Няма радост по-голяма, ЮНЧЕ малко се задава!

• 26 497
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Хахаха-и аз съм така с моята помпа-само я рязглобих на части и я напъхах в торбичка и в чантата за болницата-така и така там тр да я стерилизират и се надявам да ми покажат после. Доколкото знач всичко се стерилизира...

# 556
  • София
zornica88 , az ti nie, alex_n стискам палци , както и на всички други разбира се всичко да е наред Simple Smile Kanari и другите, които ще раждате в Надежда направихте ли си определяне на кръвна група в Хематологията?
Аз мисля да си отида с една бележка за кръвна група от предишна операция,мисля че не ми се е сменила  Laughing ще ходя на 16,05 в клиниката и ще питам,ако не става тогава ще правя ново изследване.

# 557
Поточе, аз имам за микровълнова на Avent, и пише следното:
2 мин при 1100 - 1850 W
4 min at 850 - 1000 W
6 min at 500 - 800 W

# 558
Но кръвната група е едно от задължителните изсл. по каса...документите не са ли вече при всяка една от вас? Защо трябва наново да го правите?

Благодаря, mimson!

# 559
  • София
milisa , и аз съм в отбора на Фраксито, само че аз си бия Клексан, уж е по-пречистената форма на Фраксипарин.
Голяма група се събрахме на фраксипарин и клексан.
milisa,Ivvangeline е обяснила много добре как се прави инжекцията.Да не спамя и аз Peace
 Hug Hug Hug
На нас ще ни дадат стерилизатор - мисля на Чико. Дадоха ми и помпа на Авент без шишенцето, но като ми обясниха в магазина кои уплътнения трябва да се сменят, пък да купя и шише, че моите на Нук не стават, направо решихме да вземем нова помпа. Но нито съм я разглеждала, нито знам как да я разглобя и кои части да й стерилизирам ... Купили сме всичко, с изключение на козметиката, но си блея в пълно неведение - все едно имам още 2-3 месеца време:) Още се довършва и стаята на бебо, не са му сглобени мебелите, така че не мога и да почна да пера дрешките.
от 15,05 ще има 20% намаление на помпите на авент  Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 май 2013, 13:22 от demi_m

# 560
Докторите бяха в секцио и добре, че сестрата от кабинета можеше да свърши повечето неща.

Сестрата от кабинета е оправна, да- и без да са там лекарите, може доста работа да отметне Simple Smile
Аз мислех също днес да ходя на тонове, но с тази хрема реших да изчакам до Понеделник/Вторник, да не разнасям бацили, особено пък в родилното.

И на ме ми подариха стерилизатор на Авент за микровълнова- седя и го гледам тъпо, изобщо не знам как действа, а и не мисля да го ползвам.

# 561
  • гр. София
milisa, доста мами са ме изпреварили, ама и аз да си кажа, че също съм на Фраксипарин 0.4 от самото начало на бременността. Не се притеснявай, щом са ти казали - слагай си го. Аз първоначално го слагах в корема, но може би получавах някаква алергия и започнаха да ми стават болезнени синини и АГ-то ми каза да започвам в ръцете. Имай предвид, че понякога мястото на инжекцията сърби, да не се шашкаш.  Grinning Аз преди да си бия Фраксито само леко почуквам спринцовката да паднат капчиците. Имай предвид, че фабрично в самата спринцовка има въздух, който по принцип не се изкарва. Това да не те тревожи. Макар, че някои го изкарват.  Grinning Стискаме ти палци всичко да е наред! А и съм чувала, че на бебчетата за да растат са им нужни протеини. Наблягай на извара да речем...  Hug Късмет!
Приятен ден на всички!  Hug

# 562
И аз изкарвам въздуха от спринцовката, защото така правеха сестрите в болницата.
От тях се учих   Grinning.  Има и нещо хубаво в цялата работа - научих се да бия инжекции .

# 563
milisa, изкарвай въздуха и бавно инжектирай  Peace

# 564
  • гр. София
Аз не го изкарвам, защото така може да се изгуби част от лекарството.  Grinning Кой както прецени...  Въздухът не пречи по никакъв начин. Иначе на мен ми е голяма мъка да ги слагам сама и съм успявала едва няколко пъти. Особено в корема, някакво чувство за самосъхранене ме гонеше и ми трепереше ръката. Сега ММ ми ги слага в ръката, да ми е жив и здрав!  Grinning

# 565
irri, като количество се губи толкова малко, че не си струва болката от влизането на въздуха и посиняването след това.

# 566
  • Sofia
Споделям много полезно според мен видео за грижите за бебето през първия месец.

http://www.deteto.info/video.aspx?id=44

# 567
 тумбачетааа с Даниелка ни изписаха и вече 2 дни сме си при тати,а той е  на 7-то небе. много ми е послушно мъничето Hug сега ще върна назад странички,за да видя какво съм изпуснала тези дни.  Hug за всички

# 568
Момичета, ако някой все още търси стерилизатор, в Амазона на Авент в момента са само 6 паунда http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003P9WSVC/ref=oh_details_o00 … 1&tag=bgma-20

Нели, браво на вас! Искам и аз вечеееее! Heart Eyes

# 569
  • София
Като заговорихме за стерилизатори,не съм запозната с микровълновите, ама аз нали се взех този на томи типи и го изпробвах преди месец-доста тъпо измислен-първо всеки път при вкл в контакта започва аятоматично да се самостерилизира,и дори да натисхам копчето за спиране-нъц. Т е винаги тр да има вода в него,щото ще го включи някой бес да иска и знае и ще изгърми. Това иди дойди...като свурши процедурата,дори и 10 мин да изчакам,капака е толкова врял,че не може да се пипне,да бяха предвидили някаква дръжка...та такс-не че няма да си го хвана с ръкохватки,ама все пак не е от бай-евтиниите,можеше елементарни неща да предвидят.а да,и самия капак толкова калпаво затваря машината,че при леко побутване се килва...
Прочетох ти поста и от любопитство включих моя да видя, че съм забравила. Съжалявам но не мога да се съглася с нито едно твое твърдение. Ще започна от последното. Капака на стерилизатова има отстрани едни дръжчици (погледни по-внимателно, защото твърдиш че няма дръжка капака), които изобщо не бяха горещи а само леко топлички, отворих го веднага след като приключи програмата - никакъв проблем (не знам ти от къде се опитваш  да го отвориш).
Копчето за включено изключено си работи перфектно при мен. Самия стерилизатор стои вече 2 дни включен в контакта и беше без вода - не се е включил сам нито веднъж.  Сега му сложих вода, пуснах го да се стерилизира и като спря си остана включен в контакта, но изклщчен самия стерилизатор - никакъв проблем. Толкова време съм го ползвала никога не ми се е случило да се включи сам.  
Капака трябва да се сложи много внимателно и хубаво да влезе в жлебчетата за да не се килва както казваш, а и за да си остава парата вътре и да стерилизира хубаво, иначе няма смисъл. Влезе ли веднъж хубаво нищо не може да го накара да се килне, освен ако не го блъскаш.
Така че според мен или нещо не си догледала нещо не правиш както трябва. Пробвай пак и без да се изнервяш  Peace , аз продължавам да твърдя че стерилизатора е много хубав.

Пак от любопитство го поразклатих доста стерилизатора и вече мога да твърдя че капака не мръдна, явно ти не го слагаш както трябва, пробвай пак.

Общи условия

Активация на акаунт