие тази вечер/ дано нета е ок./, как да не съм заредена с оптимизъм Hug И най-голямата драма ще преживея, а пък като е с ВАС....Само дето ме водиш с едни петунии, ама пусти мързел мой....
А Дафне май окончателно ни отсвири Sad

# 23
Я, колко сме малко, ама е рано още Laughing Отивам да лъсна ваната... rotfImao после мрамора и опааааа 22.00 Joy

# 24
Еее, Шани, чудех се за "мериносовата овца", но сега разбрах. Ама те май повечето са такива, с пуловерчета. Снощи гледах Халит Ергенч. Лицето обръснато до линията на ризата и надолу - гъсти гори Тилилейски.

# 25
Eми Зизу, утре нямам първи час  newsm44, ще си гледам на спокойствие тази вечер/ дано нета е ок./, как да не съм заредена с оптимизъм Hug И най-голямата драма ще преживея, а пък като е с ВАС....Само дето ме водиш с едни петунии, ама пусти мързел мой....

Що така мислите? Може да е заминала някъде. Даже е по-логично. Според мен й харесва да е при нас и да е контра. Интересно е.

# 26
  • Варна
Моми4ета,  Hug  аз ве4е съм на линия  Hug

# 27
Ох, момичета, и аз започвам да мия плочките на кухнята и интрето.
После си измивам купичка ягоди и се залепвам за екрана.
Още мъничко остана.

# 28
Eми Зизу, утре нямам първи час  newsm44, ще си гледам на спокойствие тази вечер/ дано нета е ок./, как да не съм заредена с оптимизъм Hug И най-голямата драма ще преживея, а пък като е с ВАС....Само дето ме водиш с едни петунии, ама пусти мързел мой....

Що така мислите? Може да е заминала някъде. Даже е по-логично. Според мен й харесва да е при нас и да е контра. Интересно е.

Дафне е на пътешествие! Ако се върне довечера- ще е тук!  Peace
Много е хубаво да нямаш първи час в четвъртък, иначе съм като зомби до обяд, и посоките на картата бъркам- все на север ме тегли  Embarassed

# 29
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Светленце... Heart Eyes има кой да ги полива...съседката за кво е... Joy hahaha Joy
Ама ми е толко готЕно кат си ги гледам... Heart Eyes
Айде да става 22.00ч.че не моем веке... пък и да сме си само трите...сме си самодостатъчни да вдигаме врява кат за 30 Joy hahaha Joy hahaha
Роминка, Heart Eyes приятен път мило...през Истанбул ли ще минавате или на Гелиболу ще ловите ферибота...? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт