Отговори
# 570
  • Пловдив
Добро утро! Аз се събуждам в 3:30 от киселини, независимо от това какво съм яла. Ходя до тоалетната, пия вода и си намествам възглавниците, за да застана в полуседнало състояние. След това пак заспивам. В 9:00 вече съм се наспала. За справка преди можех да спя до 11 минимум. Grinning
soho doll, няма разлика в шишетата. Имаше в ebay такива комплекти на половин цена и нашите се изтарикатиха и накупиха. Сега ги препродават. Мисълта ми е, че в "Продавалник" ги има чисто нови на 30 и няколко лева.  Peace http://prodavalnik.com/31-lv-novo-avent-chisto-nov-komplekt-za-n … --avent-i23253983
Стилияна Стеф , желая ти много здраве, късмет и кротко и сладко бебче през септември!  nbirthday
Kikito86, Tanishte, ku4o- много са ви хубави покупките. Ягодките ми взеха окото. Много са сладки.
Kikito86, приятно изкарване и папкане!

# 571
  • София
Добро утро!

Честит рожден ден, Стилиянаbouquet  Честит рожден ден на патерици и на Кристишаbouquet  Бъдете много здрави и нека ви се случват само хубави неща!

Танище, не искам да те разубеждавам, но ще си споделя опита, понеже имам и количка с големи гуми, и Макларън.  Макларъна не е точно такъв, разбира се, аз взех най-лекия възможен, когато детето проходи просто.  Да знаеш, че много, ама много друса.  Ако няма да се разхождате предимно по гладки и асфалтирани алеи не ти го препоръчвам, страшно трудно се бута по разбити улици.  А двойната дръжка за мен е доста неудобна, не може да се бута с една ръка, което си е неудобство (например ако искаш да говориш по телефона, докато се разхождаш).  Освен това при наличие на сняг малките двойни гуми се задръстват и количката не може да върви.  Вие нямате много сняг във Варна, но ако все пак имате - няма да ти се излиза много.  Извинявай, излзезе много негативен коментар Embarassed  Аз всъщност много си я харесвам, понеже ми е лекичка и  компактна, но не знам дали бих я ползвала от самото начало за дългите разходки с малкото бебе Rolling Eyes  Дано съм ти поне малко полезна Hug

сохо, креватчето е разкошно, а за Мебел Джен съм чувала чудесни отзиви и май са от най-хубавите български бебешки мебели Peace
За шишетата - потърси ли из нета какво означават съкращенията ПП и ПЕС, вероятно разликата е в материала, от който са произведени, защото иначе видимо нямат разлики newsm78

За матраците - да ви призная, аз така и не разбрах какво да търся, накрая взех каквото беше взела наша близка, мисля, че беше кокосов.  Не съм убедена, че има кой знае какво значение, стига да е антибактериален Rolling Eyes

# 572
Добро утро  Hug

Снощи не можах да мигна до 2:30, и сега най сетне се излюпих. Мисля да кача след малко  някои снимки в снимка бг  Simple Smile Все още съм при мама и няма как да снимам  всички покупки, но ще снимам само тези, които направих в петък.

maria_magdalenna, ето това са шишетата , които купих:
http://i182.photobucket.com/albums/x145/TonyaTonya23/967913_1015 … n_zpsbb5b7ea3.jpg

soho doll, колебая се поне между 4-5 вида  Rolling Eyes В началото исках само тази :
http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/bebeshki-kolichki/ber … 2-s-kosh-i-chanta
Но после ми харесаха ето тези:
1.  http://www.minimod.bg/prodpic/wm/20130429173509_quinny-kolichka_ … k-flash-black.jpg
2.  http://www.detski-magazin.com/detski-kolichki/926-nevada-4-s-san … cisco-esprit.html
3.  http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=11195&cat=66
4.  http://www.detski-magazin.com/kombinirani/3689-atlanta-green-fig … chka-bertoni.html
 Embarassed Embarassed Embarassed
Ако продължавам да се чудя, може да харесам още толкова  Confused

Стилияна Стеф  nbirthday Много здраве, щастие и здраво бебче ти пожелавам!

Отивам да кача 2-3 снимки  Wink

# 573
  • София
So^Amazing, без колебания - Куини-то Peace

# 574
Привет-мривет, красавици!

Ние се излюпихме чак сега - снощи бяхме на гости и си легнахме късно. Но... нашия будилник не дава да се спи до по-късно от десет  Laughing

Стилияна, честита кръгла годишнина! Да си жива и здрава, през септември - щастлива мама!   bouquet

Сохо, ето едно линкче ако не си намерила вече за двата вида пластмаса на шишетата:
http://www.clickhealthandbeauty.com/news/by:category/baby_news/b … p50jg0sjc89c3sv52
Важното е, че и давата са ВРА free.

А нашата дилема за името се изясни. Решихме. Трънчо ще е. Стела я прекръстваме на Глогинка и приключваме.  Joy Това са последните резолюции на семейството в дирене на заглавие за беб.  Laughing

Кики, мерси за снимките във ФБ, много сме засмяни всички Simple Smile Сега ще вляза и в снимката да разгледам покупките.

Хубав и спокоен ден! И да гласувате, ей!
 Hug

# 575
Sleeping Beauty, само тази не съм виждала на живо до сега  Grinning Другите ги виждах и все нещо не ми харесваше..., нищо чудно това да е количката Simple Smile

soho doll забравих да кажа в предния си пост...
Мойте шишета са Авент Класик , (демек  РР ). Те са млечно бели , а другите шишета пак са същите (PES) като дизайн, но са по-прозрачни и са в златиста опаковка.
На едните има адапторен диск (РР), а на другите няма такова нещо.
http://www.clickhealthandbeauty.com/news/by:category/baby_news/b … qsudddaghjdec8o86

kotkincho Писали сме по едно и също време  Laughing

# 576
  • София
Петя, не бях се сетила да погледна там, но наистина са на половин цена, а нови. Възможно ли е такива надценки да правят, ужас.

So^Amazing , аз в началото много харесах Есприта. Имаше момент, в който ми беше фаворит. Не си спомням, но май това, че не включваше стол за кола ме отказа. Останалите са триколки, аз тях ги отписах още в началото, защото в темата за количките прочетох, че са по-големи, а аз имам проблем с асансьора, та не мога да дам мнение за тях. Но Esprit ми харесва, да. Поне знаеш, че искаш големи гуми от това, което виждам. Като си сложиш лимит и на парите ще стесниш кръга, а на живо като ги видиш - плат, леко ли се бутат, ще отпаднат още. Виж в темата за количките, със сигурност ще ти дадат мнение за всяка.

Много сте хубави и усмихнати всички. Дано другият път да знам кой кой е. Разбирай да присъствам  Simple Smile

Sleeping Beauty ,  kotkincho , точно това гледах за пластмасите

# 577
  • Пловдив
Добро утро!

Лулу  newsm59 На патерици Simple Smile
Стилияна newsm59
Живи и здрави и много щастлива да ви е тази година!

Пете за киселините избягвам да вечерям късно... да кажем към 18-19 най-късно. Вечер преди лягане най-много една краставица голяма да изръфам. И по принцип като лягам винаги съм в полулегнало, полуседнало положение. Като се замисля скоро май киселини не съм имала. Но пък при теб е много странно да си спиш, да се събудиш и тогава киселини  newsm78.

Много сладки покупки сте направили.  Hug

Днес се събудих в 4 и нещо сутринта, пикахме и после едно врът, врът... и заспахме чак към 7 и нещо... е тоя втория сън ми е много сладък, като бебе спя, ама това от както си имам бебе в коремчето. Сега като се събудих точно това казах на ММ и той каза, че баща му - Бог да го прости - така е казвал "Втория сън е най-сладък"  Simple Smile Аз нямах възможността да познавам човека, но интересното е, че го сънувах. Вие как сте със сънищата? Имам позната, която каза, че също се чудела какво да е името на бебето й и сънувала три пъти една и съща жена да и го казва. Та и аз чакам някакси детко само да ми подскаже какво име си харесва, че ни е голяма чуденка  newsm78

Слънчев и усмихнат ден!  smile3525
Задължително гласувайте!

# 578
  • Пловдив
Аз пък гледам само дали са ВРА free и въобще не съм видяла разликата в пластмасата. Embarassed
Ще гласувам аз, но след малко. По адрес съм в едно ромско у-ще и хич не ми се ходи, ама ми омръзна да си сменям личната карта, та какво да се прави... Tired

# 579
  • София
Sleeping Beauty, само тази не съм виждала на живо до сега  Grinning Другите ги виждах и все нещо не ми харесваше..., нищо чудно това да е количката Simple Smile

Като я видиш според мен ще се убедиш Wink  Материалите и изработката са значително по-добри.  Не че другите колички са лоши.  Иначе в темата за количките съм чела май само хубави отзиви за Куини.

# 580
Днеска много забравям, какво искам да напиша  Rolling Eyes
Мойте шишета са от продавалника. Взех ги за 31лв, чисто нови аз си ги разпечатах първа. Много съм доволна. В магазина бяха 67лв същите , а другите бяха 73 лв  Shocked

# 581

До мамите от Варна: Търся студио с йога за бременни или подходяща гимнастика... нищо не намирам засега, а вкъщи не става ooooh! Надявам се скоро да изляза в отпуск и ще имам време за уплътняване. Отказвам да пазя дивана no

Стилияна Стеф nbirthday

Kikito86, в Плевен съм родена и ми е много мил градът, въпреки че не го познавам добре (само детски спомени имам).  Надявам се юли да минем и оттам. Тогава ще те помоля за помощ, защото аз знам само една градска улица  Simple Smile

Калкулаторът не ме обича Mr. Green

Puffy1988, ние се шегуваме, че вече може и да сме гласували. Иначе отивам, да.

# 582
Здравейте мамчета Grinningаз днес съм се разшетала newsm75 wash 1dishes,сега малко да почина и отивам да гласувам Peace
Стелияна nbirthday леко бременеене и здраво бебче на финала Hug
Хубав ден на всички  bouquet

# 583
Ха ха видяхте ли ни в Костинброд какви сме.....Мушенници  #2gunfire   bowuu

# 584
Здравейте мами  Hug

Стилияна Стеф  newsm59 живи и здрави с бебо  Wink

Вчера бях в един магазин за колички в Пловдив,побутах си моята,много е яка  smile3521
на АБЦ ДИЗАЙН 3 ТЕК,много ми хареса,засега ще е тя Simple Smile
Бяхме и на разходка,и после на имен ден,та от сутринта се прибрахме чак в 01 часа  Shocked
И аз не съм купила още нищо,а гледам, че вие си имате вече колички,кошари,матрачета,шишета... smile3506
Ще трябва да се мобилизираме  hahaha
Лек ден мамита   bouquet
А Пловдив не ще ли да се съберем  smile3503

Общи условия

Активация на акаунт