СЕДМИ КЛАС - 14 тема Великденско-ваканционна!

• 26 553
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
като гледам бройката на задачите - всичко ще е в един модул

# 496
има и 2-ри модул.по-напред в темата съм написала Simple Smile
4 зад. за 30мин

# 497
  • София

Мацки, онлайн теста по мат на Изпитай ме има ли II модул?

За половин час - 20 задачи са първи модул
има втори модул - 4 задачи за още половин час.
Моята решила 13 зад. от първи модул - за толкова й стигнало времето.
Втори модул са задачи с отворен отговор без разписване.  

# 498
Моят много се изнерви, развика се и въобще ме е яд, че му казах за теста. И на него не му стигна времето, а е от бързаците.Бесен е.А на 2 модул, козата, която решавахме преди време тук, му изяде времето и главата.тъкмо да пише отговорите и хоп, времето отново свърши.
Нямам представа с каква цел се дават толкова задачи за толкова малко време, то на Европейско и Австралийско кенгуру има повече време.Искат да ги смачкат децата психически ли, какво ли, идея си нямам.

# 499
Моят много се изнерви, развика се и въобще ме е яд, че му казах за теста. И на него не му стигна времето, а е от бързаците.Бесен е.А на 2 модул, козата, която решавахме преди време тук, му изяде времето и главата.тъкмо да пише отговорите и хоп, времето отново свърши.
Нямам представа с каква цел се дават толкова задачи за толкова малко време, то на Европейско и Австралийско кенгуру има повече време.Искат да ги смачкат децата психически ли, какво ли, идея си нямам.
Има според мен нещо объркано Rolling EyesНа началната страница на сайта пише, че са 25 зад. за 60 мин, но като стартираш теста и номо двайсет Twisted Evil
Както и да е!И ние с младежа се изнервихме взаимно, сега дано поне резултата да ни читав Simple Smile

п.п. моля някой да ми напише условието на зад. с яйцата и кокошките Simple Smile

# 500
Изобщо пропуснахме този безумен тест. За какво го давате на децата, само им губите времето. Дори не е по формата на изпита.

Аз след вчера по Бел имах резерви дали да го прави, но като видях времето и броя на задачите, изобщо не го отразих .

Отговора на задачата от движение от сборника на Просвета наистина е 54км. Детето е получило мейл от учителката с решението. Peace

Последна редакция: нд, 12 май 2013, 15:56 от paleto

# 501
  • София
Мами, не съм виждала теста, който коментирате , в цялост,  но е нередно  да искате от децата да  решат 4 задачи тип 2 модул за само  30 мин. Имам позната мама, която само чете темата. И тя залитнала по този тест. И естествено времето на детето не стигнало. Затруднила го задача за път. Поисках да ми я напишат на Скайп, за да видя от любопитство каква е, дали пък при такова кратко време не е някаква супер елементарна... Ами, моля ви, самата тя, и то ако на детето му светне веднага как да я реши, си иска с решаването на чернова и с разписването на беловата   едно 15-20 мин. Ами ако само  леко запъне и не тръгне от раз? Ами другите 3 кога? hahaha

Лично на мен подобни тестове с нищо не ми грабват окото.

# 502
Качих го в пощата - не са всички задачи от модул 1 - пропуснах няколко които ми се сториха безинтересни. Не са много подредени, но поне могат да се решават спокойно за опр. време.
Тази зад за козата я имаше в някой Писа-джийски сборник..може би на Архимед

# 503
  • тук-там
Здравейте, аз малко късно се включвам в темата, но моята щерка чак сега се сети, че изпити идват. ooooh!
Цяла година....както и да е!
Ще помоля за име и парола на общата поща. Времето е почти никакво, а все отнякъде трябва да почнем.

И един лаишки въпрос. Къде става въпросното първоначално записване за изпитите на 21 и 23. В самите училища на децата , или в тези 3-4, които са изброени в справочника. Става въпрос за Пловдив.
Благодаря предварително на всички.

# 504
Подаването на заявленията -в училищата гнезда.

# 505
Тя май пита за първоначалното подаване на заявления, за самите матури - не се подава нищо от родители и ученици. Това е ангажимент на училището къдео учи детето.
Ние изтървахме он лайн изпитите. Моето момче си скъсва з...а да преговаря и прави пробни тестове. С баща му се чудим какво се случва - сам, без да го подтикваме  мачка пробен след пробен. Ндявам се така да е до събота. От  другата неделя нататък няма дА МУ ДАМ ДА ПИПНЕ УЧЕБНИК ИЛИ СБОРНИК!!!!

# 506
  • София
Моето момче си скъсва з...а да преговаря и прави пробни тестове. .. сам, без да го подтикваме  мачка пробен след пробен. Ндявам се така да е до събота.

Уф, при нас е другата крайност - с такова нежелание се прави по един пробен на ден.
Вече всичко ужасно й е писнало - уж искаше да упражнява преразказ: дреме над листа; и задачи не й се решават ...
Ще е жалко за всичкия труд през годината, ако не се посъживи до изпитите.

# 507
Ами тя сигурно се е готвила когато трябва и както трябва. Аз чак сега виждам у него адекватно на ситуацията поведение.

# 508
  • София
може би нещо са се уплашили и сега се опитват да си доставят малко увереност като са се активизирали. накрая пак ще стане като преди всеки изпит на всички ученици и студенти "ех, ако имаше още един ден!"  Wink.

# 509
Тази зад за козата я имаше в някой Писа-джийски сборник..може би на Архимед

Помня я аз, но тогава моичкият не и обърна внимание, дори мисля, че ти я пусна.
Както и да е, мина му яда.Кой да предположи, че така ще ни изтормозят горкичките деца. #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт