Отговори
# 585
Абе много скъпи шишета ми говорите тука? Какво включва този комплект?
На мене ми предложиха на Авент на бройка, 7-8 лева беше шишето? Имаше 4-5 модела. Само стирилизатора беше 67 лева, другите цени ми дойдоха доста човешки? Това в магазин за бебешки колички, кошари, люлки, все такива работи и имаше една стена работи на Авент.

И количките дето ги гледате, първо цените някакви космически, 600-700 лева, аз гледах тука 200-300 лева колички и хич не бяха лоши, с по 2-3 сменяеми коша, с кошче за кола.... А и тия колички с едно водещо колело.... инженерната ми мисъл все ме гложди и се бунтува, че това няма да е стабилно на пътя и може да се обърне като слизам на някой тротоар.

Аз още нищо не съм купила, няма и да бързам, засега са ми на мерник само шишетата на Авент.

# 586
  • София
Мария - Магдалена, тези шишета, които са ти предложили на бройка пак не излизат по-евтини от тези, които Петя ми намери в Продавалник. Наистина в магазина бяха 63-67лв. Свързах се с човека вече, само се чудя да поръчам ли още нещо от там. Размишлявам над стерилизатора дали да е електрически или за микровълнова. Той ще ми трябва при всички случаи, нали? Или? Уф, от всичко шишетата и нещата около тях са ми най-сложни.

# 587
Абе знам какво е продавалник, говоря за тия цени от 60-70 лева за като гледам 2 големи, 2 малки шишета и биберон, ми то идва двойно? Аз съм ги гледала в магазин, не по сайтовете.

# 588
Аз ще купя стерилизатор за микровълнова. Ще купя универсален, който събира няколко шишета , биберони и пр. Доколкото чета във форума, доста майки купуват купи за микровълнова , слагат капак с дупка и така стерилизират  Confused Аз ще се спра на един от тези двата, защото и цената ме устройва :
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=8227&cat=32

http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6393&cat=32

Иначе цената на едно шише на Авент по магазините е около 13лв. Така , че 4 бр шишета със четка и залъгалка за 31лв (от продавалника)  , си е чудесна цена според мен  Peace

# 589
  • София
Абе знам какво е продавалник, говоря за тия цени от 60-70 лева за като гледам 2 големи, 2 малки шишета и биберон, ми то идва двойно? Аз съм ги гледала в магазин, не по сайтовете.

Да бе, човек, нали и аз това казвам.

So^Amazing, едната фирма ми е напълно непозната. То не че другите ми бяха до преди няколко месеца  Mr. Green Ама гледам всички с Авент и викам за къде без мен. Аз се чудя дали да е за микровълнова, ако ми потрябва през нощта може би другият ще е по удачен. Друг е въпроса, че може изобщо да не ми потрябват

# 590
soho doll и на мен са ми непознати  Laughing Аз гледам някаква по - приемлива цена. Даже в ДМ гледах такъв пластмасов стерилизатор за микровълнова, който беше около 25 лв.
Братовчедка ми роди преди няколко месеца и ми каза , че стерилизаторът си е необходим, иначе трябва да се преваряват шишетата поне до 6м.  Confused А тези електрическите са доста по-скъпи...  И аз не съм много веща, но посъбрах малко мнения и реших да взема такъв пластмасов. Поне става бързо. А и щом някои майки ползват обикновени купи  за микровълнова , не виждам защо да не си взема стерилизатор от не толкова висша марка  Simple Smile

# 591
  • София
А, марки, тя баба ми все това е гледала. Просто в незнанието си като прочетох, че 5 човека са доволни от една и айде и аз барабар Петко с мъжете. По-скъпи са да, затова се чудя. Ама ако нещо стане с микровълновата после пак ще го мисля. Ей такива глупости разсъждавам цял ден.

# 592
Аз пак кат свекърва да си кажа, че ни стерилизатор, ни шишета съм ползвала. Не е като да не се бях снабдила де, че нали фигурира в списъците. Да, ама беб не щя шише, пропи къмто годинката от чаша и нямаше нужда. Стерилизирала съм помпата за кърма, колкото да не съм се съвсем минала, но то и нея толкова използвах  Mr. Green Ако някого го интересува, не съм използвала освен стерилизатор, шишета, накрайници за кърмене, помпата малко, можеше и без, уред за загряване на шишета и бурканчета, да не говорим за леглото, в което категорично не поиска да влезе.

# 593
Нищо няма да стане с микровълновата , най- много да съсипеш някое шише или биберон Simple Smile То зависи колко вата е микровълновата се пуска на определени минути.

# 594
Не че гледам марки, просто Авент шишета имаха в магазина, нямаха друга марка. Сториха ми се хубави, цените нали ви казах малкото шише беше към 7 лева, голямото към 8. Затова попитах, ако някой има впечатления.

Аз още не знам какво ще ми трябва и само гледам. Особено откъм дрешки и то за есенно бебе просто не знам, не смея да взема дори едни ританки.

# 595
Привет и от мен!!!!

Честит празник, здраве и радост на рожденничките!!!!!! Аз бях вчера Simple Smile
Само че вчера хич не ми беше до празници, умората от ремонта още ме държеше, само си полягвах, а Ива напротив, подскачаше нервно и чакаше да започваме празник с торта и балони  Simple Smile В крайна сметка, с общи усилия с моите родители, осигурихме това,което детето очакваше  Laughing

Днес съм доста по-енергична, цял ден шетам и готвя, пробвам нови неща, вкл. започнах една нова плетена бебешка пелена. Понеже напоследък много вися в интериорната тема във форума, там ме вдъхнови килимът, който една бъдеща мама е избрала за детската стая и по негов образец започнах пелена, която за сега върви доста добре.

Имам и някои спонтанни покупки за беболината, като се върнем в София ще ги кача в албума, защото не съм си взела кабела на апарата тук. Може и пелената да е готова до тогава, да си кажете мнението, защото аз така се запалих,че мисля да правя серия  Simple Smile Сега ми хрумва,че освен за пелена може да става и за покривка за леглото или постелка за пода за игра.

Шамс, и аз така като теб, с излишните покупки, затова си мълча по темата то последните страници. Аз обаче се минах само със стерилизатор- Чико за микровълнова, вървеше заедно с едно шише. Ползвала съм го колкото да видя как работи,но и моето дете плюеше биберона и пропи на година и 2 мес. директно от чаша. Преди това също съм й давала от чаша, от малка ракиена, вода или сокче ако проявеше интерес. И с леглото беше минавка, но поне и двете легла- дървено и преносима кошара, ни бяха подарък и сега си стоят нови-новенички и чакат новото бебе да видим дали ще ги ползва.

Последна редакция: нд, 12 май 2013, 16:05 от Amelly

# 596
От няколко дни се опитвам да ви изчета и все ми остават по 6-7 страници, които на следващия ден стават още повече  Crazy Така че сега се включвам набързо, пък после ще дочитам последните страници.
Напоследък нямам никакво време. В работата имаме много работа и някак почти всичко зависи от мен. Отделно всеки ден след работа (в 18:30 часа) ходя по 2 часа на разхода с кучето (че иначе всичко мис е лепи  Mr. Green) и се оказва, че излизам сутрин в 7:30 и се прибирам вечер в 21 часа  Crazy Няма да споменавам, че въобще нямам време да гледам за колички, креватчета и т.н. и това сериозно ме притеснява, защото се чувствам страшно невежа, а и като гледам вие как бавно бавно се обзавеждате, мен ме втриса.
С моята бебка всичко е наред, чак в края на месеца съм на ЖК, но пък всеки ден я усещам, много е активна Simple Smile

Andrea77, сподели мнение за този уред Термомикс, след като го ползвате. Аз от известно време точно подобно нещо търся- всичко в едно Simple Smile И колко струва, ако не е тайна, защото на страницата цена не намерих.

Lemon, толкова хубави новини наведнъж! Честит годеж! И пак честито, че ще ставаш леля Simple Smile

После ще дописвам, че сега пак трябва да излизам на разходка  Hug

# 597
  • Пловдив
Аз имах парен стерилизатор с малкия. Бавно ставаше работата и заема място. С големия нямаше екстри- в една тенджера и айдеее... Сега ще взема евтин за микровълнова. За помпа ще изчакам мненията за новата на Cangaroo. Шишета няма да взимам 100. Нужни, ненужни поне 2-3 да има. А и все си мисля, че баба му и баща му на бебето няма да могат да го кърмят. Mr. Green Аз все пак мисля да излизам понякога сама.
За креватче също ще изчакам още малко. Не съм решила , а иможе някой да ми предложи да ми даде. За дрешките и аз нещо се чудя. newsm78 Топло ли ще е, студено ли? Какви бодита да взема и по колко. Най-удобни ми бяха целите тип-пижамка. Отдолу примерно потник-боди и такова отгоре с дълъг ръкав дали ще е ок? Няма да е август все пак...
Amelly, да си жива и здрава със закъснение тогава. Много здраве и хубави емоции ти желая.  bouquet
maria_magdalenna, ти да не живееш в някаква парелелна по-евтина Вселена? Съмняваш ме!  hahaha hahaha hahaha
Гласувах, след малко и аз отивам навън да рита дребния.

# 598
-Petia- аз се зачудих вие в какви магазини пазарувате. Аз живея в провинцията, в малък град. Ако по големите градове ви бият такива надценки, то по-добре на един път разходка до провинцията, всичко накуп и у багажника и пак ще си с няколко стотачки отгоре.

Че аз тука ми се събраха очите от една люлка с 6 чекмеджета, ракла, място за повиване на бебето и голямо легло за възраст до 16 години, като това е компактна конструкция, в един момент люлката се демонтира, 3-те чекмеджета се смъкват и става стандартно малко легло 190 см., Имаше модели, в които рамата на кошарата после става на бюро.  Като всичко това заедно с малкия матрак за люлката беше  357 лева? Ми още 300 лева за двукрилно гардеробче  и то в същия стил, и си готов с обзавеждането на детска стая за 15 години напред?

Ето, добавих снимка, да не съм голословна. Комплекта без гардероба е 357 лева, гардероба е около 300. Отгоре е сглобено, отдолу е с демонтирана люлка и направено на легло.

Последна редакция: нд, 12 май 2013, 17:21 от maria_magdalenna

# 599
  • Gone with the wind
Порових малко в продавалника и останах отвратена от някои продавачи - то бива бива, ама да продаваш използвани шишета  Sick Пък и с обяснение - ползвани били само за млякво, никви пюрета не са ги мърляли  Naughty
За стерилизатора - хареса ми една оферта в Дундьо - стерилизатор на томи типи с включено 1 малко шише, четка и залъгалка + термо бокс за 60лв. Гледах и електрически в Продавалника за 100лв., обаче - нямам излишно място по плота, пък и микровълновата все за нещо трябва да я ползваме, та  ...  Laughing Пък и една позната ме светна, че в последствие е започнала да ползва стерилизатора си като уред за готвене на пара - да направи зеленчуците за пюретата, та може и това да пробвам в нататък.

много се ядосах на свекър ми - реши да ме пита кога ще пращаме кучката на бабин дом /така се майтапя като я оставя при мама/, че нали бебето .... не можело куче и бебе. Не може ли   Whistling

Общи условия

Активация на акаунт