Търся електронна книга

• 98 659
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
Може ли и аз да получа втора и трета част на "Петдесет нюанса"? Embarassed Благодаря!

# 391
# 392
Да се наредя и аз на опашката за "Нюансите" във формат .mobi или .epub Rolling Eyes
Мерси предварително!  bouquet

Скрит текст:
Имаш поща Wink

# 393
  • Пловдив
Да се наредя и аз на опашката за "Нюансите" във формат .mobi или .epub Rolling Eyes
Мерси предварително!  bouquet

Скрит текст:
Имаш поща Wink
Благодаря!   bouquet Hug Peace

# 394
Може ли и аз да получа втора и трета част на "Петдесет нюанса"? Embarassed Благодаря! e-mail: lilly.blagoeva@abv.bg & lilly.blagoeva@gmail.com  Rolling Eyes Praynig

# 395
Ох, аз се сдобих благодарение на вас с нюансите отдавна. Все не им идваше ред, сега ги отворих, но понеже са във формат pdf и ми излизат по пет изречения на страница, не се четат  Tired Пробвах с програма за конвертиране от pdf в epub (със Сони рийдър съм).

Та ако някой ги има в epub формат много ще ме зарадва  Simple Smile Приемам и други книжки, всичко интересно, което го няма в читанката  Peace Hug
Скрит текст:
[/quote
Имаш поща Wink

# 396
Може ли и аз да получа втора и трета част на "Петдесет нюанса"? Embarassed Благодаря! e-mail: lilly.blagoeva@abv.bg & lilly.blagoeva@gmail.com  Rolling Eyes
Готово,пратих и на теб Wink Приятно четене Simple Smile

# 397
Може ли и аз да получа втора и трета част на "Петдесет нюанса"? Embarassed Благодаря! e-mail: lilly.blagoeva@abv.bg & lilly.blagoeva@gmail.com  Rolling Eyes
Готово,пратих и на теб Wink Приятно четене Simple Smile

Hug   bouquet  Grinning Благодаря!!!

# 398
Може ли и на мен трилогията на Панкол? Ако може в txt. формат, ще е страхотно, но и на всякакъв друг ще съм благодарна...  Embarassed  shrew_1@abv.bg

# 399
melancholia Изпратих ти книжките  Hug

# 400
Може ли и на мен да изпратите "Прелъстителят"  dukesa@abv.bg
Благодаря предварително.
А дали някой има "На лов за съпруга"?

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 15:24 от dukesa

# 401
Може ли и на мен да изпратите "Прелъстителят"  dukesa@abv.bg
Благодаря предварително.
А дали някой има "На лов за съпруга"?
изпратих ги Simple Smile

# 402
# 403
  • Пловдив
Моля, може ли и на мен да ми изпратите "Братството на черния кинжал" след 5 книга. За предпочитане във формат epub. Благодаря - e-mail: zikada@abv.bg

# 404
Здравейте, търся "Ловецът на пирати" на Дженифър Ашли и "На лов за съпруга" на Оливия Паркър.

ctivi1983@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт