Отговори
# 600
 Здравейте! В 7:30 сутринта гласувах. Днес ядох какво ли не и на обяд ме заболя ниско долу. Пих Но шпа и легнах, при изправянето от леглото все едно нещо ми прищрака корема. Сега не ме боли, надявам се всичко да е наред.
 Искам да честита рожденните ви дни! Да сте живи и здрави всички!
 Насочила съм се към аксесоарите и шишетата на Томи Типи. Bpa free са и на много места ги препоръчват пред Авент. В снимката съм снимала купените до момента. Количката, която ще вземем до 31 юли е на промоция и е с подарък столче за кола. Към края на юли ще я вземем.

# 601
  • София
Такааам, пак съм тук, днес голяма почивка си направих, но нещо се преуморих вчера и днес пак съм леки болки. Слава Богу утре най-после ще се видим с моята лекарка, не мога да повярвам! Възможно е да я сменя, ще видим.

Микровълновата не се притеснявам, че от стерилизарора ще се развали, а по принцип, че напоследък две неща издадоха багажа, а уж хубави. С шишета също нямам намерение да се запасявам като за последно. Аз даже до скоро нямах и намерение да купувам от сега, размислих защото всички казват, че трябвало да има поне едно - две, а и защото не съм сигурна вече до колко ми се иска да кърмя. Сега не ме линчувайте, но не съм сигурна, че ще се справя, но дори и да успея плановете ми не са за дълго такова.
Кучо, има и нови в кутия. Другите не ги заглеждам изобщо. За 30лв. 4 шишета, две биби и четка, мисля си че е удар. Куче и бебе може, защо да не може? Имам приятелка с бебе и голямо куче, голямо. Живеят в апартамент и се разбират чудесно.

Не мога да си преставя, че от сега ще правя юношеската стая. Да не говорим, че за 15г. тези неща така ще се амортизират, а аз намразя до болка.

# 602
Леле убита съм, това барбекю ме умори все едно цял ден съм копала на полето. Да не мислите, че е лесно толкова време да седиш и да се тъпчеш Joy
Аз нещо май съм полудяла...не спирам да пазарувам и май настигам вече Veseloto hahaha На връщане от Витоша минахме през Fashion Gallery в Дианабат и естествено не си тръгнахме с празни ръце Joy По-късно ще кача снимки Crazy

soho креватчето е много хубаво, но не видях цена newsm78 За стерилизаторите - според мен са по удачни електрическите, защото ако си на почивка и няма микровълнова какво правиш, а и другите не влизат във всяка микровълнова Naughty трябва да премериш и да прецениш.

Zvezdi4ka и аз не познавам града добре, родителите ми са от Плевен и там съм родена, но никога не съм живяла в него, иначе с удоволствие ще съдействам /до колкото мога/, ако се засечем и двете да сме там по едно и също време.

Veseloto коя количка си харесала?

# 603
  • Gone with the wind
Сохо, то ясно, че има много нови - видях не 1 и 2 обяви, но пък и тези, ползваните, нямаше как да не забележа /не мога да си представя да тръгна да продавам използвани шишета, дори на първата закъсала циганка на улицата  не бих си и помислила да предложа такива, ама - разни хора-разни идеали/.
А кучката просто с кран не могат да я мръднат от нас - дори Боян не си го е помислял, където до преди да се съберем не им беше фен и го беше страх  Laughing Но пък човекът явно си таи надежди - още не може да преживее факта, че кучето живее вътре  Mr. Green

# 604
Здравейте и от мен Simple Smile
Тъкмо се прибираме, бяхме на плаж  Party Стоях си под чадъра с шапка и намазана с 50ти фактор, но пък си бях на плажа и гледах моренце с едно кенче Ариана Радлер, еми кеф си е, мога да изкарам така лятото без проблеми  Mr. Green
Преди малко и гласувах, та съвсем пълен беше деня Simple Smile
soho doll, напълно споделям мнението ти за трансформиращите се мебели. Първоначално и ние се бяхме спрели на такова, ама като знам от какви материали първо се правят днешните подобни многофункционални, че и на ниска цена, мебели съвсем се отказах; а и второ - да ги гледам 15 години тия мебели ... все ще ми се прииска да внеса малко разнообразие  Mr. Green
ku4o, а ние имаме две котки. Смятай, че при всяко обаждане на някой от родителите се задава въпроса: "Ами тия котки, какво ще ги правите?"  ooooh!
Sleeping Beauty, благодаря ти за мнението, ще го имам предвид, въпреки че почти съм убедена, че няма да взимам голяма количка. Все пак имам още време за размисъл  Mr. Green
Гледам, че коментирате шишета и стерилизатори. Аз съм в голяма чуденка дали да купувам, в моя списък са под въпрос. Обаче подозирам, че някоя от бабите ще изскочи със стерилизатор и комплект шишета. Иначе и аз гледах, че има най-обикновени стерилизатори за микровълнова за около 25-30 лв. За шишетата - засега клоня към стъклени, склонна съм да дам малко повечко парички за хубави и качествени шишета, в случай, че има нужда от тях.

# 605
-Petia- аз се зачудих вие в какви магазини пазарувате. Аз живея в провинцията, в малък град. Ако по големите градове ви бият такива надценки, то по-добре на един път разходка до провинцията, всичко накуп и у багажника и пак ще си с няколко стотачки отгоре.

Точно така. Надценките са грандиозни, с тях се избиват основно наеми на помещения. Аз съм родом от Ловеч, 15 години живея в София,но почти не инвестирам там, именно заради необосновано високите цени. Всяка седмица се прибираме в Ловеч, горивото ни е 24-26лв отиване и връщане, в Ловеч си пазарувам храна, дрехи, битови стоки- всичко,каквото се сетиш и с горивото пак ми излиза осезаемо по-евтино, така че абсолютно и от личен опит се съгласявам с теб,че финансово по-оправдана е разходката до провинцията отколкото пазаруване от голям град. А вероятно знаете,че хората от южна България масово пък пътуват до Турция или Гърция, за да си купуват елементарни битови стоки на по-ниски цени.
За мебели също би излязло по-евтино и по-качествено да се поръчат на някоя малка дърводелна в провинцията. Поне в Ловеч и Троян мога да кажа,че се работи качествено,с естествена дървесина и ти правят каквото си изфантазираш на цени наполовина от ПДЧ сглобките,които се предлагат в известни мебелни магазини. Ние така си обзаведохме спалнята с мебели от Ловешка фирма и цялото нещо ни струваше колкото само един гардероб от софийска фирма. С включени 190лв транспорт и монтаж. Сега за кухнята мислим да ползваме троянска фирма.

Това ме подсеща да отговоря - забравих кой питаше- каква ще бъде стаята с червената стена. Ще бъде кухня+дневна. На червената стена ще бъде кухнята, а срещу нея холната част на стаята, по средата трапезна маса, нещо като функционален делител.

# 606
Стелияна, весел празник! Дано денят ти да е много усмихнат, както и всеки следващ!   bouquet
Amelly,Кристиша Честит празник с малко закъснение и на вас   bouquet
-Petia- и аз съм се изринала зверски, като тийнейджър не съм имала толкова пъпки и според док ще сме с госпожица. Може и да има нещо общо  Laughing
ku4o, как така куче и бебе заедно?! Виж бебе и козичка е много по-добре, хем и млекце ще има  Mr. Green Шегувам се, разбира се, но днес и аз съм го набрала на свекърите и напълно те разбирам, как те е ядосал.

Ние с ММ днес имаме официална годишнина (празнуваме си от църковната сватба). От 1 година сме официални  Heart Eyes По този повод викнахме поп, осветихме етажа и имахме гости, което протече не точно, както го бях планирала Rolling Eyes Естествено и от 2 дена не съм се спряла и сега ми кънти главата - то не беше чистене, питки, баници... за капак ми обясниха и колко не съм права за 1 куп неща и колко съм виновна за всичко. Еми явно съм  Crossing Arms

# 607
  • София
Кикито, ти си моят човек! Права си, че за път трябва електрически. Леглото е 370, но ще ползваме отстъпка. Не че е голяма, ама понеже и количката и други неща мислим от там да вземем, тогава ще се усетят процентите.
Още сутринта завидях за барбекюто, сега вече се размечтах, но то май заваля, добре че имаме грил и тераса.

Танище, и ти с този плаж...и на двете неблагородно завид  Crossing Arms С котките и въпросите ме разсмя, още докато четях бях сигурна какво те питат. Стъклени шишета и гледах, но бързо се отказах, познавам се прекалено добре и не ми се рискува. А пък посред нощ съм съвсем неориантирана и с меки китки.

Веселото, и аз да питам каква е количката

new leaf, честито! Още мноооого годишнини да празнуваш

# 608
Ох, вас свекърви ви турмозят мене ММ, колко пъти той ми бил казал да не си играя с котката Crossing Arms мойта котка е по чиста от него ама айде Joy много ме нерви така кво му има на животинчето милвам го нито спи върхи мене нито нищо Naughty

За шишетата ще си купя стъклени, пластмасата не ме кефи пък и мисля да кърмя newsm78 абе тия шишета не могат ли да се стелиризират в миалната с препарат за бебета newsm78 на нея и имам повече доверие отколкото на микровълновата, то тия микро вълни аганца Joy нищо не правят  chef

Отивам да почина малко, целувки Hug

# 609
Количката е Stokke Xplory.
Засега имам стерилизатор за една бутилка, който става и за студено стерилизиране и за микровълнова. Мисля да не купувам друг, но ще видим.
За цените в провинцията не съм много съгласна.
Втори ден пиша от телефона и не влизам в снимката, защото ще ми свърши трафикът. Утре ще разгледам.

# 610
  • София
Не съм ви изчела, но набързо да кажа мнение за стерилизатора - за мен е напълно излишна покупка, ако бебето е на кърма, а не на адаптирано мляко.  Аз имам такъв за микровълнова на Авент и съм го ползвала няколко пъти в началото, когато още имах ентусиазъм.  Laughing След това, каквото и да ми се е налагало да стерилизирам, съм го слагала в една тенджера да се извари и готово.  Когато преди да родя същото ми казваше една приятелка, на мен ми се струваше много примитивно при наличието на модерни уреди, но ви уверявам, че е в пъти по-удобно (поне за мен).  Та, изчакайте да видите, ако успявате да се кърмите ще ви се налага да стерилизирате много малко пъти и този разход от близо 70 лв. може да бъде насочен за по-полезни неща.

Изказах се   Crazy  Хау! Mr. Green

# 611
maria_magdalenna, аз съм се спряла точно на такова креватче. Цената му във Варна в магазина е горе-долу същата.

ku4o, сестра ми има такъв стерилизатор, с който приготвя и храната на малката. Микровълнова не ползва. Ще я питам за марката и ще пиша.

Куче и бебе е една от най-красивите картинки, които съм виждала newsm32

new leaf, честитата ви годишнина Wink

Аз днес съм рекордьор. Излязох в 13;00 и се прибрах в 18 ч. Сега пак излизам Grinning Никак не ме свърта в това хубаво време newsm49 Само възглавничките ме болят.
 Вие ползвате ли някакви кремчета за стъпалата?

# 612
  • София

maria_magdalenna Ние точно такъв модел сме си харесали,само че в друг цвят и не е с чекемджета а цяло шкафче,което мене не ме бърка и цената му е 329.00 лв.
http://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=51&pid=62281

Относно шишетата,аз съм си харесала стерилизатор който в комплекта има 3 шишета и четка  и мисля тях да използвам,защото живот и здраве си имам кърма и си го кърмя шишета няма да ми трябват освен за водичка и най-много за чай първоначално.
Ето това е стерилизатора:http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=4398&cat=32
Не е нещо особено,но една приятелка която преди 2 месеца роди го има и е много доволна.

# 613
Момичета,
Много ви благодаря за прекрасните пожелания  Hug

# 614
soho а в кой магазин си го гледала креватчето, че ми се иска да го видя на живо, много е сладурско Crazy

Veseloto ще споделиш ли от къде ще поръчаш количката Blush

Ето това е нахалство...всичко да разбера и да не пропусна някоя промоция hahaha

Общи условия

Активация на акаунт